Jump to content

lordi

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by lordi

  1. Για την ιστορία, αρχικά δοκίμασα να τρίψω με τριβείο αλλά δεν αφαιρούνταν η μπογια εύκολα. Στην συνέχεια δοκίμασα να τρίψω με γωνιακό τροχό με ναϋλον βούρτσα. Στις επιφάνειες που είχα πρόσβαση (χώραγε ο τροχός) η μπογιά/σκουριά εξαφανιζόταν εύκολα. Στα σχέδια δυστυχώς τζίφος! Μίλησα με εναν κύριο που φτιάχνει αμμοβολές (panos530 στο youtube) αλλα λόγο κόστους δεν το προχώρησα. Σε αυτό το σημείο εγκατέλειψα την ιδέα του ασταριού δυο μερών και της πλήρους αφαίρεσης της παλιάς μπογιάς. Έτριψα με το χέρι όσο μπόρεσα και ξεκίνησα να ασταρώνω με απλό αστάρι. Σκύψε, σκύψε απ έξω με έπιασε η μέση μου και έμεινα με ενα μισοασταρωμένο κάγκελο. Τις επόμενες μέρες έβρεξε και σκούριασε στα τριμμένα σημεία. Τώρα περιμένω να έρθει κάποιος να μου το τελειώσει. Από περιέργια, αστάρια και μπογιές διαλύτου μπορει να βάψει κανείς σε πολλαπλα χέρια με υγρή ηλεκτροστατική βαφή;
  2. Απ οτι μου είπαν σε ενα χρωματοπωλείο, τα πιο νεα διαβρωτικά δεν χρησιμοποιούν ενα χημικο που είχαν τα παλιά και θα πρέπει να τα περάσω 2 - 3 χέρια για να κάνω δουλειά και παλι δεν θα έχω καλο αποτέλεσμα. Τελικά θα κινηθω με τροχό και nylon pads και ο θεός βοηθός!
  3. Βρίσκομαι στην ίδια θέση! Θέλω να περάσω αστάρι δυο μερών (wash primer της vitex) και απ' ότι μου είπαν απο την εταιρία, πρέπει να φύγει η παλιά μπογιά εντελώς. Η αμμοβολή λειτούργησε; Έχεις κάποιο feedback επ' αυτού; Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.