Jump to content

George K

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by George K

  1. Καλημέρα σε όλους, Εκτος από tuff saw που είναι Άγγλοι (+50 euro DHL) και κάτι Αμερικανιές Timberwolf, υπάρχει κάτι καλύτερο από την μαμά πριονοταινία Ελλάδα (1712x3/8 ας πούμε 6TPI); Έχετε καθόλου εμπειρία από τα τις Γερμανικής Αμαζόνας; 1. Draper 2. Xcalibur 3. Bayerwald 4. Orta (βλέπω δεν έχει το μέγεθος που θέλω τουλάχιστον Amazon.de)
  2. Καλησπέρα σε όλους! Βλέποντας το youtube video αποφάσισα να γραφτώ! Ωραία περιγραφή, φαίνεται καλή κορδέλα αν αλλάξεις λάμες. Ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που έχει την Metabo bas261 στο παρακάτω θέμα. Έχω φτιάξει έναν πάγκο που έχει ελεύθερο χώρο από κάτω με τις εξής διαστάσεις (cm): Επειδή είναι πολύ στενά τα πράγματα, προσπαθώ να την χωρέσω οπωσδήποτε από κάτω. Έχοντας δει τις διαστάσεις του κατασκευαστή 53 x 47 x 84, ο μόνος τρόπος να χωρέσει είναι να αφαιρώ το μαντεμένιο τραπεζάκι κάθε φορά. Δεν ειμαι full time μάστορας οπότε το αποδέχομαι. Πάμε στις ερωτήσεις: 1. Φαντάζομαι θα θέλει σετάρισμα/ αλφάδιασμα κάθε φορα που βγάζω το τραπεζάκι κοπής, σωστά; 2. Μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις διαστάσεις χωρίς το τραπεζάκι; i) Ύψος 84cm, ii) Πλάτος χωρίς τραπεζάκι; iii) Βάθος χωρίς τραπεζάκι αλλά λαμβάνοντας υπόψη την εξοχή του μοτέρ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.