Jump to content

Giorgos200

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Giorgos200's Achievements

  1. Giorgos200

    Ποια ροδάκια επίπλου;

    Ευχαριστώ. Εύστοχες οι συμβουλές σας. Απλώς σκέφτηκα ότι η ικανότητα πλήρους περιστροφής της σφαιρικής μπίλιας θα βοηθούσε σε μια πιο ομαλή κίνηση, χωρίς γραμμές, παρά το γεγονός ότι είναι μεταλλική. Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Το βάρος που σηκώνουν τα ροδάκια και τις προδιαγραφές τους πάντα τα προσέχω.
  2. Διαβάζω με ενδιαφέρον τα μαστορέματά σας, αν και δεν μπορώ να τα φτάσω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με βάση την εμπειρία σας (και αν δεν υπάρχει εμπειρία, τουλάχιστον την κρίση σας), ποια ροδάκια επίπλου γδέρνουν/φθείρουν/ χαράσσουν λιγότερο ή γενικά αφήνουν λιγότερες γραμμές στο πάτωμα [όταν κυλάμε το έπιπλο εννοείται]: α.) Τα κλασικά εξωτερικά ροδάκια σε σχήμα κυλίνδρου, συνήθως πλαστικά ή το πολύ με επίστρωση θερμοπλαστικού καουτσούκ ή β.) τα ένσφαιρα ροδάκια κύλισης με μεταλλική μπίλια, που είναι πλήρως περιστροφική; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.