Jump to content

crueljay

Premium Members
  • Posts

    95
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

crueljay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. crueljay

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Στάλθηκε το email, καλές γιορτές σε όλους!
  2. crueljay

    PCI e adapter για NVME M.2

    Υπάρχει modded bios για την Z77 αλλά δέν θέλω να μπλέξω. Αυτό πχ θα κάνει δουλειά για storage? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=58917&cat=16
  3. Καλησπέρα στην παρέα, έχω αυτόν τον ssd https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-ssd/solid-state-drive-(ssd)-kingston-ssdnow-a1000-240g και αυτή την μητρική https://www.asus.com/us/Motherboards/SABERTOOTH_Z77/overview/ Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν PCI e adapter γιατί δέν ξέρω ποιός είναι κατάλληλος. Να σημειώσω ότι θα τον χρησιμοποιήσω για αποθηκευτικό χώρο και όχι για boot. Ευχαριστώ.
  4. crueljay

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!
  5. crueljay

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά!!
  6. Καλημέρα,δέν ξέρω άν γραφω στο σωστό thread, έχω την εξής κάμερα ασφαλείας https://www.y-cam.com/products/indoor-hd-wireless-indoor-hd-security/ και το λογισμικό με το οποίο ήρθε μου επιτρεπει να αποθηκεύσω μέχρι 5 λεπτά βίντεο στο cloud (διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσω μια συνδρομή για απεριόριστο βίντεο). Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο software για να αποθηκεύω βίντεο στο σκληρό δίσκο? και άν υπάρχει κάποιος τρόπος να την χρησιμοποιήσω σαν web camera για messenger, viber desktop κτλ? Δοκίμασα το http://www.webcamxp.com/home.aspxαλλά δεν βρίσκω άκρη. Ευχαριστώ.
  7. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    κουτσά στραβά την έβαλα, για πείτε, πειράζει που κάνουν μεγάλη κούρμπα τα λάστιχα?
  8. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    Δοκίμασα, αλλά πάλι βρίσκει στο πάνω μέρος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω 4 καινούριες τρύπες, ελάχιστα πιο κάτω, και να το βιδώσω εκεί.
  9. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    Ναι 120άρης είναι αλλα βρίσκεί επάνω το ψυγείο και δεν ταιριάζουν οι βίδες :(
  10. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    Στο πίσω.
  11. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    Update: το backplate μπήκε καλά, αλλά δεν χωράει το ψυγείο!!! Την έβαλα χύμα να δοκιμάσω, θερμοκρασία στο idle γύρω στους 40C, θα πάω μάλλον για full tower. Σκέφτομαι για το Phanteks Enthoo Pro, που μου είπαν για παράδοση μετά το 15αύγουστο ή το Corsair Vengeance C70 για πιό γρήγορα, και μια καλή πάστα. Προτείνετε κάποιο καλύτερο σε αυτό το budget?
  12. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    Οχι δεν τα βγάζω, το είδα σε σχετικά βιντεάκια
  13. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    χαχα όχι, τόσο γκασμας δεν είμαι.. εντάξει
  14. crueljay

    Πρόβλημα με backplate

    Γιατί το κενό ανάμεσα στην λαμαρίνα και την μητρική είναι μικρό και πιστεύω θα εμποδίζει την μητρική να ξαναπατήσει καλά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.