Jump to content

vagos

Premium Members
  • Posts

    128
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About vagos

  • Γενέθλια 21/01/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Μοσχατο, Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    overclocking

vagos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vagos

    Battlefield 4

    Εχω δοκιμασει και με firefox και με chrome. Δεν γινεται τιποτα. Το plug in το εχω βαλει και βγαλει 10 φορες απο χθες. Μαλλον με βλεπω να το ξανακατεβαζω.
  2. vagos

    Battlefield 4

    Καλησπερα! Ειχα να παιξω αρκετο καιρο bf4 και το εβαλα χθες να παιξω και μου κολλαει στο joining server και οπως καταλαβαινετε δεν μπαινει ποτε. Εχω βγαλει και εχω βαλει το battlelog plug in 10 φορες, εκανα repair το παιχνιδι, αλλαξα καποιες επιλογες στις ρυθμισεις του origin και μετα απο ολα αυτα δεν εχω καταφερει να παιξω με τιποτα. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω;; Ευχαριστω πολυ.
  3. vagos

    Πρόβλημα σύνδεσης modem με pc

    Τελικα με το καινουριο modem που μου εστειλε η wind δουλευουν ολα ρολοι!
  4. vagos

    Πρόβλημα σύνδεσης modem με pc

    Ναι δοκίμασα άλλο αλλά και πάλι τίποτα..
  5. Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας. Από χθες μου προέκυψε ένα πρόβλημα χωρίς να ξέρω το λόγο. Το pc δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω του LAN, ενώ το modem έχει κανονικά ίντερνετ γιατί συνδέομαι ασύρματα με άλλες συσκευές. Κάτω στο εικονίδιο μου γράφει unidentified network και δεν συνδέεται ποτέ. Πήρα τηλέφωνο στη wind και μου είπαν ότι φταίει το modem και ότι χάλασε γιατί μου βγάζει στην autoconfiguration ipv4 address 169. Βέβαια εγώ δοκίμασα και ένα άλλο modem και συμβαίνει το ίδιο, που και αυτό το modem πριν κανένα μήνα δούλευε κανονικά. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δοκίμασα και τις δύο θύρες LAN που έχει η μητρική καθώς η μία είναι Intel και η άλλη μια atheros μπας και έχει καεί μια από τις δύο αλλά και πάλι τίποτα. Επίσης δεν μπορώ να μπω καθόλου στο modem μέσω browser από το pc ενώ από το κινητό στο WiFi μπαίνω κανονικά. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος από σας το ίδιο πρόβλημα;; Να πω ότι το σύστημα είναι της υπογραφής με 8.1 64bit.
  6. vagos

    Battlefield 4

    Και γω το ιδιο προβλημα εχω!! Μπηκα στο ΕΑ help και ελεγε οτι πολλοι χρηστες εχουν αναφερει αυτο το θεμα και λενε οτι το δουλευουν. Οποτε για αλλη μια φορα υπομονη....
  7. vagos

    Battlefield 4

    Τελικα καταφερα κ το εφτιαξα! Εβαλα την επιλογη απο το origin, Disable origin in game for this game. Σ ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σου!
  8. vagos

    Battlefield 4

    Παιδια αντιμετωπιζει καποιος απο σας προβλημα με το παιχνιδι? Τωρα τις τελευταιες μερες οταν παω να μπω σ ενα σερβερ οταν μπαινει στο loading μου βγαζει μηνυμα bf4 stopped working πριν ξεκινησει το παιχνιδι. Παλια δουλευε κανονικα το παιχνιδι χωρις να μ εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Επισης το pc ειναι φουλ ενημερωμενο, της υπογραφης. Μηπως αντιμετωπησε καποιος απο σας το ιδιο προβλημα? Να προσθεσω επισης οτι εκεινη τη στιγμη, η μπλε μπαρα κατω γινεται κοκκινη κ γραφει game disconnected, something went wrong
  9. vagos

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Το kraken μηπως μπαινει και χωρις αυτο το ασπρο κομματι που πιανει και ανεμηστηρας? Ετσι θα το βαλεις και θα πιασει κανονικα στον πυρινα, ετσι ωστε να δουλεψει η καρτα για να δεις αν βγαινουν τα ψυκτρακια.
  10. vagos

    Battlefield 4

    Τωρα θυμηθηκαν να βγαλουν ανακοινωση για το προβλημα. Τοσες μερες δεν το ειχαν δει αραγε??
  11. vagos

    Battlefield 4

    Και γω το ίδιο προβλημα εχω. Με πεταει μια φορα στους 3 γυρους, επισης καθε φορα στον πρωτο γυρο δεν εχω ηχο!!! Αντι για καλο, για κακο τα κανουν τα update..
  12. vagos

    Assetto Corsa

    Ρε παιδια ξερετε αν υποστιριζει το Xinput? Γιατι ενω ρυθμιζω τα κουμπια, μολις παω να μπω στην πιστα με πεταει και κλεινει.
  13. vagos

    Battlefield 4

    Παιδια να κανω μια ερωτηση. Αν κατεβασω την ρωσσικη εκδοση, μετα γινεται να την μετατρεψω στα αγγλικα? edit: Τελικα ειδα οτι γινεται κανονικα!!
  14. vagos

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Αλλο το τι υποστηριζει η εταιρια και αλλο το τι πραγματικα εγινε. Και γω ειδα παντου μειωση 2-3fps. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανει κατι η nvidia με τους drivers γιατι το εχει παραχεσει το θεμα..
  15. vagos

    Battlefield 4

    To επαθα και γω χθες αλλα επεσε το νετ μου στο σπιτι και ξενερωσα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.