Jump to content

gbak

Premium Members
  • Posts

    5.530
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by gbak

  1. gbak

    Mechanical Keyboard Club

    kbt race 75% με τσερυ μιλκυ switches :wassat: σε γκρι χρωμα ολο το keyboard πολυ καλυτερη αισθηση απο τα black του 6GV2.
  2. gbak

    Official Battlefield 3 Thread

    Εμενα με προξυ και debit απο eurobank δουλεψε μια χαρα,τωρα Μου εκανε unlock τα οπλα απο Close Quarters,λογικα εχει περασει το Premium.
  3. gbak

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    παιζει να το δω παλι τον καμμενο ρε συντροφε ?
  4. Παντως εγω δεν εβαλα τιποτα στο αουντιδιο,το θεωρω καπως ξεπερασμενο το "φιμε" ειδικα το πολυ σκουρο τεινει προς καγκουρια πλεον.
  5. gbak

    Official Battlefield 3 Thread

    κατεβασε ωρε αυτο MW3 MP FoV Changer,και το fps unlocker,και εισαι τζετ *αν και παλι ειναι βαρετο
  6. νταξ καληνυχτα σας.. και θα σου λεγα να το δω απο κοντα,αλλα μετα θα μπω στο καραστοκ μου,και θα αρχισουν οι σκεψεις.. απο καταναλωση ρε Γοριλα ποσα να χει τωρα? μιλαμε γκαραζατο και κανα 2μερο μονο εξω την βδομαδα,για καθημερινο βολταρισμα το χω ξεχασει και στοκ που ειναι. αναρτηση στοκ ακομα?
  7. γιατι ρε με το rs stage3 πανω,plus αυτα που κανες λογικα πρπει να σαι 380+,πριν ποσο εγραφες ?
  8. Βασιλη,με γεια το μοτερ,καλα στρωσιματα και το νου σου ,αν και δεν θα παιρνει χαμπαρι τωρα..λογικα απο τα πιο γρηγορα S3 που κυκλοφορουν εκει όξω.
  9. gbak

    The ATi Catalyst Driver thread.

    με 12.4 κρασαρει σε bf3,ξαναπαω σε 12.3 εκτος και αν φταiει το bf3 αν εχει κανεις παρομοια προβληματα ας το πει
  10. gbak

    Official Battlefield 3 Thread

    χεχε εμενα δεν με νοιαζει ρε σε ποια team ειμαι,το k/d ratio που θελω το εχω.. απλα ειναι βαρετο να κερδιζει μονο μια ομαδα,και οι αλλοι να τον πινουν,και το αποτελεσμα ειναι να την κανουν οι πιο πολλοι,και να αδειαζει το Tdm.
  11. gbak

    Official Battlefield 3 Thread

    κανα Tdm bazo θα χουμε σημερα? και καντε balance στις ομαδες ρε,για να μενει ο κοσμος,ειδάλλως καταντα βαρετο.. ξερω Tdm Servers,24αρηδες δεν αδειαζουν ποτε ολη μερα βαρανε,απλα εχουν καλο rotation στα maps,και καλο balance στις ομαδες
  12. gbak

    Official Battlefield 3 Thread

    Tdm ειναι pure shooting γι αυτο το παω,συν το απεριοριστο μαχαιρωμα,βασικα η ομαδα μας γαζωνε..
  13. gbak

    Sniper Elite V2

    Δε μου λεει και τα πολλα,γραφικα αρκετα απλα,100-130frames,το AI μαπα,το γνωστο εφφεδακι οπως και στο 1 με την κινουμενη σφαιρα και το headshot,νταξ θα το τρεξω αμα βγει αλλα δεν με επεισε. παιζει και σε rapid standalone διχως steam
  14. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    omg! το τελευταιο σκηνικο ειναι σκετος εφιαλτης
  15. gbak

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    ζορζ,βασικα εχει γεμισει ο τοπος αυτο που λες,τωρα ο αλλος λογος δεν με χαλαει.. το ακιτα ινου το βλεπω καπως πιο περιεργο και ιδαιτερο σκυλι..ισως και πιο ομορφο αυτο με το μαλλι το παρατηρησα το ειχε ενας γειτονας,του το πηγαινα βολτες εγω,καθως το ειχαν κλεισμενο σε ενα διαμερισμα..
  16. gbak

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    εχει κανεις εμπειρια απο Ακιτα Ινου? λεω να αποκτησω ενα,ειμαι μεταξυ αυτου και γκολντεν ριτριβερ..
  17. gbak

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=irx441pWGNM]Jerry Beeks - Flash $ - YouTube[/ame]
  18. gbak

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    ριχτε μια ματια σε αυτο,τελικα αυτος ο σκαι εχει μεγαλη πλακα,οταν τους στριμωχνουν και τους τα λενε χυμα παντα το κοβουν για διαφημισεις,με την δικαιολογια οτι δεν εχουν χρονο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-SN7oj9Gvyg]Πάνος Καμμένος @ ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο 17-4-2012 - YouTube[/ame]
  19. πολυ το κανω κεφι,παιχνιδιαρικο και ομορφο,ισως με αλλη ζαντα θα ειναι ακομα πιο ομορφο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jnSnRgRUopE&feature=player_embedded]2013 Subaru BRZ first look from Consumer Reports - YouTube[/ame]
  20. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    εχεις δικιο,βρηκα specs για pressure,οποτε μια χαρα ειμαι,γυρω στα 50psi τα ειχα πριν μετα το φλατ πισω,ειχα την εντυπωση οτι το προκαλεσε η υψηλη πιεση,αλλα ειναι εντος οριων. Schwalbe Racing Ralph 29x2.25 Size: ETRTO 57-622 (29 x 2.25 Inch) Compound: ORC Execution: Performance Line Color: Black-Skin Weight: 610 g (22 oz) Pressure: 26-54 psi (1,8-3,7 Bar) Maximum load: 120 Tread: HS 425 EPI: 67 [MENTION=23]DJD[/MENTION] ισως το μονο road που μου αρεσει παρα πολυ αισθητικα.
  21. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    απο οτι διαβαζω κατασκευαστη δεν εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα απο μια κοινη σαμπρελα,εκτος στο οτι περιεχει εσωτερικα sealant που σε περιπτωση τρυπας,γινεται επιδιόρθωση κατευθειαν. δεν νομιζω οτι θελει κατι διαφορετικο στο θεμα της πιεσης,τουλαχιστον δεν αναφερει κατι πλακα στην πλακα,κατα τυχη την αγορασα,αμα "δουλεψει" σε τετοια περιπτωση θα ειναι καλη φαση,απλα λεει σαν εξτρα ινφο "If you get a puncture, always SPIN the wheel to distribute the sealant."
  22. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    αυτη εδω ειναι η σαμπρελα την αλλαξα σημερα,ειχα φλατ το πισω
  23. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    ^οκ θενξ,οπτε κανα 45αρι σε ασφαλτο ειμαι οκ,και στο χωμα θα το ριχνω στα 30πσι
  24. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    μα το λαστιχο δεν λεει τιποτα,μονο το στεφανι στην βαση του λεει 4bar Maximum :wassat: σαν πολλα δεν ειναι 58psi?
  25. gbak

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    ριξτε μια μαξιμουμ επιτρεπτη πιεση ελαστικων σε τροχο 29x2.25 με φορτιο 105kg ,σε ασφαλτο και σε χωμα καποιες μερες.. Απο οτι βλεπω γυρω στα 35psi γενικα, εγω τους εχω στα 40psi
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.