Jump to content

jasone

Premium Members
  • Posts

    173
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by jasone

  1. jasone

    Αναβαθμιση PC

    Επισης θα ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα κοστους εαν η αγορα γινει απο USA ή UK!
  2. jasone

    Αναβαθμιση PC

    Καταρχας σας ευχαριστω ολους πολυ για το χρονο και τις απαντησεις. Ως αδαης μαλλον δεν διατυπωσα σωστα. Αυτο που θελω να πω με τον ορο αναβαθμιση ειναι οτι ειχα κατα νου να κρατησω οτι κρατιεται (πχ εχω ενα αλουμινενιο case της silverstone, θεωρω οτι δεν εχω λογο να το αλλαξω). Οσο για το τροφοδοτικο, θεωρουσα οτι ειναι οκ αλλα με προβληματισαν οσα γραφτηκαν. Υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωθει εαν και κατα ποσο λειτουργει σωστα; Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν με την ενσωματωμενη καρτα μπορει κανεις να βλεπει ταινιες, βιντεο κλπ. Τελος, γραφτηκε κατι για wifi stick (που εχω ηδη). Οι νεες mobo δεν εχουν με καποιο τροπο ενσωματωμενη λειτουργια wifi? Χρειαζεται και εδω usb wifi stick?
  3. Χρονια πολλα σε ολους! Προ 9 ετων εφτιαξα απο το Πλαισιο ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα Intel quadcore q6600 Asus striker extreme Evga 8800GTX 768MB (η οποια καηκε και αντικατασταθηκε απο 1 geforce 210 1024MB) Τροφοδοτικο enermax 850W To pc αυτο, τον καιρο εκεινο προοριζοταν για gaming και στοιχισε περι τα 3000ε. Να αναφερω επισης οτι φερει custom υδροψυξη cpu στον επεξεργαση (3πλο ψυγειο και Eheim 1250L αντλια). Εδω και αρκετα χρονια χρησιμοποιω τα ubuntu με τα οποια λειτουργει αποδεκτα (αν εξαιρεσει κανεις οτι ενιοτε δεν ανοιγει, ενιοτε κλεινει μονο του και οτι το usb wifi stick με παιδευει αφανταστα!). Πλεον οι προτεραιοτητες εχουν αλλαξει. Ο ρολος του pc ειναι καθαρα το internet, το word, pdf files και ενιοτε ταινιες και μουσικη. Ωστοσο ειναι πολυ σημαντικο για τη δουλεια μου (Ερευνητης, ΒιοΙατρικες επιστημες) να μπορω να λαιτουργω 5-10 tabs στο firefox, 7-8 pdfs και μερικα word ταυτοχρονα ανοιχτα. Θα ηθελα να ζητησω βοηθεια ως προς το ποιες παρεμβασεις θα πρεπει να κανω για να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα. Το κοστος αυτη τη στιγμη δνε ειναι περιοριστικος παραγοντας αν και θα προτιμουσα να μην ξεπερασω τα 1000ε. ΑΥτο που με ενδιαφερει ειναι με προβλεψιμο τροπο να μπορω να κανω τα προαναφερθεντα χωρις σοβαρα προβληματα, σε περιβαλλον windows για τα επομενα 4-5 ετη. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  4. Καλησπερα σε ολους. Προ 7ετιας εφτιαξα 1 custom υδροψυξη για τον επεξεργαστη, με 3πλο ψυγειο , enzotech waterblock και την ανωτερω αντλια. Τον τελευταιο καιρο ομως η αντλια κανει υπερβολικη φασαρια, η οποια δεν οφειλεται στο συντονισμο με το κουτι ή δονηση και νομιζω ουτε σε φυσαλιδες. Θα ηθελα να σας ρωτησω: α) εαν αυτο διορθωνεται και β) εαν δεν διορθωνεται, αν υπαρχει καποια φτηνη και αθορυβη αντλια η οποια θα μπορουσε να αντικαταστησει την υπαρχουσα, με δεδομενο οτι το pc δεν ειναι καν overclocked και αρα οι απαιτησεις ειναι χαμηλες. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  5. jasone

    Δείξτε τα ρολόγια σας

    ΤΕΛΕΙΟ!Απο που το πηρες αν επιτρεπεται;;
  6. jasone

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πωωωωωωωωωωωω:happy2::happy2::-O:-O:-O που το βρισκουμε αυτο ωρε;;;;;
  7. jasone

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πας σαββα δλδ και ζητας μπουγατσα με ζεστη σοκολατα και σου δινουν αυτο;;:drool::happy2::jump1:
  8. jasone

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Με συγχωρειτε για την ποιοτητα αλλα απο την ψηφιακη δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ειναι μεγαλες Πως σας φαινεται;;
  9. jasone

    Call Of Duty 4: Modern Warfare

    Ρε παιδια πως μπορω να συνδεθω σε εναν server για να παιξω;;greek warriors 85.196.16.202:28960 σε αυτον πχ;;Οταν παω join server και διαλεγω καποιον απο την λιστα λεει keycode in use;;Και δεν βρισκω ελληνικους serversα)πως θα βρω και β)πως θα μπω :( Ναι τις πηρα,ευχαριστω πολυ!
  10. jasone

    Intel OC Database

    με 1,32500vcore zalman 9700NT nb1,45 sli expert(2,11v )και ολα τα αλλα auto
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.