Jump to content

zefiroth

Members
  • Posts

    38
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

zefiroth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Η πας με αυτά τα 50 ευρώ που σκέφτεσαι να δώσεις, σε μια καλη αεροψυκτρα η οποία θα είναι εξίσου αποδοτική και ήσυχη,αν όχι καλύτερη,με το συστημα ψύξης που εχεις τώρα.Ασχολουμασταν με νερά πριν το 2010 λόγω ζεστών επεξεργαστών/VGA και θορυβωδων ψυκτρων.Σήμερα,αν δε κάνει κάποιος heavy duty overclocking δε νομιζω να υπάρχει λογος να μπλέξει με νερά ,εκτός αν έχει το μικρόβιο βέβαια!
  2. zefiroth

    Monitor και TV ταυτοχρονα

    Οσον αφορα τη μετακίνηση του xbmc στο δευτερεύων monitor ,γίνεται πολύ εύκολα.Alt+enter για να μπεις σε window mode και μετα μετακίνηση στη δεύτερη οθόνη.Δουλεύει σε Gotham 13.1 (και 13.2 αν δε κάνω λάθος).
  3. [MENTION=10323]PaokToTheBone[/MENTION] ,με ενδιαφερει η μητρικη για στησιμο μηχανηματος για συγγενικο προσωπο.Αν δεν προχωρησει με τα παιδια απο πανω,στειλε μου πμ για να βρεθουμε καπου που σε βολευει.
  4. zefiroth

    Πρόβλημα της πλατφόρμας.

    Αλλαξε το καλωδιο sata του σκληρου.Αν εχεις παραπανω απο εναν σκληρους,ασε μονο αυτον που εχει το λειτουργικο συνδεδεμενο,με αλλαγμενο καλωδιο φυσικα. Τετοια συμπτωματα συναδουν με 'κακο' σατα καλωδιο. Ειναι πολυ πιθανο να ειναι κατι αλλο,αλλα ξεκινα απο εκει ,που ειναι ευκολο και φτηνο να το ελεγξεις ,και μετα πας στα πιο συνθετα.
  5. Ενδιαφερον για πακετο καφε+φαγητο αν υπαρχουν ακομα. Εδιτ:Sorry για το offtopic ,απλως ειμαι σε καλη διαθεση σημερα
  6. zefiroth

    Overclocking Core i7 (D0)

    Με ΗΤ είμαι.Μάλλον έπεσα σε καλο κομματι
  7. zefiroth

    Ερωτηση περι windows xp-hardware

    Σε παρομοια περιπτωση ,μου εχει τυχει η μια μνημη να ειναι "ετοιμοθανατη" και το σεταπ να μου βγαζει καθε λογης errors μεταξυ αυτων και αυτο που περιγραφεις. Δε χανεις τιποτα να κανεις ενα memtest πριν ψαξεις να δεις τι φταει.
  8. zefiroth

    Windows 8 Thread

    Αν καποιος εχει εμπειρια με vmware και windows 8, μια αποριουλα: Εχει δει βελτιωση στην αποδοση των Virtual Machines με μεταβαση απο 7ρια σε 8;Υποτιθεται ο (βελτιωμενος) kernel των 8 κανει καλυτερη κατανομη/χρηση των 4core/8threads i7. Στην πραξη,εχετε δει χειροπιαστα αποτελεσματα(καλυτερη χρηση πορων,βελτιωμενη αποδοση vmachine);
  9. zefiroth

    Overclocking Core i7 (D0)

    .#Thread necro warning# Ειμαι rock stable με τον πολυαγαπημενο μου 920 ,στα 4ghz(21χ191) με ρευμα 1.23 και prime temps ~70C ,gaming temps ~high 50s Μια και με επιασε παλι το μικροβιο να τον πειραξω για να βρω μεχρι που μπορει να φτασει,με τι θερμοκρασιες σε πραιμ να αισθανομαι ησυχος , <80 ή <85 ;Ρευματα; Περιμενω γνωμες απο τους "επαγγελματιες". ΥΓ.Μια ηρωικη H50 δροσιζει τον 920,σε ενα πολυ καλα αεριζομενο Silverstone Raven3
  10. zefiroth

    Τι γίνεται? Παρέδωσε πνεύμα ή όχι?

    Mε το cx600 θα εισαι μια χαρα.Σου μιλαω εκ πειρας. 920 @ 4ghz 12gb RAM 660ti overclocked και αυτη SSD,HDD,Fans,Corsair Hydro, 6 USB devices (hdd,2 keybs,2 mouse,headphones) μονιμως συνδεδεμενες να "τραβανε" ρευμα, καθως τρεχω συνηθως παραλληλα Virtual machine με δικα του input,σουπες μουπες κτλ ,και τα δουλευει 4 χρονια τωρα ενα HEC 500w 80+ που ειχα απο εποχη c2d,χωρις να βγαλει κιχ. Μια χαρα αρχοντας θα εισαι με το Corsair.
  11. zefiroth

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Νασαι καλα, μεκανες και γελασα με τη καρδια μου.Συμφωνω απολυτα ειναι δυνατον να συζηταμε για 50 ευρω εξτρα στη καρτα των 550 η να ψαχνουμε τι γινεται σε κουτια των 30 ευρω με κακο airflow και να γκρινιαζουμε για μετρια αποδοση σε 1280χ1024; Η καρτα απευθυνεται σε high end συστηματα (και τσεπες ισως) και θελει μονιτορ,κουτι,ψυξη για να βγαλει τα λεφτα της, πως να το κανουμε.
  12. zefiroth

    ARMA 3

    Στο τσακ να το παραγγειλω ειμαι.Ερωτηση κρισεως:ι7 920,12αρα μνημη και gtx 660ti θα δωσουν smooth gameplay σε 1680χ1050 η παμε για αναβαθμιση;
  13. zefiroth

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Μηπως ξεμυτισαν τιποτα δελεαστικες του τυπου 1δολ=0.7ευρω τιμες στα γνωστα γερμανικα καταστηματα;
  14. Αν δε κατσει με το γιατρο,στη σειρα και εγω για το δισκακι :bigsmile:
  15. Εφυγε το ρουτερ,μενει ο τσαχπινης σκληρος και το αλανιαρικο case για οποιον τα χρειαζεται
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.