Jump to content

vtheofilis

Premium Members
  • Posts

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by vtheofilis

  1. Κάθε φορά που εμείς η κάποιος γείτονας σηκώνει έναν διακόπτη, η τάση για κλάσμα του δευτερόλεπτου μπορεί να ανέβει πχ στα 1800v.

    Ενώ με τα παλιάς τεχνολογίας κλιματιστικά την τάση κατάπιναν πηνία, στα ινβερτερ η τάση πάει στην πλακέτα όπου την δουλειά αυτή αναλαμβάνουν τα βαριστορ.

    Τα πηνία σε αυτήν την υπέρταση έχουν απεριόριστη αντοχή, τα βαριστορ δυστυχώς γερνάνε και χάνουν την ικανότητα τους.

    Δηλαδή το πόσο θα σου κρατήσει ένα ιμβερτερ και αν προ φτάσεις να κάνεις απόσβεση έχει να κάνει με την ποιότητα των ηλεκτρονικών του, που έτσι και αλλιώς έχουν ημερομηνία λήξης.

    Ερώτηση: Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κυκλώματα inverter;

  2. Συνήθως από 9000 BTU/h βρίσκεις στην αγορά. Να προσέξεις μόνο να δίνει 9000 BTU/h στη ψύξη, και όχι στη θέρμανση (κάποια λένε 9000 και αποδίδουν πχ 8500 στη ψύξη και 9000 στη θέρμανση). Όσον αφορά τις μάρκες, τα DAIKIN είναι κορυφαία, αλλά είναι πανάκριβα. Πάντα όμως έχουν σωστή αντιπροσώπευση, όπως και τα Mitsubishi, γιατί δεν πωλούνται σε ηλεκτρομάγαζα. Θα σου πρότεινα να βάλεισ Mitsubishi, Hitachi, Sanyo, η κάποιο από τα Fujitsueiδη (Fujitsu, General (σκέτο, όχι General Electrick) ή Dynamic. Και να πας σε ψυκτικό ή σε μηχανολόγο. Όχι σε πωλητή ή σε υδραυλικό που βάζει κλιματιστικά.

    • Like 1
  3. Τα dremel ούτως ή αλλώς είναι για ψιλοδουλεια Lakisss, οπότε καλύτερα να πάρεις ένα καλό τροχουδάκι για τα μεγάλα κοψίματα. Είχαμε πάρει ένα με τον πατέρα για την δουλεία, της Black&Decker, από Alex Pack. Για περιστασιακή αλλά έντονη απαιτητική χρήση είναι αρκετά καλός. Ένας Do It που είχε πιο πριν κόλησε μετά από μερικά κοψίματα.

    Πιστεύω πάντως ότι είναι καλύτερα τα οικονομικά "ακριβής μάρκας" εργαλεία π.χ τα πράσινα Bosch, από τα ενάς θεός ξέρει τι.

  4. Moi...

    gshfmoeo75c8mq2j1kfa_thumb.jpg

    Παρακαλώ όχι τίποτα άσεμνο με Photoshop...όχι τίποτα άλλο, αλλά το κοστούμι Τίγρης με σώβρακο Spiderman δεν πρέπει να μου πηγαίνει....:shifty:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.