Jump to content

Constandinos

Premium Members
  • Posts

    639
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Constandinos

  1. On 25/11/2023 at 5:03 ΜΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Την παρήγγειλα και αναμένω...

    Καλημέρα, συγνώμη για το ξέθαμα, αλλά είμαι και εγώ με την RTL8852BE σε Manjaro. Θα ήθελα να ξέρω αν η κάρτα δούλεψε. Είμαι σε lenovo laptop αν βοηθάει.

  2.      
       

    Βαγγέλη καλησπέρα,

    Η Pure rock slim λέει πως έχει δυνατότητα μέχρι 130W TDP οπότε με τα 95 του i7 λογικά θα είσαι καλά. Μπορείς να πας και σε κάτι πιο ακριβό αν το θες. Το Resolve αναφέρει ελάχιστες απαιτήσεις σε μνήμη 16GB. Δες αν το πρόβλημα προέρχεται από την χρήση μνήμης. 

         
         
         
    • Agree 1
  3. Στατιστικά οι επεξεργαστές έχουν μικρότερα ποσοστά αποτυχίας σαν προϊόντα σε σχέση με τις μητρικές, οπότε και εγώ συμφωνώ πως φταίει η μητρική. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσεις, πέρα από το να δοκιμάσεις με κάποια άλλη.

     

    Στην θέση σου, θα κοιτούσα για ένα συνδυασμό mb/cpu/ram υπάρχει η οικονομική άνεση φυσικά, αλλιώς κάτι σε μεταχειρισμένο; Αν και δεν το προτιμώ.

    • Like 1
  4. Να και ο δικός μου! Εδώ και κάποια χρόνια ως αποθήκη πλέον, απολαμβάνει την σύνταξη μετά απο χρόνια ως δίσκος συστήματος. Ίσως το πιο παλιό υποσύστημα, έχει δουλέψει με Pentium 4 @ 2.66, Q8300, και πλέον στο τωρινό i5 7500.  Στο μεταξύ, μόλις έγραψα Pentium 2,66 και συνειδητοποίησα, πόσα χρόνια πέρασαν.. Γερασαμεεεεεε σαν τον Caviar...

    wd_blc.png

    • Like 2
  5. Καλησπέρα, έχω την Dell 2415 εδώ και 2 περίπου χρόνια. Για τη χρήση που έκανα, (καθώς πλέον είναι κυρίως browsing, ταινίες και ελάχιστο gaming) μακέτες σε photoshop και corel είναι πάρα πολύ καλή για τα χρήματα που ζητούσε. (Αν θυμάμαι καλά τότε ήταν 350 ευρώ.) Η οθόνη ρυθμίζεται σε ύψος, κλίση, και περιστρέφεται ώστε να είναι κάθετη. Τα χρώματά της είναι πολύ καλά, το πάνελ είναι IPS. Δεν μου άρεσε το light bleeding πάνω δεξιά, αν και δεν φαίνεται την ημέρα. Επίσης, δεν είχα κανένα καμμένο pixel. Επίσης, είναι πολύ ξεκούραστη. Το μόνο μείον που έχει είναι τα πλήκτρα αφής, που δεν με βόλεψαν καθόλου. Μικρός συμβιβασμός, βέβαια, για αυτά που προσφέρει. Σε γενικές γραμμές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά που έκανα.

     

    Ελπίζω να βοήθησα.

     

    • Like 1
  6. Ευχαριστώ. Η έκδοση που έχω εγώ γράφει wuhan 400. Δεν μπορώ να γνωρίζω το κατά πόσο υπήρχε προηγούμενη έκδοση.

     

    book_.jpg

  7. Κομμάτια 2 ξεχωριστών βιβλίων. Η πρώτη αποτελεί κομμάτι του The end of days της Sylvia Browne. Δεν μπόρεσα να βρω το βιβλίο, και δεν πληρώνω για τέτοια βιβλία. Όποιος το έχει ας μας πει αν υπάρχει πραγματικά. Η δεύτερη σελίδα είναι κομμάτι του THE EYES OF DARKNESS, σελίδα 137. Ενδιαφέρον βιβλίο, για όσους έχουν χρόνο και τους αρέσει το είδος.

     

    Γνώμη μου: Κανείς δεν προέβλεψε τίποτα, η δημοσιότητα που πήρε το παρόν οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στην   Kim Kardashian που το tweetαρε, και την δημοσιότητα που δώσανε εφημερίδες τύπου dailymail.

     

    Υπάρχουν πολλές πληροφορίες αυτή την στιγμή εκεί έξω. Προσπαθήστε να τις φιλτράρετε.

    • Like 5
  8. Εν μέρει, ναι. Από την άλλη όχι. Για να μην αναφερθώ σε ρομαντισμούς του στιλ "η ψήφος είναι η δύναμη του πολίτη, δημοκρατία, κτλ" η ΔΕΗ θα είναι μη κερδοφόρα όσο λειτουργεί με κομματικά κριτήρια. Προσωπικά δεν συμφωνώ κατά μεγάλο μέρος με τις απόψεις του @colt3003  αλλά στην προκειμένη είναι απόλυτα σωστός. 

     

    Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες "δημόσιες" εταιρίες.

  9. Μόλις τώρα, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

    αλλά ποτέ δεν είπε κανένας εργαζόμενος ακόμα και συνδικαλιστής να μην γίνει νέο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας πάντα το ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΦΡΕΝΟ !

     

    Και ποιος είναι το κράτος, είπαμε;

  10. Ήμουν φοιτητής στην Λάρισα.

    Για το 9, το δρομολόγιο είναι αυτό

    Για το 12, αυτό

    Για σπίτι, στο κέντρο, γλιτώνεις τα πήγαινε έλα όταν θες να βγεις έξω, και τα ταξί το βράδυ όταν δεν υπάρχει λεωφορείο. Από την άλλη, μένοντας στον Άγιο Θωμά ή στην Φιλιππούπολη, γλιτώνεις το λεωφορείο, αλλά όταν θες να πας κέντρο, θα πάρεις λεωφορείο ή ταξί. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Από άποψη σπιτιών, από ότι θυμάμαι, στις περιοχές κοντά στο ΤΕΙ τα σπίτια ήταν πιο καινούρια, και σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτά του κέντρου.

     

    Για ότι άλλο θες, ρώτησε...

    • Like 1
  11. πριν 4 ώρες, το μέλος velipsi έγραψε:

    εννοείται  ότι  στα  10ρια  στα  update  υπάρχει  καθυστέρηση  ...  ..ο  φόβος  επικεντρώνεται   στην  μητρική  ..λίγο  απίθανο  για  καινούργια  ...αν  και  βλέπω  ότι  τώρα  παίζοντας  με  Chrome  τα  πράγματα  βαίνουν  φυσιολογικά 

    Αυτο σου λεώ και εγώ, όταν τα win10 κάνουν update, ο firefox πολλές φορές δίνει σφάλματα. Συγκεκριμένα, τσέκαρε αν η "υποδοχη υπηρεσίας: τοπική υπηρεσία" τραβάει όλο το bandwidth.

    task_mng.jpg

  12. Well, πριν ενα περίπου χρόνο έκανα αυτό το thread για αγορα νέου Pc το οποίο έμεινε στα χαρτιά. Με τις αναγκες να έχουν μείνει οι ίδιες, δηλαδή internet, photoshop, corel, ταινίες, και θα ήθελα, να παίξω και κανα παιχνιδάκι, έχω καταλήξει σε μια σύνθεση η οποία είναι η ακόλουθη:

     

    ram

    cpu

    m/b

    m/b2

    vga

    vga2

    monitor

     

    Αυτα που θα μείνουν ειναι :

    • ssd 128evo samsung
    • Keyboard/mouse
    • Monitor Lg W2042T
    • WD caviar black + ενας wd ακομα + ενας 500αρης seagate
    • PSU corsair TX 650V2
    • Case αυτό

     

    Η κύρια οθόνη θα πάει ως δεύτερη, και η dell θα παίξει πρώτη. Αυτο που θέλω να κανω είναι ένα σύστημα με όσο το δυνατον μεγαλύτερη αντοχη στο χρόνο. Προφανώς, το να μπεί ενας μεγαλύτερος ssd σε βάθος χρόνου δεν με απασχολεί, αλλά το να αλλάξω κάρτα γραφικών σε 1 χρόνο δεν θα το ήθελα.

     

    Τέλος , το budget Μου μαζί με την dell στο χιλιάρικο, +- 100

  13. sorry, εχεις raid σε λαπτοπ; με δυο δίσκους; για να καταλάβω

     

    edit

     

    οκ είδα ότι το υποστηρίζει. Νομίζω ότι το 0 θέλει ίδιους δίσκους;

    ψάξε για τι και πως να στήσεις πάλι την συστοιχία, η να κάνεις rebuild αν γίνεται

  14. πριν 34 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε:

    Τη εκπαίδευση κάνουν? Στην ορθογραφία

    Μονάδες που έχουν? Παντού και πουθενά

    Οι στρατονομοι δεν γίνονται δεκανεις Γίνονται για να τρολάρουν στραβάδια

    Είναι αλήθεια ότι άμα πας παραμεθωριο τους τελευταίους μήνες σε στέλνουν κοντά στον τόπο κατοικιας σου? Ναι, με φυλάκιο έξω από το σπίτι σου ειδικά για εσένα

    Σόρρυ δεν κρατήθηκα

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.