Jump to content

pol77

Reviewers
  • Posts

    11.243
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    10

Posts posted by pol77

  1. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ενεργοποίηση των δολωμάτων η οποία είναι κατα πάσα πιθανότητα απλά ενεργοποίηση υλικών glow in the dark που γίνεται πολύ πιο αποδοτικά με UV παρά με ορατό φως, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός ούτε σε δολώματα ούτε σε glow in the dark υλικά.

     

     

    Οικονομικός High CRI φακός: 

     

    WWW.SOFIRNLIGHT.COM

    The SOFIRN SC32 HCRI is the high CRI version of SC32. It is a versatile and high-performance flashlight designed for everyday carry, outdoor adventures, and professional use. It features a high...

     

     

    Άλλος ένας οικονομικός High CRI φακός: 

     

    WWW.WURKKOS.COM

    FC11 delivers a maximum output of 1300 lumens with a maximum range of 144 meters (157 yards). Its side switch controls all functions: power on/off, battery indicator, output level and change of mode...

     

     

    Και για τους πιο μερακλήδες, λιγότερο οικονομικός αλλά άλλης κατηγορίας και εξαιρετικής ποιότητας και VFM φακός, review εδώ:
     

    WWW.ACEBEAM.COM

    Acebeam E75 is a high-performance flashlight with a 4500-lumen. Its quad LEDs with a TRI lens offer a smooth beam for close-up or long-range illumination.

     

  2. Ομολογώ ότι δεν έχω ποτέ συναντήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όπως βλέπιες εδώ...

     

    EMSpectrum.jpg

     

    ...τα μήκη κύμματος που ζητάς είναι μεταξύ του μπλε και του πράσινου.

     

    Αυτό δεν συννάδει με το High CRI που ζήτησες, καθώς αφορά συγκκριμένα μόνο μήκη κύμματος και όχι όλο το φάσμα του ορατού φωτός.

     

    Αν θέλεις να ενεργοποιήσεις glow in the dark υλικά, τότε το UV είναι αυτό που όλοι χρησιμοποιούν. Οποιοσδήποτε δυνατός φακός θα κάνει τη δουλειά αλλά όχι όπως το UV.

     

    Αν είναι κάποια άλλη εφαρμογή την οποία δε γνωρίζω, τότε αυτό που περιγράφεις μπορεί να επιτευχθεί θεωρητικά με μίξη μπλε και πράσινων LED, που υπάρχουναλλα όχι σε φακό ευρείας παραγωγής. Μια σίγουρη πηγή είναι Hank Wang του 

     

    Μπορείς να του στείλεις email και να παραγγείλεις ένα από τα πολλά μοντέλα με 4 LED που διιαθέτει, ζητώντας να χρησιμοποιήσει 2 μπλε και 2 πράσινα LED. Μπορείς μάλλιστα να επιλέξεις, αν σε βοηθάει, να έχει driver με 2 κανάλια έτσι ώστε να κάνεις τη μίξη των 2 χρωμάτων σε ό,τι αναλογία θέλεις.

     

    Αν πάλι θέλεις απλα να ενεργοποιήσεις glow in the dark υλικά, ένας από τους φακούς του με UV LEDs (έχει των 3W και των 5W ανά LED) θα σε καλύψει άψογα. Προσωπικά θα έβαζα και το ZWB2 φίλτρο που προσφέρει για να αποκόψω όλο το ορατό φως.

     

    Οι φακοί του Hank δεν είναι του 10άρικου, αλλά είναι πολύ καλό VFM.

     

    Μια πιο οικονομική επιλογή σε περίπτωση που αποφασίσεις να πας σε UV φακό είναι οι Convoy. Θα βρεις το βασικό τους κατάστημα στο AliExpress και ο Simon είναι εξαιρετικά εξυπηρετικός, οπότε μπορείς να συζητήσεις τι ακριβώς θέλεις, αν και η Convoy δε διαθέτει τις επιλογές που ανέφερα παραπάνω.

     

    Ελπίζω να βοηθησα. Αν θέλεις κάτι περισσότερο, ίσως θα βοηθούσε να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση. πχ τι ακριβώς είναι το αντικείμενο που θέλεις να φωτίσεις, πόση ισχύ χρειάζεσαι (σε lumens για λευκά ή χρωματιστά LEDs, σε Watt για UV) κλπ.

     

    • Like 2
  3. 13 ώρες πριν, το μέλος def έγραψε:

    Αφου αγορασα τον X50 2.0 , ψαχνω σε μπερλοκ κατι πολυ δυνατό . Διάθεσή χρημάτων μεχρι 100 ευρο.

    Σε μέγεθος μπρελόκ περιορίζεσαι πολύ από τη μικρή θερμική μάζα του φακού που δεν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλη παραγωγή θερμότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Ο καλύτερος φακός που έχω δει σε αυτή την κατηγορία, συνολικά, είναι αυτός: 

     

     

    WWW.BANGGOOD.COM

    Μόνο US$29.99, αγοράστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης JetBeam MINI 1 ONE 500LM 5-Colors φακός EDC πολλαπλών χρήσεων με UV φως RGB Color Τύπος-C Φακός LED...

     

    Πλεονεκτήματα: 

    + Ισχυρός (έως 500lm για ΛΙΓΟ).

    + Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, οπότε διατηρεί καλή εμφάνιση παρά τις κακουχίες της συνύπαρξης με τα κλειδιά.

    + Λειτουργία UV (για έλεγχο χαρτονομισμάτων κλπ)

    + Λειτουργία RGB (χωρίς λόγο, αλλά γιατί όχι;)

    + Μπορείς να αγοράσεις 3-4 με τα χρήματα που διαθέτεις.

    + Φόρτιση USB C.

     

    Μειονεκτήματα:

    - Το πλήκτρο πατιέται εύκολα και αν δεν τον κλειδώνεις θα ανάβει και θα αδειάζει την μπαταρία.

    - Το κλείδωμα είναι σχετικά περίπλοκο και ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Πατάς τριπλό κλικ για να πας σε UV mode και μετά κρατάς πατημένο το πλήκτρο για 7-8 δευτερόλεπτα για να κλειδώσει. Για να ξεκλειδώσει, απλά κρατάς πατημένο το πλήκτρο για 7-8 δευτερόλεπτα.

    - Δεν είναι από τιτάνιο και το ανοξείδωτο ατσάλι είναι πιο βαρύ - αλλά και πιο οικονομικό.

    - Το τσιπ της φόρτισης δεν υποστηρίζει έξυπνους φορτιστές με πρωτόκολλο PD. Πρέπει να χρησιμοποιείς "απλό" φορτιστή ή καλώδιο USB A σε USB C.

    - Το UI μπορεί να θεωρηθεί πολύπλοκο για κάποιους χρήστες, πχ σε σύγκριση με ένα απλό φακό για μπρελόκ που είναι twist-on.

     

    • Like 1
  4. @karmen1983 Καλορίζικο. Μοιάζει ύποπτα με το Milwawkee που έχω. Πολύ ύποπτα όμως.

     

    Milwaukee-facebook-tile.jpg
    UK.MILWAUKEETOOL.EU

    M18™ battery blower. Compact body - clears dirt and debris in tight spaces. Power control - 3 speed settings with variable speed trigger .

     

    • Like 1
  5. @kursk Τους Princeton δεν τους ξέρω. Από αυτούς που προτείνεις ο S2R Baton II είναι ένα ωραίο μέγεθος για τσέπη ακόμα και τζιν παντελονιού. Η σειρά Seeker είναι περισσότερο ογκώδης από ότι προτίθεμαι να βάλω σε τσέπη.

     

    Η Olight έχασε την εκτίμησή μου για τις άθλιες πρακτικές Marketing που εφαρμόζει καθώς και για τις διακρίσεις που κάνει μεταξύ των πελατών της ανάλογα με τη χώρα. Επίσης τα νέα της μοντέλα κατά τη γνώμη μου, εδώ και κάποιο καιρό, δεν αποτελούν αναβάθμιση σε σχέση με τα προηγούμενα.

  6. Καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε @kursk

    Κρίμα που μπορείς να προμηθευτείς μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα.

     

    Ουσιαστικά αυτό που θέλεις δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και μπορούν να σου το προσφέρουν όλοι οι φακοί που έχεις στη λίστα σου.

    Διαθέτει το κατάστημα άλλες μάρκες ή μόνο Olight και Fenix?

    Τους Olight τους έχω δουλέψει και προτιμήσει στο παρελθόν αλλά προσφάτως έχω χάσει μεγάλο μέρος της εκτίμησης που είχα για την εταιρεία.

    Τους Fenix δεν τους ξέρω καθόλου.

    Αυτόν τον καιρό, από φακούς παραγωγής, συστήνω για καλή ποιότητα τους Acebeam (σημαντικά καλύτερη ποιότητα από αυτούς που αναφέρεις) και για budget τους Sofirn.

  7. Φυσικά και έχεις δίκιο ότι μόνο με μηχανικό διακόπτη δεν έχεις παρασιτική αποφόρτιση της μπαταρίας. Υπάρχουν όμως drivers που μια χαρά διαθέτουν mode memory με χρήση μηχανικοιύ διακόπτη. Έχω αρκετούς φακούς που λειτουργούν έτσι.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.