Jump to content

GearBest.com

Premium Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

About GearBest.com

 • Rank
  Gadgets & Electronics

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο

Recent Profile Visitors

3,809 profile views
 1. Η 11/11, ή αλλιώς Singles Day, είναι ίσως η μεγαλύτερη εκπτωτική γιορτή της Κίνας! Στα πλαίσια του 11/11 λοιπόν και αφού ρίξετε μια ματιά εδώ, έχουμε: Σελίδα με τις 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! Σελίδα με ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! Παιχνίδι που 4 φορές τη μέρα «ΒΡΕΧΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ»! Δεν ξέρεις τι ακριβώς θα πάρεις αλλά σίγουρα θα κερδίσεις, με ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ! Και το σημαντικότερο, ένα συγκεντρωτικό excel με όλες τις προσφορές ώστε να αναζητήσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν, το οποίο ανανεώνεται καθημερινά!
 2. Χαιρετώ, μετά από καιρό, με ένα σύντομο update της τωρινής κατάστασης! Προτεινόμενοι τρόποι αποστολής: Belgium Registered: μικρή πιθανότητα τελωνείου, αλλά με αποζημίωση εκτελωνιστικού κόστους. Αν περάσει τελωνείο, το πληρώνετε και ανοίγετε ένα ticket με την απόδειξη ώστε να γίνει σας επιστραφεί το ποσό. Priority Line: Έρχονται εκτελωνισμένα χωρίς να επιβαρύνεστε κάτι πέρα από τα μεταφορικά. Από ευρωπαϊκές αποθήκες (Fast-xx) δεν υπάρχει πιθανότητα τελωνείου, οπότε επιλέγουμε με κριτήρια την τιμή και την ταχύτητα αποστολής. Επίσης χωρίς τελωνείο είναι και παραγγελίες τελικής αξίας κάτω των 22€. Η πολιτική για τα refund σε περιπτώσεις απώλειας χωρίς insurance έχει γίνει πιο αυστηρή. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να πληρώνετε μέσω PayPal, μιας και τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται αρκετά εύκολα, ακόμα και χωρίς να πληρώσετε insurance.
 3. Σχετικά με την εγγύηση: https://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html#item4
 4. Καλημέρα! Κάποιες από τις παραγγελίες με EU Express που είχαν κολλήσει στην Αγγλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σταλθούν ξανά. Ο τρόπος αποστολής μπορεί να είναι διαφορετικός και να υπάρξουν έξοδα εκτελωνισμού. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα τα αναλαμβάνει πλήρως το κατάστημα. Αν λοιπόν έχετε κάποια παραγγελία για οποία είχατε επιλέξει EU Express και λάβατε μήνυμα που σας ενημερώνει για την αποστολή της με διαφορετικό τρόπο, καλό θα ήταν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να μου στείλετε σε προσωπικό μήνυμα το order number της.
 5. Xiaomi Mi Notebook Pro - CORE I5 8GB + 256GB 15.6 inch Windows 10 Chinese Version Intel Core i5-8250U 833.43€ με το κουπόνι MIBOOKPRO Και από τα προηγούμενα μοντέλα: Xiaomi Notebook Air 13.3 - 8GB + 256GB Windows 10 Chinese Version Intel Core i5-7200U Fingerprint Sensor 663.34€ με το κουπόνι Air13N ~ Xiaomi Air 12 Laptop - M3-7Y30 4GB + 128GB 12.5 inch Windows 10 Home Chinese Version 7th Gen Intel Core m3-7Y30 391.20€ με το κουπόνι MILAP120
 6. Ναι, αρκετά και φαίνεται να αποφεύγει τις σημαντικές καθυστερήσεις που υπάρχουν με post NL. Αν λάβετε αρνητική απάντηση στο 5% refund που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, παρακαλώ να μου στείλετε σε προσωπικό μήνυμα το order number.
 7. Οι περιορισμοί στα προϊόντα που μεταφέρονται μέσω EU Express συνεχίζονται. Πιο συγκεκριμένα, τα παρακάτω είδη προϊόντων, δεν υπόκεινται σε περιορισμούς: Cell phones Computers, Tablet PCs και Featured Tablets Desktop Computer & Monitor Computer Peripherals Computer Cases Mini PC Video Graphics Cards Graphics Tablets Wireless Routers Power Supply 3D Printers, 3D Printer Kits και 3D Printer Supplies Robot Vacuum και Steam Cleaners Projector & Accessories projectors Brushless FPV Racer Ceiling Lights Body Scale Hot Products Και κάποια προϊόντα ακόμα, μεγάλης αξίας. Για παράδειγμα, για ένα κινητό μόνο του η μέθοδος EU Express θα είναι διαθέσιμη. Αν προσθέστε μία θήκη στην ίδια παραγγελία, μπορεί να μην είναι διαθέσιμη. Για παραγγελίας στις οποίες το άθροισμα κόστους+μεταφορικών+insurance είναι μικρότερο από 22€, δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου με registered και unregistered τρόπο αποστολής. Τόσο ως registered όσο και unregistered, ο προτεινόμενος τρόπος αποστολής αυτή την περίοδο είναι η Belgium Post. Αν η παραγγελία σας με EU Express έχει καθυστερήσει περισσότερο από μία εβδομάδα από το ανώτατο όριο του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης (δηλ. 32μέρες+): μπορείτε να στείλετε ένα email στο [email protected] και να ζητήσετε ένα μικρό ποσοστό (ξεκινώντας από 5%, ανάλογα τον χρόνο της καθυστέρησης) ως refund στο gearbest wallet.
 8. Καλό μήνα Ημέρα εθνικής εορτής σήμερα για την Κίνα και για την ερχόμενη εβδομάδα το κατάστημα θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό. Λόγω αυτού είναι πιθανό να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση. Επίσης εξετάζονται κάποιοι περιορισμοί στα προϊόντα που μπορούν να σταλθούν με τη μέθοδο αποστολής EU Express. Θα ακολουθήσει ενημέρωση όταν αυτοί οι περιορισμοί οριστικοποιηθούν. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια παραγγελία με αυτή τη μέθοδο, βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμη στο checkout. Αν για κάποιο λόγο, αφού έχετε επιλέξει EU Express, σας ζητηθεί να γίνει αλλαγή του τρόπου αποστολής, μην δεχθείτε, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα εκτελωνισμού για την παραλαβή.
 9. Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με της κολλημένες στην Αγγλία παραγγελίες: Εως 7 Οκτωβρίου υπολογίζεται να έχει ελεγχθεί και η τελευταία παραγγελία μέσω EU Express, ώστε να συνεχίσει το ταξίδι της.
 10. Πρόκειται για ένα dual-boot tablet που υποστηρίζει Microsoft Windows 10 + Android 5.1 Lollipop Και εφαρμόζοντας το πληκτρολόγιο, η χρήση του γίνεται παρόμοια με αυτή ενός laptop. CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC with Keyboard Είναι ενεργό το κουπόνι Hi10ProGB το οποίο ρίχνει την τιμή στα 161.61€ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το πληκτρολόγιο. Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του: Intel Cherry Trail Z8350 ( Intel Atom X5-Z8350 ) 64bit Quad Core 1.44GHz Intel HD Graphic Gen8 GPU 10.1 inch IPS Touch Screen with 1920 x 1200 Resolution 4GB RAM 64GB eMMC ROM Και η μνήμη του μπορεί να επεκταθεί έως 128GB με χρήση της κατάλληλης κάρτας. ~ Οικονομικότερη επιλογή με αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά αποτελεί το CHUWI Hi10 Plus Tablet PC Για το οποίο είναι ενεργό το κουπόνι Hi10PlusK που ρίχνει την τιμή στα 133.54€ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το πληκτρολόγιο.
 11. Αρκετές παραγγελίες των τελευταίων 3 βδομάδων με τη μέθοδο EU Express, έχουν κολλήσει ή είναι πιθανό να κολλήσουν για λίγες μέρες στο τελωνείο Αγγλίας. Κάποιοι ίσως έχετε λάβει ήδη ενημερωτικό μήνυμα*. Η κατακόρυφη αύξηση των παραγγελιών με αυτή τη μέθοδο σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση των ελέγχων στην Αγγλία (κυρίως για την καταπολέμηση τρομοκρατίας), θα προκαλέσουν κάποια καθυστέρηση στην παραλαβή της παραγγελίας σας. Το κατάστημα είναι σε επικοινωνία με την μεταφορική και καλώς εχόντων τον πραγμάτων, την ερχόμενη βδομάδα θα δείτε εξέλιξη στο tracking number σας. *Το μήνυμα που λάβατε ίσως ήταν λίγο ασαφές και αρκετοί νόμιζαν πως θα χρεωθούν επιπλέον για τον εκτελωνισμό. Οι παραγγελίες έχουν κολλήσει στο τελωνείο, αλλά δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον, πέρα από τα μεταφορικά, τα οποία έχετε ήδη καταβάλει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 12. Νέο κουπόνι για το Xiaomi Notebook Air 13.3 : intel04 στα 697€ Και το MSI GL62M 7REX - 1252CN Gaming Laptop τρέχει σε Flash sale, στα 816€
 13. Laptop με μέγιστη απόδοση στην χαμηλότερη τιμή. Για να μη μεγαλώσει πολύ το ποστ, εικόνες και περισσότερες πληροφορίες για το καθένα θα βρείτε εντός των αντίστοιχων συνδέσμων. Στο συγκεκριμένο ποστ θα παρουσιάσω μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά τους Τα παρακάτω προϊόντα έρχονται με Chinese Version των Windows. Για να περάσετε κάποια άλλη γλώσσα θα χρειαστεί η επανεγκατάστασή τους. Ας ξεκινήσουμε από το: MSI GL62M 7REX - 1252CN Gaming Laptop Το συγκεκριμένο έρχεται με 1 χρόνο διεθνή εγγύηση! Τα βασικά του χαρακτηριστικά: Και η τιμή του, με το κουπόνι MSI1252 είναι 816.60€ Υπάρχει και η επιλογή της έκδοσης με SSD, αλλά ανεβαίνει η τιμή Και ας περάσουμε στα Xiaomi: Xiaomi Air 13 Notebook Τα βασικά του χαρακτηριστικά: Και η τιμή του, με το κουπόνι GBairGR5 είναι 535.89€ (απομένουν λίγες χρήσεις του κουπονιού) Συνεχίζουμε με το Xiaomi Notebook Air 13.3 Ο επεξεργαστής του είναι ο Intel Core i5-7200U, το αναφέρω γιατί δεν φαίνεται στην εικόνα. Τα βασικά του χαρακτηριστικά: Και η τιμή του, με το κουπόνι Air13N είναι 671.99€ Και τέλος το Xiaomi Air 13 Notebook Ultimate Edition Τα βασικά του χαρακτηριστικά: Και η τιμή του με το κουπόνι gbair135 είναι 849.78€ Υπενθύμιση: ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε επιπλέον έξοδα τελωνείου, είναι η μέθοδος αποστολής Priority Line - EU Express
 14. Νέα που αρκετοί περίμεναν να ακούσουν: Η μέθοδος αποστολής EU Express, χωρίς επιπλέον κόστος τελωνείου, διαθέσιμη τώρα και στην αποθήκη HK!
 15. Intel Super September Με κατηγορία -50%, όπου ένα προϊόν κάθε μέρα βγαίνει σε προσφορά με το αντίστοιχο κουπόνι, στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Για παράδειγμα σήμερα, 9/11, είναι σε έκτπωση το CHUWI LapBook 14.1 inch, στα $114.99 Φυσικά υπάρχουν και άλλες προσφορές εντός του λινκ, άλλες καλές, άλλες καλύτερες Αν κάποιο κουπόνι από την κατηγορία "Come Get Your Coupons" δεν λειτουργεί, ίσως το προϊόν τρέχει σε flash sale σε ακόμα καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη, ή απλώς έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα τεμάχια σε αυτή την τιμή. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει μια ματιά! Και όπως έχουμε πει, ειδικά για ακριβά και ογκώδη προϊόντα, προσέχουμε να βρίσκονται στην αποθήκη Κίνας ή στην αποθήκη ΗΚ-2, και επιλέγουμε Priority Line - Eu Express.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.