Jump to content

apostolt

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by apostolt

  1. apostolt

    Star Citizen

    Μια συμαντικη εξελιξη σημερα........Arena Commander ανοιχτο για ολους πλεον. https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14066-Arena-Commander-Multiplayer-Available Περιμενοντας ανακοινωσεις στην Gamecom πλεον....
  2. apostolt

    Battlefield 4

    Τι εγινε και αλλο patch σημερα?Χθες που μπηκα δεν μου ειχε κατεβασει κατι.....τεσπα soundloop crash μετα το patch, καιρο ειχα να το παθω αυτο. Οι ανθρωποι θα πρεπει να κατσουν και να σοβαρευτουν λιγο μου φαινεται και να δουλεψουν.
  3. apostolt

    Battlefield 4

    -Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience Στις ρυθμισεις δεν ειδα καμια αλλαγη πως κανουμε αυτο το τεστ που λενε?
  4. apostolt

    Battlefield 4

    Οκ και τωρα μου δειχνεις εναν παικτη ο οποιος θα μπορουσε να παιξει με οτι αλλο οπλο ηθελε και απλος επελεξε το bolt action rifle, δεν ειναι sniper αυτο το πραγμα...
  5. apostolt

    Battlefield 4

    Αυτο γινεται γιατι εχει πεσει πολυ κλαμα απο εποχες BFBC2 με το 0.50cal sniper και απο τοτε το εκοψαν. Εδω τους ριχνεις απο αποσταση κατω των 20 μετρων και δεν ψοφανε.Δεν υπαρχει αγαπη για τους sniper στο game...... και σου λένε παίξε agressive και π@π@ριες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.