Jump to content

astrolabos

Administrators
  • Posts

    52.905
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    450

Review Comments posted by astrolabos

  1. και εγώ τα 2400 έχω. Το ίδιο με την Αγάπη. Τα έβαλα και τα ξέχασα. Και σε συνδιασμό με το 7590 πλέον το ίντερνετ πέφτει όταν πέφτει το ρεύμα στο DSLAM και ποτέ άλλοτε. Είμαι εντυπωσιασμένος!

    • Like 1
  2. Παράθεση

    Εκεί που κατά τη γνώμη μας υστερεί, είναι στο υλικό που το αποτελεί. Ναι μεν έχει μια μαλακή υφή (προσέξτε, υφή, όχι αίσθηση), αλλά εξακολουθεί να είναι σκληρό. Δεν είναι μαξιλαράκι όπως έχει πχ η Razer στο BlackWidow Elite που σας είχαμε παρουσιάσει πριν από 3 χρόνια (πότε πέρασαν 3 χρόνια;), αλλά σαφώς είναι μια αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση. Σαφώς και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και ανυπομονούμε να το δούμε στα επόμενα μοντέλα της εταιρίας.

     

    -CH-912A21A-UK-Gallery-K100-Midnight-UK-

     

    Spoiler

    -CH-912A21A-UK-Gallery-K100-Midnight-UK-

     

     

    https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/RGB-Mechanical-Gaming-Keyboards/K100/p/CH-912A21A-UK

    • Like 1
    • Haha 1
  3. 31 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

    tldr;

    2 ερωτήσεις.

    1) Για δουλειά γραφείου ποιο από τα δύο silent προτείνεις.

    2) Αν αγόραζες εσύ πληκτρολόγιο τώρα και είχες το ποσό που ζητάει, θα το έπαιρνες αντί για κάποιο άλλο; Ή θα κοιτούσες κάτι άλλο πάλι από Corsair; ή από άλλη εταιρία; Θέλω να αντικαταστήσω το Coolermaster MK750.

     

    Δε ξέρω τι ανοχές ήχου έχεις. Ο κόκκινος που έχει το Κ70 είναι κλάκακλάκας, αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Δυστυχώς δεν έχω πετύχει τους silent για να μπορώ να συγκρίνω. Σε σχέση με το Razer Blackwidow που είχα πριν, o ήχος είναι πιο βαθύς αλλά σε χαμηλότερη συχνότητα από το Blackwidow. Επισυνάπτω και ένα ηχητικό από τη πληκτρολόγηση, μήπως σε βοηθήσω να αποκτήσεις εικόνα.

     

    K70pro.m4a

     

    Αναφορικά για την αγορά, για εμένα προσωπικά τα 190 € MSRP είναι απαγορευτικά για την αγορά του. Αν τα αξίζει, πιστεύω ότι θα δείξει στο διηνεκές. Αν μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και στο Razer BlackWidow που είχα, με κλειστά μάτια θα πήγαινα σε αυτό.

    • Like 1
  4. πριν 17 λεπτά, το μέλος exo1131 έγραψε:

    Η κλειδαριά έχει εφεδρική θύρα κλειδιού-usb, όταν δεν υπάρχει μπαταρία, μπορεί να χρησιμοποιήσει φόρτιση με την τράπεζα τροφοδοσίας και την εφαρμογή για ξεκλείδωμα, μην ανησυχείτε δεν μπορείτε να μπείτε στο σπίτι.

    Καλησπέρα, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είδα να έχει θύρα usb. Είσαι σίγουρος;

  5. πριν 6 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε:

    Ευτυχώς ξέρω τους γείτονες Αθήνα οπότε αν τελειώσουν οι μπαταρίες θα πηδάω από τα μπαλκόνια.

     

    Έχει ένδειξη για τις μπαταρίες τόσο πάνω στο καντράν της κλειδαριάς, όσο και στην εφαρμογή στο κινητό. Αν τις αφήσεις να πατώσουν, αγνοήσεις τα προειδοποιητικά μηνύματα και εκείνη την ώρα δεν έχεις ένα αλλενάκι για να τις αλλάξεις, τότε μπορείς ελεύθερα να πηδήξεις από το μπαλκόνι ? 

    • Like 1
    • Agree 1
    • Haha 3
  6. 2o update: Με το χθεσινό Update στο Razer Synapse μπήκε το Αmbient Awareness στις επιλογές φωτισμού.

    Αυτό επιτρέπει την επέκταση των χρωμάτων της οθόνης στα περιφερειακά Razer αλλά και Chroma Connect συσκευές από τις υποστηριζόμενες Εταιρίες.

     

    54727571_10218903386432694_4485835032748

  7. Και ένα παρόραμα το οποίο θα ήθελα να διορθώσω. Το λογισμικό ελέγχου του πληκτρολογίου έγινε από το Synapse 3 και όχι από το Synapse 2. Καλύτερο λογισμικό, με καλύτερη συμπεριφορά και σταθερότητα. 

  8. Μία ώρα πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

    Αψογο και αναλυτικό review Astrolabos :neo:

     

    Προσωπικά όμως δε θα έδινα τόσα χρήματα για Kailh switches οταν με λίγο παραπάνω απο τα μισα χρηματα υπάρχουν αντιπροτάσεις με Cherry Mx ?

     

     

    Σπύρο, επικοινώνησαν από την Razer και ενημέρωσαν ότι οι διακόπτες δεν είναι πλέον της Kalih αλλά της Greetech, εξ ου και η αυξημένη διάρκεια ζωής των διακοπτών.

    Ένας σύντομος οδηγός για το πως μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τους διακόπτες Kalih από τους Greetech, βρίσκεται εδώ: https://insider.razerzone.com/index.php?threads/is-there-any-way-to-tell-the-diference-between-blackwidow-chromas.17828/page-3#post-301584

    • Like 1
  9. πριν 2 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

    Παραμένει ωραίο εργαλείο, αλλά προσωπικά προτιμώ τους καφέ λόγω της επιβεβαίωσης που δίνουν στο πάτημα.

    Οι MX Speed είναι δίκοπο μαχαίρι. Δεν συγχωρούν λάθη, αλλά είναι ωραίοι συνολικά.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.