Jump to content

takiskl

Premium Members
  • Posts

    105
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About takiskl

  • Γενέθλια 18/05/1966

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Μαρουσι
  • Ενδιαφέροντα
    καναρινια, κυνηγι
  • Επάγγελμα
    δημοσιος υπαλληλος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

takiskl's Achievements

  1. takiskl

    Αγορά smartwatch

    Το wifi το χρειάζομαι για να συνδέομαι με το κινητό και όχι με το bluetooth. Αιτία για όλο αυτό τα airpods που έχω, που παρουσιάζουν κάποια προβλήματα αποσυνδέσεων όταν είναι πολλές συσκευές συνδεδεμένες με bluetooth. Να καταλάβεις τώρα έχω το samsung ρολοι, μοντέλο 5 ετών και έχω βλαστημήσει... Νόμιζα πως έχει και πίεση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  2. takiskl

    Αγορά smartwatch

    Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα νέο smartwatch. Έχω Android τηλέφωνο, ποιο θα μου προτείνατε; Με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας και η δυνατότητα ελέγχου πίεσης. Διαβάζω πολλά για τα HUAWEI, αξίζουν; Επίσης βασικό για εμένα να μπορεί να συνδεθεί σε wifi 5ghz! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Τι λέτε για αυτό; Huawei Watch GT 2 Sport Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο
  3. takiskl

    Αγορά νέας συσκευής

    Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου. Ναι μεγάλη οθόνη χρειάζομαι. Και λόγω ηλικίας! Χαχαχα!!! Το Note 8 το οποίο παρεμπιπτόντως είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου, έχει αρχίσει και έχει καθυστερήσεις στην ανταπόκριση του, κουφές δυσλειτουργίες (π.χ. δε σβήνει τις εικόνες από τη συλλογή ότι και να κάνεις), υπάρχουν φορές που χωρίς λόγο δεν εντοπίζει τηλεφωνικό δίκτυο κλπ.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι κάτοχος ενός Samsung Note 8,το οποίο κλείνει μια 5ετια πλέον στα χέρια μου. Με δεδομένο πως έχουν αρχίσει τα μικροπροβλήματα και το τηλέφωνο είναι καθαρά για επαγγελματική χρήση, έχω αρχίσει την αναζήτηση νέας συσκευής. Απαραίτητα χαρακτηριστικσ: μεγάλη αυτονομία, πολύ καλή οθόνη, καλές φωτογραφίες και πολλές λογισμικες δυνατότητες. Δεδομένα θα πάω σε ναυαρχίδα, αλλά η αλήθεια είναι πως πάνω από τα 1.000 ευρώ ζορίζομαι. Τι μου προτείνετε; Το Samsung s21 είναι στα υποψήφια. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Σκέφτομαι μέχρι 50 ευρώ. Αλλά αν δεν είναι επαρκές, ίσως και να ανέβω.
  6. Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Λόγοι υγείας καθιστούν αναγκαία την παρακολούθηση υπεργηρου ανθρώπου με δυνατότητα εκτός από εικόνα και ήχου. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά γύρω από τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο που θα μπορούσα να παρακολουθώ μέρα και νύχτα, με αξιόπιστη ποιότητα εικόνας και ήχου, και φυσικά από διαφορετικό χώρο μέσω τηλεφώνου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηχεία που να συνδέονται σε λαπτοπ, προκειμένου να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε γλέντι. Να είναι δηλαδή αρκετά δυνατά, ώστε να μπορούν να σταθούν αντί στερεοφωνικού. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
  8. Δεν συνεργάζεται με Blogger...
  9. Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή, δωρεάν κατά προτίμηση, όπου θα συνδέει ένα blog με το facebook, όπου και θα ποστάρει αυτόματα τις αναρτήσεις του. Χρησιμοποιούσα την dlvr αλλά εδώ και κάποιο διάστημα βγάζει συνεχώς προβλήματα... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  10. takiskl

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Καλη Χρονια σε ολους! Με αγχωσατε μιλαμε!!! Μολις χτες παρηγγειλα ηλεκτρονικα και αναμενω την Samsung LCD-TV 20'' SM-T200HD. Με ολα αυτα που διαβασα εδω με εχει λουσει κρυος ιδρωτας...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.