Jump to content

AN7 OverClocker

Premium Members
  • Posts

    8.605
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AN7 OverClocker

  1. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    όσο δε φαντάζεσαι Μόνο και μόνο που όλο το S2 είναι μικρότερο από την οθόνη, λέει αρκετά, απλά θέλει υπομονή για να καταφέρεις να το χρησιμοποιείς με το 1 χέρι.
  2. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα το καλοκαίρι, βέβαια εγώ το πήρα μεταχείρο αλλά ήταν σαν καινούργιο.
  3. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Όλες οι leeked που κυκλοφορούν από sotmax κτλπ, έχουν ξηλωμένο το knox
  4. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Επίσημα όχι ακόμα, αλλά έχει βγει μια leaked test έκδοση.
  5. όταν ανεβάζεις ένα βίντεο στου tube, αν είναι λίγο κουνιστό σου βγάζει μήνυμα αν θέλεις να το διορθώσει μόνο του.
  6. Για το "μεγεθος" των αυτοκινήτων πάνε λίγα μέτρα
  7. Με το που πατάει κάτω το agera απλά εξαφανίζεται. Δες απλά πως τον σουβλισε στην πρώτη δοκιμή που πάτησε νωρίτερα το bugatti.
  8. Ξεβράκωμα κανονικό..... We love Koenigsegg Agera
  9. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    η καθυστέρηση του home button είναι ρυθμισμένη έτσι.
  10. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Εχεις παρατηρησει καμια διαφορα σε σχεση με το exynos based ?
  11. Στο πρώτο σου ποστ μας είπες κάτι γενικό που κατατάσσει ΟΛΑ τα μοντέλα των εταιριών αυτών στο σακί που έφτιαξες. Σου απαντάω με ένα παράδειγμα και ξαφνικά μου λες για ένα dieselομοτεράκι που το έχουν στα καΐκια για να πηγαίνουν για ψάρεμα. Ωραία, στα 10,000,000 μοτέρ που έβγαλαν ξέρεις 2 που δουλεύουν ακόμα. Ψάξε και βρες τα υπόλοιπα 9,999,998 και τότε θα αποδεχτώ αυτό που λες.
  12. Όσοι πήραν Merc E class w211 μόνο το κεφάλι τους ήσυχο δεν είχαν. Για ρώτα τους πόσα ηλεκτρολογικά προβλήματα είχαν.
  13. Καλά θυμάσαι. Δεν θα στο ελεγα για το ανακατασκευασμενο αν δεν το είχες αγοράσει καινούργιο και δεν ηταν τοσο ευπαθες το μοτερακι. Τεπσα, παρε ενα μτχ μοτερακι σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση και δοκιμασε.Βρες καποιον που να εχει καμερουλα να βαλετε μεσα απ την μπουζοτρυπα να βρειτε μοτερακι που να μην εχει γραμμές. Καλα μας ξεμπερδέματα λοιπόν. Εγω πηρα ηδη μοτερακι και εγινε παραγγελία για μπιελες, ελατηρια πιστονιών, και μέταλλα. Sent from my WC using Note 2
  14. Κοιτα, ένα μοτερ αντιπροσωπείας, είναι αντιπροσωπείας και καινούργιο αδούλευτο. Τα άλλα που θα πάρεις θα είναι από τροπέτα, που ξέρεις τι χρήση είχε, αν όταν τράκαρε έφερε τούμπα και έμεινε χωρίς λάδια κτλπ και εννοείται πως δεν δίνουμε βάση στα χιλιόμετρα που μας λένε οι μαντράδες για το μοτερ Στο λέω απλά να το έχεις κατα νου. Γιατί δεν κινείσαι και λίγο νομικά προς τα συνεργεία που δεν ακολούθησαν οδηγίες της audi? Είναι άπειρες οι φορές που έχει μπει στο παιχνίδι ο τσάκωνας και του ποστάρω τα carbon build ups των fsi
  15. τα λεφτά αυτά είναι για ολόκληρο μοτέρ αν κατάλαβα. Απ ότι διάβαζα στο λινκ που ανέβασα, έχουν παίξει πολλές αλλαγές σε μοτερ αντός εγγύησης στο Μιουρικα, με γρατζουνιές στα χιτώνια γύρω γύρω(ίσως από τις επικαθίσεις), στραβές βαλβίδες λόγο επικαθίσεων και συνέχεια καθάρισμα των επικαθίσεων από τις βαλβίδες. Άντε τώρα να έχεις δώσει 100κ+(και το R8 τα ίδια προβλήματα έχει) για να τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι για λύσιμο πολλαπλής... in vag we trust.
  16. [MENTION=119]Samael[/MENTION] Βλέπω καλά στον 1ο και 4ο στις φωτο λείπει κομμάτι στο πάνω μέρος του εμβόλου? Επίσης, από λάδια τι έκανες στο μοτερ? Μιλάμε τόση χαρακιά στα χιτώνια δεν δικαιολογείται μόνο από κακή καύση, κάτι άλλο έπαιξε με το μοτερ Τι ενδείξεις είχες? Το μοτερ ανακατασκευής από την καρεντα έχει εγγύηση?
  17. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    [ROM][XXDMG1][24Jul] Omega v18 ●►Jelly Bean 4.1.2◄●Omega Files◄●►9 Themes◄●► - xda-developers
  18. AN7 OverClocker

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Εγω με omega δεν έχω κανένα θεμα. Με uptime 1 μήνα Sent from my WC using Note 2
  19. Μαμά μοτέρ ήταν. Αν είχα έστω και μπιέλες, όχι δεν θα είχε πάθει τπτ σε αυτά τα άλογα. χαχαχαχα. Ήταν το πρώτο πράγμα που είπα μόλις κατέβηκα απ το αμάξι ενώ ακόμα εβγαζε καπνούς. Το ευχαριστήθηκα στο έπακρο και όσο δε πήγαινε. 30.000χλμ σε 10μήνες έκανα από την μέρα της μετατροπής. Για το μόνο πράγμα που "ξενέρωσα" είναι ότι ετοιμαζόμουν για μπιέλες αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.