Jump to content

Ελληνίδα

Premium Members
  • Posts

    92
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Στην χώρα των θεών

Ελληνίδα's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ελληνίδα

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    Ηθελα να γράψω σ' ένα φόρουμ και ήταν η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό .
  2. Ελληνίδα

    Βαψιμο σπιτιου

    Εγώ πάντως τα περνάω ένα χέρι μόνο γιατί βάζω την Kraft bright white , είναι πιό ακριβή από τις άλλες αλλά έχει τέλεια καλυπτότητα . Επίσης δεν το νερώνω όσο λέει , βάζω πολύ λίγο , ίσα ίσα να δουλεύεται . Εχει καλύτερο αποτέλεσμα και καλύπτει και τις μικροατέλειες . Για τις πόρτες και κουφώματα έχουν βγεί καινούργιες μπογιές πιά , πολύ πιό εύχρηστες από τις λαδομπογιές , διαλύονται με νερό . Ετσι και δεν βρωμάει νέφτι και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο . Υπάρχουν πιά και ρολλά που δεν τρέχουν . Καλή επιτυχία . Τι τραβάμε γμτ για να μην πληρώνουμε μεροκάματα στα Αλβανά !
  3. Ελληνίδα

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Παλιότερα είχα έναν σκύλο , ο Groovy , Θεός σχωρέστον , πήγε ως τα 16μιση . Ηταν μαύρος , κανίς γίγας , ένας κούκλος . Καταλάβαινε σχεδόν τα πάντα , άκουγε στα ελληνικά - αγγλικά και γαλλικά και έκανε χίλια δυό κόλπα ! Δεν δάγκωνε ποτέ εκτός από μιά φορά που τσακώθηκα με ένα φίλο μου , του όρμηξε και τον κανόνισε ! Τον πήγαινα βόλτα χωρίς λουράκι παρόλο που έμενα στην παραλιακή . Δεν άφηνε ποτέ κανέναν να με πειράξει , όταν με μάλλωνε η μητέρα μου η πλακωνόμουνα με τον αδελφό μου στο ξύλο , χάλαγε τον κόσμο , ανέβαινε πάνω τους και έκλαιγε γοερά . Τον πήραμε όταν πέθανε ο πατέρας μου και μπορώ να πώ ότι μου έκανε τρομερό καλό , απάλυνε τον αφόρητο πόνο . Σε μιά περίοδο που είχα κλειστεί εντελώς στον κόσμο μου , ήταν ο μόνος που μου έδωσε τόση στοργή και κουράγιο να ανταπεξέλθω . Νομίζω ότι μάλλον αγαπώ περισσότερο τα ζώα από τους ανθρώπους . Οταν χάσω κάποιο πέφτω σε βαρύτατο πένθος , και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η διαφορά του να χάνεις κάποιον άνθρωπο η κάποιο ζώο .
  4. Ελληνίδα

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Δυστυχώς δεν δουλεύει το σκάνερ να σας βάλω φωτό , αλλά αυτή τη στιγμή έχω 7 κουτάβια 5 μηνών . Εχουν εκπληκτικά ονόματα όπως Ποντίκι , Αηδόνι , Αστάρτη , Νέμο , Γουρούνι-Πειρατής (αυτός έχει δύο) , Μωρίς Σεβαλιέ , Φλάφυ-Φλαπαφλούπας . Ο τελευταίος κολυμπάει μεγάλες αποστάσεις , λέω να τον στείλω στους Ολυμπιακούς . Ολα τους είναι κοπριτάκια από μάνα αδέσποτη που τα γέννησε και τα άφησε στον κήπο μου . Εχω μόνο μία γάτα τώρα , η Λουνέτ-Λουλού-Λουλούδι (3 ονόματα) . Είναι μαύρη 12 χρονών και την έχω σαν μωρό . Δυστυχώς το πιό αγαπημένο ζώο που είχα ποτέ πέθανε πέρισυ και μου ράγισε την καρδιά . Ηταν ένας κατάμαυρος γατούλης , σαν πάνθηρας , ο Μινκ-Λατρεμένος . Πάντα είχα Σιαμέζες , τις λατρεύω . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι τόσο αναποφάσιστη με τα ονόματα ! Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί όποτε βρίσκω χτυπημένο ζώο πρέπει να το μαζεύω ! Από τα χέρια μου έχουν περάσει πάμπολες γάτες , σκύλοι , χάμστερ , μάινα , παπαγαλάκια , πουλάκια διαφόρων ειδών , ψαράκια σε γυάλες και ενυδρείο , ένα φοβερό κουνέλι ο Πάτροκλος , χαμστεράκια και μία νυχτερίδα . Μάλλον είμαι ολίγον υπερβολική με τα ζώα !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.