Jump to content

Blackfield

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές, τεχνολογία, μουσική, γυναίκες
  • Επάγγελμα
    Μηχανολόγος Μηχανικός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blackfield's Achievements

  1. Blackfield

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Συγνώμη αλλά επειδή δεν πολυκατάλαβα, έχεις το παλιό που έχει το θεματάκι του και εννοείς ότι αγόρασες και το καινούριο κι έχει κι αυτό ανάλογο θέμα, απλά δεν είναι σοβαρό για σένα, ή απλά ότι δεν αγόρασες το καινούριο, αλλά με βάση την εμπειρία σου με το παλιό που έχεις, και να έχει θέμα το νέο δεν τρέχει τίποτα;
  2. Blackfield

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Όσοι αγοράσατε το επαναφορτιζόμενο κρουστικό της περασμένης εβδομάδας στα 25 ευρώ, προσέξατε αν το τσοκ στραβογυρίζει; Το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά άκουσα από αρκετούς που το αγόρασαν ότι είχε έντονο θέμα σε πολλά κομμάτια με το τσοκ, οπότε δεν προχώρησα σε αγορά. Μάλιστα κάποιοι που επέστρεψαν τα πρώτα κομμάτια και πήραν νέα, κι εκείνα είχαν το ίδιο θέμα, ίσως και πιο έντονα.
  3. Το επαναφορτιζόμενο που το βρήκες 35 ευρώ; Στο banggood από ευρωπαική αποθήκη βγαίνει γύρω στα 53 ευρώ τελική τιμή: Mensela ed-lx1 21v 3 in 1 cordless drill power drill driver hammer combo kit double speed with led lighting 2pcs 2.0ah battery Sale - Banggood.com WWW.BANGGOOD.COM Only US$79.99, buy best mensela ed-lx1 21v 3 in 1 cordless drill power drill driver hammer combo kit double speed with led lighting 2pcs 2.0ah battery sale online store at wholesale price.
  4. Καλημέρα, καλό μήνα και καλορίζικα. Η Toptul είναι από τις καλές ταιβανέζικες και τα προϊόντα της είναι συνήθως από καλά ως πολύ καλά, εξ ου και δεν είναι τόσο φθηνά γενικά. Φημίζεται κυρίως για καστάνιες/καρυδάκια και γερμανικά κλειδιά/γερμανοπολύγωνα, αλλά και τα συγκεκριμένα μυτοτσίμπιδα δε νομίζω να μην είναι καλά.
  5. Blackfield

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Τα μεταφορικά όμως συμφέρουν για να φέρνεις Ελλάδα κάτι από Γερμανία; Λογικά αυτά είναι γύρω στα 15-20 ευρώ. Για τι αξία εργαλείων Parkside συμφέρει κανείς να δίνει επιπλέον τέτοιο ποσό;
  6. Blackfield

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Καλημέρα. Προχθές Τετάρτη το απόγευμα που επισκέφτηκα το Lidl Λ. Αθηνών (Περιστέρι) διαπίστωσα ότι είχαν αφαιρέσει όλες τις απαγορευτικές ταινίες από τους πάγκους με τα εργαλεία, οικιακά είδη κλπ. Είχε μάλιστα κάτι ελάχιστα εργαλεία, απομεινάρια από σχετικά πρόσφατες προσφορές, ανάμεσά τους μπαταρίες 12 και 20 βολτ, νοβοπανόβιδες, πιστόλι θερμοκόλλας, επαναφορτιζόμενο φακό με μαγνητική βάση. Αγόρασα μια μπαταρία 12 V 2AH και την πέρασε κανονικά από το ταμείο, οπότε λογικά από εδώ και πέρα θα έχουμε εργαλεία φαντάζομαι στα Lidl.
  7. Για τη διάμετρο μου χουν πει κι άλλοι για 32 χιλ. αλλά εγώ στο σχέδιο της Grohe βλέπω να λέει για 34: Μπαταρία Nιπτήρος Υψηλή Grohe BauLoop 23763000 – e-Kapouranis WWW.E-KAPOURANIS.GR Όσο για το σετάκι των Lidl αφενός δεν είναι διαθέσιμο αυτή την περίοδο, αφετέρου δε από όσο είδα με πρόχειρη αναζήτηση έχει μεγάλα μεγέθη (68+ χιλ.) και η ποιότητά του άγνωστη, πέρα από το ότι δεν είμαι σίγουρος ότι έκανε και για κεραμεικά/πορσελάνη. Το θέμα της δυνατότητας στερέωσης το έψαξα και είναι οκ. Σε ότι τέλος αφορά την τρύπα του οδηγού που ανέφερες, υπάρχει ήδη έτοιμη τρύπα στο κέντρο διαμέτρου 4-5 χιλ. για τη βίδα συγκράτησης της αλυσίδας της τάπας του νιπτήρα, οπότε δεν τίθεται θέμα ύπαρξης οδηγού.
  8. Προέκυψε η ανάγκη για τρύπημα (παλιού) νιπτήρα πορσελάνης με ποτηροτρύπανο, για τοποθέτηση μπαταρίας νιπτήρα αναμεικτικού τύπου. Προφανώς θα χρειαστώ κάποιο κατάλληλο ποτηροτρύπανο (που δεν διαθέτω). Έχουμε εμπειρία - προτάσεις; Μιλάμε για επιθυμητή διάμετρο διάτρησης γύρω στα 34-35 χιλ. (ο κατασκευαστής της μπαταρίας δίνει 34 χιλ. απαιτούμενο άνοιγμα). Ενδεικτικά έχω βρει τα παρακάτω: Wolfcraft 5926000 1 Diamant-Lochsäge Ceramic mit Schwamm, 10 mm Schaft Ø 35: Amazon.de: Baumarkt WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - Wolfcraft 5926000 1 Diamant-Lochsäge Ceramic mit Schwamm, 10 mm Schaft Ø 35. Wolfcraft 5926000 1 Diamant-Lochsäge Ceramic mit Schwamm, 10 mm Schaft Ø 35. Keil 715 σετ ποτηροτρύπανα 6 τεμαχίων WWW.STEREOTIKI.GR Keil 715 σετ ποτηροτρύπανα 6 τεμαχίων Σετ 6 τεμαχίων ποτηροτρύπανα διαμαντέ Κατάλληλα για πλακάκι, τούβλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, αερομπετόν, πορώδες πετρώματα Το σετ περιλαμβάνει: 4... Τι θα επιλέγατε; Είναι τόσο καλό το πρώτο (Wolfcraft) ώστε να δικαιολογεί την τιμή του;
  9. Καλησπέρα. Σε σύστημα desktop 7ετίας που αποτελείται από ΜΒ ASUS P5E (SATA 2), 4 GB RAM κι επεξεργαστή Ιntel Core 2 Duo E8400@3GHz και κάρτα γραφικών nVidia GTX 650 Ti προτίθεμαι να αλλάξω τον (πολύ μικρό σε μέγεθος - 74 GB) συμβατικό σκληρό δίσκο με νέο τεχνολογίας SSD. Αυτή τη στιγμή στο δίσκο έχω φορτωμένα Windows 7 Ηοme premium 32bit και στο νέο δίσκο SSD σκοπεύω να εγκαταστήσω τα 8.1 64bit και ίσως μελλοντικά τα επερχόμενα 10. Με δεδομένο ότι το σύστημα είναι SATA 2 και σχετικά παλιό, ποιον δίσκο θα επιλέγατε μεταξύ αυτών των 2: http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sh...e-p-PER.345841 και http://www.skroutz.gr/s/5944830/Sams...Evo-120GB.html Ο πρώτος είναι φυσικά διπλάσιας χωρητικότητας από το δεύτερο αλλά και 20 ευρώ ακριβότερος, επίσης πιο αργός και με 3 αντί για 5 χρόνια εγγύηση. Βέβαια εφόσον έχω ελεγκτή SATA2 καταλαβαίνω ότι η ταχύτητα δεν είναι το απόλυτο κριτήριο για μένα. Περισσότερο στέκομαι στα 5 χρόνια εγγύηση του Samsung και στα 20 ευρώ μείον στην τιμή. Εϊναι αρκετά αυτά τα 2 για να αντισταθμίσουν τα 120 λιγότερα GB; Στο νέο δίσκο πέρα από το λειτουργικό δεν σκοπεύω πάντως να εγκαταστήσω παρά μόνο ελάχιστες εφαρμογές... Τι θα επιλέγατε εσείς;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.