Jump to content

kx5

Premium Members
  • Posts

    84
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

kx5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα και ο Φανός στη Στουρνάρη που θεωρείται ίσως το πιο σοβαρό κατάστημα ηλεκτρονικών στη χώρα, διαφήμιζε για πολύ καιρό τον εν λόγω μηχάνημα. IMHO η κίνηση αυτή ήταν ντροπή για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τους το είχα αναφέρει. Σαν απάντηση εισέπραξα ένα αμήχανο χαμόγελό.
  2. Συγχαρητήρια για το πλήρως τεκμηριωμένο άρθρο! Άριστη εργασία :clap: Επιτέλους μια ολοκληρωμένη απάντηση στους τσαρλατάνους και στους καημένους κατόχους που προσπαθούν να μας πείσουν ότι γλύτωσαν 20% κατανάλωση. Μάλιστα υπάρχουν τέτοια μηχανάκια που δε έχουν καν συνδεδεμένο τον πυκνωτή αλλά μόνο τα λεντάκια. Όχι πως θα είχε διαφορά βέβαια
  3. GPS, σερφάρισμα - ενημέρωση - πληροφορίες εν κινήσει, ebook reader, φορητό internet radio είναι τα βασικά που χρησιμοποιώ συνεχώς. Μακάρι να είχαμε και σωστές χρεώσεις, αλλά από το καρτέλ της κινητής...
  4. kx5

    Smart Home και DIY!

    Ωραίος :clap: Η αλήθεια είναι ότι το όλο εγχείρημα θέλει μεράκι, χρόνο και φυσικά χρήμα. Όμως αξίζει :magic:
  5. kx5

    Diablo 3

    :-O Πάνε οι ελπίδες μου για καλύτερη καριέρα :baby: Θα καώ
  6. kx5

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Δεν αναφέρομαι στο logo.
  7. kx5

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά όταν επιλέξω πάνω αριστερά το thelab.gr αντί να με βγάλει στον κατάλογο του forum με βγάζει στην αρχική σελίδα. Θα ήταν πιο πρακτικό να συμβαίνει το πρώτο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.