Jump to content

CmoS

Premium Members
  • Posts

    2.171
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Posts posted by CmoS

  1. Υπάρχουν εξειδικευμένοι δικηγόροι για το θέμα.

    Τα 7000€ που θυμόμουν είναι τα καθαρά. Η ελάχιστη αποζημίωση είναι 10.000€, μείον 700€ η αμοιβή, μείον τα παράβολα, μείον ένα 20% που συνήθως παίρνουν οι δικηγόροι όταν σου εκδικάζουν αποζημιώσεις. Η δε αποζημίωση μπορεί να είναι μεγαλύτερη, αν τα φουσκώσει ο δικηγόρος, όπως πχ πήραν 4 το μεσημέρι και ξύπνησαν το μωρό ή τη γυναίκα μου που δουλεύει νυχτερινή βάρδια, κλπ.

    Δενκακό...

    μην επιχειρήσεις να ξεκινήσεις δικαστική διαμάχη με αυτα τα επιχειρήματα γιατι μετα απο 2 χρονια το μονο που θα έχεις κερδίσει είναι ένα πιο ελαφρύ πορτοφόλι κατά 1000ευρω.

    εκ πείρας.

    ένταξη στο μητρώο και blacklist τους αριθμούς τους. Εμένα τουλάχιστον το 2ο με έχει γλυτώσει από πολλά τηλ τα πρωινά από κάτι αέρηδες (edit: αεριτζήδες καλύτερα) (wind) :)

  2. Μια συναδελφος μου (καθηγητρια) μεγαλης ηλικιας ψαχνει να βρει projector που να παιζει και powerpoint αρχεια

    Απο κινα καμια αξιοπρεπη λύση και ποιο οικονομικη απο ελλαδα εχετε υποψη ?

    Το μονο που σκεφτηκα ειναι εναν HDMI projector και android hdmi stick ..αλλα αυτο προυποθετει γνωσεις android που δεν εχει..

    Αλλα εστω και αυτο θα ηταν κομψη λυση ? ισως υπαρχει κατι πιο βολικο ?

    Υπαρχουν αρκετοι με usb/sd θυρα... ποσα € δινουν ομως ξερεις?

  3. Θα συμφωνουσα 100% αν το εβλεπα γραμμενο πριν 2 χρονια.

    Πλεων μετα απο αυτα που εχω δει εγω με την δικια μου εμπειρια ειναι οτι ειναι καρα-ελεγχομενο απο πολυ λιγα ατομα.

    ( ουτε θεμα για ανωνυμια επισης αφου ολοι θελουν να παρουν ζεστο ρευστο στα χερια τους και οχι νουμερα σε ηλεκτρονικο πορτοφολι )

  4. Μαγκια σου λοιπον! Δε γνωριζω ποσα εχεις μαζεψει, αλλα φροντισε να πουλησεις και να βγεις κερδισμενος στην καταλληλη στιγμη πολυ πριν σκασει η φουσκα, γιατι οταν αρχισει να ακουγεται ο ηχος που προμυνυει το μπαμ (και οι "πολυ μαγκιοροι" του αθληματος ειναι σιγουρο οτι θα τον αντιληφθουν πολυ πριν απο τους υπολοιπους κοινους θνητους) δε θα μπορεσεις να τα σκοτωσεις γιατι δε θα τα παιρνει κανεις (εκτος κι αν τα ανταλλαξεις με καμια πιτσα οπως πρωτοξεκινησε:p)

    Θα αργησει να σκασει. αμα δεις τι επενδυσεις εχουν γινει απο ξενους καταλαβαινεις που παει το πραμα...

    Απλα αυτο που γινεται ειναι οτι αυτος που εχει και ξεφορτωνει σε μια τιμη παταει σε αυτον που μπαινει τοτε και ελπιζει να ξεφορτωσει σε μια μεγαλυτερη κτλπ κτλπ. Δεν ειναι καινουρια μεθοδος...η βασικη θα λεγα κιολας οταν αγοραζεις και πουλας χρημα.

    Αν περιμενεις να πουλησεις μακροπροθεσμα στο μπαμ το εχασες το παιχνιδι απο τωρα.

    Σχετικα με Mining εχει πεθανει για BTC (τουλ για οποιον δεν εχει γεμισει ενα δωματιο asic ηδη) αλλα μια χαρα παιζει ακομα για LTC μιας που με asic δεν μπορεις.

    Οποιος το βλεπε παντως χαμενος δεν εχει βγει. :nerd:

  5. φυσικά Αμερικάνα :victory:

    πάντως και εσύ καλό κομμάτι έχεις Γερμανίδα και μελαχρινή:hehe:

    (δεν βλέπω να σχολιάζεις για το set με την lg:P)

    Δεν ειναι σωστα κεντραρισμενη με την lg:nono:

    η βαση παντως μια ζωη εκει...:nerd:

  6. 1ον τα screenshots και όλο το story είναι σίγουρα fake. Ο τυπάς δηλώνει ότι το κάνει beta testing από το σπίτι του. Σε καμία περίπτωση η R* δεν θα έδινε beta test build σε κάποιον να το πάρει σπίτι.

    2ον αν περιμένεις να δεις γραφικά επιπέδου Crysis στο GTA, να το ξεχάσεις. Το περιεχόμενο του GTA V είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να έχεις πχ υψηλής ανάλυσης textures. Όπως και να έχει όμως ποτέ στα GTA το δυνατό τους σημείο δεν ήταν τα γραφικά.

    3ον τα γραφικά δεν έχουν σχέση με το CPU usage...

    1) Δεν δουλεψα στην r* για να ξερω πως δουλευει.

    2) Αν ειναι να εχει ιδια γραφικα με της κονσολας να το ξερω τουλ να μη το περιμενω καν... Εδω βλεπω χειροτερα απο το iv παντως. Οπως και να εχει περιμενω κλασεις καλυτερα απο κονσολα 7ετιας ποσο ειναι.

    3) Ενω ειπα εγω οτι εχουν σχεση? Τετοια φαρμογη ανοιγμενη να τρεχει και τετοια usage δεν γινεται ομως.

  7. 10 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με ΜΜΑ, όχι σε πρωταθλητισμό φυσικά και σου επαναλαμβάνω ότι τους φούσκες τους έχουμε για σάκους προπόνησης.

    Το τι θεωρώ μυικότητα είναι ολόκληρο topic, κάνε μου 20 pushups και μετά μιλάμε ξανά.

    Εάν νομίζεις ότι τα παραγεμισμένα μπράτσα των σφίχτηδων είναι δύναμη..καληνύχτα:magic:

    20? :lazy:

    200 μήπως έλεγες? ειναι μια αρχή τουλ.:jump:

    μλκ [MENTION=11487]GokuSS4[/MENTION] εσυ κατι πρεπει να κανεις να χάσεις δύναμη δε ξερω...έχουμε πρόβλημα δηλαδή. Πας να βιδώσεις βίδα σπας το κατσαβίδι...πας να βάλεις lcd σπας το κρύσταλλο... τα μπουζι του abarth πως δε μου τα έσπασες απορώ...μαμω την δύναμη σου γιγαντααα ;)

  8. Πόσο θα ήθελα να έχω το GTA 2 στο κινητό! Έβγαλαν το Vice και το 3 βέβαια αλλά δε ξέρω μου φανήκαν δύσκολα στο χειρισμό.

    Τωρα που λεγατε για GTA 1 μου ήρθε έτσι... :p

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.