Jump to content

akatanomastos

Premium Members
  • Posts

    88
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

akatanomastos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. akatanomastos

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    εβαλα αλλη μνημη και δουλεψε , μπηκε στο bios menu , αυτο που δεν ξερω ειναι πως να ενεργωποιησω το raid το μηχανημα κολλαει στο logo των windows . τους δισκους στο bios τους βλεπει ολους
  2. akatanomastos

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    καπως καλυτερα , δεν εβγαλε το error αλλα κολησε στο boot screen ( logo) σε επομενο restart εβγαλε παλι το error . Να πω οτι στο μηχανημα υπαρχουν 7 δισκοι σε raid0 και στο ξεκινημα του δεν βγαζει το μηνυμα που εβγαζε για το raid (δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αυτο )
  3. akatanomastos

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    να ρωτησω κατι ρε παιδια .... εχω την συγκεκριμενη μητρικη σχεδον 1 χρονο , το λειτουργικο που εχει πανω ειναι windows data storage server με 2 γιγα μνημες και επεξεργαστη dual core , στα καλα καθουμενα πεταξε error c1 και οτι και αν εχω κανει δεν περνει μπροστα . Αλλαξα μνημες , αλλαξα θεση στις μνημες , εβγαλα μπαταρια ... τιποτα ... καμια ιδεα κανεις /?
  4. akatanomastos

    Προβλημα με μητρικη

    παιδες το προβλημα βρεθηκε Για καποιο λογο που δεν μπορω να εξηγησω καποιος απο την οικογενεια αλλαξε τον επεξεργαστη χωρις να με ενημερωσει . Ολα καλα , ευχαριστω για το χρονο σας .
  5. akatanomastos

    Προβλημα με μητρικη

    το εχω δει και αυτο σαν ε1500 τον εχει οπως και στην registry τον εχει παλι σαν ε1500
  6. akatanomastos

    Προβλημα με μητρικη

    υπαρχει περιπτωση να δει κανονικα τον επεξεργαστη ? Μην κανω τσαμπα φορματ για αυτο ρωταω .
  7. Καλησπερα . Ειχα μια μητρικη gigabyte οπου μου καικε , σαν λειτουργικο ειχα windows 7 , σημερα αγορασα μια μητρικη asrock g41c-s και ενω ο επεξεργαστης μου ειναι Core 2 Quad Q6600(G0) Kentsfield 2.4GHz 1066MHz 8MB μου τον βλεπει το μηχανημα τωρα σαν celeron e1500 @ 2.2 να πω οτι δεν εκανα καποιο φορματ μιας και το μηχανημα μπουταρησε κανονικα (πραγμα που μου φανηκε περιεργο ) Εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω για να ''δει'' τον επεξεργαστη σωστα ?
  8. akatanomastos

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    εαν εχει ορεξει καποιος ας ριξει μια ματια εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65259 που εχω ενα προβλημα .Ευχαριστω
  9. akatanomastos

    Δείξτε το κουτί σας...

    να και το δικο μου κουτι ( soprano ), δεν ειναι τιποτα το τρομερο με βαση τα αλλα που εχω δει μεσα στο φορουμ παντος εδωσα λιγο βαση στο μαζεμα των καλωδιων , εχω στο μυαλο να παρω το mozart μιας και ειναι γιορτες να το κανω δωρο στον ευατο μου :devil:
  10. akatanomastos

    Δείξτε το γραφείο σας!

    και η αλλη μερια του παγκου ...
  11. akatanomastos

    Δείξτε το γραφείο σας!

    ειχα ενα δωματιο περισεμα και αγορασα παγκο κουζινασ 2.3 μετρα και το εβαλα απο τοιχο σε τοιχο , ιδου το αποτελεσμα. στο ραφακι που θα δειτε τους δισκους ειναι ολα 500αρια . και ενα σφραγισμενο για τις δυσκολες ωρες...
  12. akatanomastos

    Δείξτε το γραφείο σας!

    εγω ειχα ενα δωματιο που δεν ηξερα τι να κανω και αγορασα παγκο κουζινας 2.30μετρα και το πηγα απο τοιχο σε τοιχο και ιδου το αποτελεσμα.
  13. akatanomastos

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αν και έψαχνα απεγνωσμένα για να βρω το πλαινο καπακι απο το κουτι H της Thermaltake H tis CAsetek μιας και το κουτι που εχω ειναι της CASETEK 1018 αποφάσισα να παρω το ρίσκο και να κοψω το ομορφο πλαινο καπακι και να του βαλω plexxy και ιδου το αποτελεσμα . Mobo : asus p4p800 deluxe ( καπως ετσι ) Ram : 1,25 gb 400mhz VGA : Abit siluro fx 5700 ultra 256mb HD : 2 Ide 250GB + 1 Sata 300gb WD DVD : LG DVD RECORDER : Pioneer 8x Cpu : intel p4 2.56 @ 3.05 ( kapoy ekei )
  14. akatanomastos

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    call of duty 2 απλα τελειο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.