Jump to content

jdran

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    προγραμματισμός, αθλητισμός, διάβασμα

jdran's Achievements

  1. @panoss1442169303 Πολύ χρήσιμη ερώτηση. Πρέπει να χουμε στο νου μας αυτό το θέμα με τον νόμο. Τον έχεις πρόχειρο κάπου; Κι εγώ πιστεύω ότι αν τους μοστράρεις τον νόμο, θα κάνουν πίσω. Αλλιώς, Συνήγορος του Καταναλωτή. Αν δεν υπαναχωρήσουν, συνήθως σου δίνουν κάποιο ποσό ή κουπόνι πίσω. Δεν χάνεις κάτι. Κανονικά όμως θα έπρεπε σαν καταναλωτές να ζητάμε πλήρη αποζημίωση, αλλά αν δε γίνεται συλλογικά και δυναμικά, δεν... @karmen1983 σε βοήθησε καθόλου η φωτογραφία; Θέλω να πάω εκεί που πρότεινες αλλά είναι μακρυά (άσε που πρέπει να περιμένω και την άρση του λοκνταουν φαντάζομαι..). Θα ασχοληθούν λες με τρία ράφια μόνο ή θα με πετάξουν με τις κλωτσιές που δεν αγοράζω ολόκληρη παρτίδα; Το θέμα είναι ότι είναι συγκεκριμένες διαστάσεις.. :/
  2. ωχ, δεν είχα βάλει ειδοποιήσεις γι' αυτό άργησα να απαντήσω. Λοιπόν, ναι, Βογιατζόγλου, και κάποιον άλλον είχα δει αλλά δεν ήξερα αν ασχολούνται με 3 ράφια μόνο.. Το κενό θέλω να γεμίσω, με μια σειρά ακόμα.
  3. jdran

    Ergohuman V2 Chair

    ωχ, και μένα μου ψιλομπαλανζάρει, δεν το χα καταλάβει. Ανεπαίσθητα. Θα το έχω υπόψη μου, σε ευχαριστώ πολύ! Πόσα έδωσες πάνω κάτω αν επιτρέπεται; γιατί παίζουν μεγάλες διαφορές στις τιμές.
  4. jdran

    Ergohuman V2 Chair

    Απο το 12 την έχω κι εγώ. Σήμερα άλλαξα τα μπράτσα μετά απο τόσα χρόνια που είχα παραπονεθεί ότι μετα απο μικρή χρήση "κολυμπούσαν" οι βάσεις των χεριών και μου έδωσαν ανταλλακτικά (εντός εγγύησης τότε). Στο ένα χέρι, το καινούριο ψιλοκολυμπάει, δε τρέφω αυταπάτες, ότι σε ένα μήνα θα έχουν γίνει σαν τα παλιά. Δηλαδή, πήγαινα να στηριχθώ λίγο στη μια μεριά και γλυστρούσα. Τέσπα.. Για το ερώτημα τώρα, τι σου έκανε ακριβώς και άλλαξες ελατήριο; και που βρήκες καινούριο, για να ξέρω απο που να πάρω αν χρειαστεί. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα! Έχω Element Systems, 3 ράγες σε απόσταση (εσωτερικης τρύπας) 96εκ με διαστάσεις ραφιού 97.5 x 2.5εκ. Χρειάζομαι τώρα επιπλέον 2 ράφια και 3 στηρίγματα. Ψάχνω να βρώ μαγαζί που πουλάει.. ξέρετε κανένα; Ή έστω κατα παραγγελία στα μέτρα αυτά; Τα κλασσικά Leroy, Praktiker, κλπ έχουν μόνο στάνταρ μεγέθη και δεν ξέρω που στο καλό τα βρήκε αυτός που εγκατέστησε το σύστημα ραφιών!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.