Jump to content

Chrisantz

Premium Members
  • Posts

    85
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Chrisantz

  • Γενέθλια 21/05/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Sillicon Valley
  • Ενδιαφέροντα
    Music, moding, pcs, cars
  • Επάγγελμα
    3D modeling+animation

Chrisantz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Chrisantz

    Star Citizen

    Είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει Xp system ή lvling ? Τότε που θα βασίσει το progress? Αποκλειστικά σε In game Curency? Θέλω να πώ ποιος ο στόχος του gamer στο παιχνίδι? Ποιο το ανταγωνιστικό κριτήριο? Curency και Ships θα ήταν αρκετό για single player αλλά στο mmo κομμάτι τι? Θα είναι δηλαδή σε στιλ achievments και έτσι? Αυτο με το LTI ... Ποια είναι η καταλυτική ημερομηνία? Ευχαριστώ!!
  2. Chrisantz

    Star Citizen

    AHA! Super Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Κατατοπιστικότατα τα reply σας! Μια ακόμη ερώτηση. (πιθανότατα πριν προβώ σε κάποια αγορά θα επακολουθήσουν και άλλες ) Δεν με βιάζει το παιχνίδι.. το μόνο που θέλω είναι να είναι καλό όταν βγει. Να είναι το αντίστοιχο του WOW (storyline, experience, gameplay) σε Space sim. Σαν οργάνωση και feel. Στην ερώτηση τώρα. Οτι πακέτο και σκάφος πάρουμε, όταν με το καλό σε κάποια φάση της Beta το χρησιμοποιήσουμε θα μαζεύουμε εκτός του In game curency και κάνα Xp και όταν βγει Live θα έχουμε κανένα ουσιαστικό advantage συγκριτικά με αυτόν που θα πάει να το αγοράσει-παίξει όταν βγει ή απλά εμείς θα έχουμε απλά "παρακολουθήσει" την όλη πορεία του game χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο ? ΥΓ. Κάτι πρόσεξα που λέγατε περι insurance lifetime.. δεν το βρήκα πουθενά.. έληξε και δεν πρόλαβα?
  3. Chrisantz

    Star Citizen

    Καλησπέρα παιδιά και απο μένα! Άρχισα και διάβασα το τοπικ τυχαία σε αναζήτηση παιχνιδιού σε στιλ SpaceTrader se palmOS (για όποιον γέρο θυμάται χαχαχα)! Anyway... Το παιχνίδι δείχνει αρκετά ενδιαφέρων και ως επιρρεπείς καμένος κατά καιρούς MMO-ετζής με ψήνει. έκανα μια σχετική λοιπόν έρευνα και έχω κάποιες απορίες. 1.Αρχικά αγοράζεις ενα πακέτο απο τα 3 που έχει? Scout-BH-Admiral? και στην πορεία αν σε ενδιαφέρει παίρνεις και άλλα σκάφη ή καλούδια ή 2.Ξεκινάς απλά αγοράζοντας κάποιο αστρόπλοιο και αγοράζεις και πραγματάκια δεξιά και αριστερά?? Τα πρώτα πακέτα (Scout-BH-Admiral) έχουν τη λογική bundle? δηλαδή ολοκληρωμένες προσφορές ενα πράμα? Κατατοπίστε με λίγο αν γίνεται όσο αναλυτικότερα σας είναι εφικτό. Ευχαριστώ! Cpt CHRISANTZ out! :smoke:
  4. Chrisantz

    AMD OC Database

    hi guys! εχω το ακολουθο συστημα... CPU = Amd Athlon 64 X2 4800+ GC = E-VGA pcix 16x 7800GTX KO 256mb MB = Asus A8N32-SLI 16x (true) RAM = 4GB Kingstone HDD = 2xSATA2 80GB (όχι σε Raid ακομα....) Watercooling = Thermaltake Bigwater SE Αρκτικ σιλβερ 5 η παστα... η τιμη (μαμα) του cpu ειναι 2,4Ghz απο τη μητρικη ανεβαζω το FSB στα 220Mhz και μου δίνει 2,640Ghz παιζει απο 38~40 η τιμη... ολα τα ρευματα ειναι μαμα. ο multiplier της cpu δεν αλλαζει! ειναι 12χ μεχρι τι τιμες μπορω να κραταω τα μαμα ρευματα? μπορει να φτασει μεχρι 2,8Ghz με ασφαλεια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.