Jump to content

Dem

Premium Members
  • Posts

    4.269
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Dem

  1. On 5/21/2020 at 5:33 PM, Borg said:

    έχω το i115 plat εδώ και αρκετό καιρό, και νομίζω ότι η corsair βγάζει πολύ καλά aio νερά αλλά λίγο τσιμπημένα

    επίσης με το icue της φτάνει το cpu usage αρκετές φορές το 5% με κάποια rgb profiles η custom rgb profiles, ειδικά αν είναι σε link mode με το πληκτρολόγιο, ευτυχώς το νερό και το πληκτρολόγιο έχουν εσωτερική μνήμη και δεν πολύ χρειάζεται το icue  

     

    και είναι πολύ σημαντικό αυτό με τα ryzen που τέτοιες εφαρμογές δεν αφήνουν το vcore να κάνει σωστή "idle" λειτουργεία.

    Η hardware αποθήκευση  icue  λειτουργεί μια χαρά, μπορείς να ανοίγεις το icue να κάνεις αλλαγές και να κάνεις απλό exit την εφαρμογή και είσαι ok χωρίς να πειράζεις τα άλλα  corsair services.

     

    σε αντίθεση πχ το TT RGB plus της Thermaltake σπάει νεύρα. Δεν αποθηκεύει σωστά τιμές μετά την έξοδο από την εφαρμογή και ο μόνος τρόπος είναι να σκοτώνεις το app κάθε φορά από το task manager.

     

    Έχω την PRO RGB, και από τους ανεμιστήρες ML που έχει και η ΧΤ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

     

    Οι παρατηρήσεις που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι τα fans μετά τα 800rpm δεν προσφέρουν πρακτικά τίποτα.

    Σε push pull που έχω κάνει επίσης δεν νομίζω να αξίζει το κόπο. Σε αυτά τα μικρά  ψυγεία με αυτά τα fins μάλλον 2 ανεμιστήρες αρκούν. Αντίθετα η θερμοκρασία κατεβαίνει αισθητά βάζοντας την αντλία από 1000rpm στα 2000rpm.

     

     

    Πολλά συγχαρητήρια στον @Seafalco  με βεβαιότητα προαφαίρει τα καλύτερα review στο χώρο.    

    • Like 2
    • Agree 1
  2. 3 hours ago, GriGaS said:

     

    από αυτά, πριν κάποια χρόνια έκανα τα Void Pro RGB Wireless, σε σχέση με τα οποία τα Virtuoso είναι καλύτερα.

     

     

    Δεν περιμένω να θυμάσαι πάνε και χρόνια, αλλά αφού λες καλύτερα μπορεί να έχεις μια εικόνα. 

    Σε σχέση Void Pro RGB Wireless πως σου φάνηκε η  στερεοφωνική εικόνα, το πλάτος, το soundstage του Virtuoso, έχει εύρος ή είναι όλα μαζεμένα στο κέντρο?  (ή με αυτά που έτυχε να ακούσεις). 

    Spoiler

     

    Quote

    Στη συνέχεια επιχειρήσαμε να ελέγξουμε τον ισχυρισμό της Corsair πως το άνω όριο των οδηγών των Virtuoso βρίσκεται στα 40.000 Hz. Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε πως σύμφωνα με τη σχετική βιβλιογραφία το άνω όριο της ανθρώπινης ακοής βρίσκεται κάπου στα 20.000 Hz με πτωτική τάση που ακολουθεί την ηλικία. Έτσι αρχικά δοκιμάσαμε κάποια blind test και διαπιστώσαμε πως τα όρια των αυτιών του γράφοντος βρίσκονται κάπου στα 17.000 Hz. Δυστυχώς ο γράφων δεν έχει κάποιο κατοικίδιο όπως σκύλο ή γάτα (που θεωρητικά φτάνουν τα 44 και 77 kHz αντίστοιχα) ή τον απαραίτητο εξοπλισμό και έτσι δεν ήταν εφικτός ο έλεγχος του κατά πόσον τα Virtuoso μπορούν να αναπαράγουν συχνότητες μέχρι 40.000 Hz.

      

    Δεν μπορείς να ακούσεις κάτω από 20hz και πάνω από 20kHz, αλλά υποτίθεται το αυτά που μπορεί να ανέβουν

    ή να κατέβουν πέρα από αυτό τα όρια υπό προϋποθέσεις μπορεί να σου δώσουν καλύτερη αίσθηση των συχνοτήτων στο εύρος που ακούς. αλλά όταν χτυπάει μια νότα με φυσικό τρόπο Live πέρα από τις συχνότητες που ακούς παράγει και πλευρικές αρμονικές που υποτίθεται αν μπορεί να τις αναπαράγει το μέσο (με την προϋπόθεση ότι έχουν περάσει και δεν έχουν σβήσει στο τελικό αρχείο), δίνουν όλη την φυσική αίσθηση κτλ. - αλλά θα μου πεις αφού δεν τα ακούς τι αίσθηση να σου αφήσει? Tα ξέρεις καλύτερα και έχεις δοκιμάσει πράγματα, οπότε..  Βέβαια αυτό στα ακουστικά αναφέρεται λίγο εώς πολύ σαν ικανότητα (marketing αν θέλεις) που δεν έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, και πρέπει να υπάρχει και η μηχανική υποστήριξη από το μέσο.  Δεν μπορεί ένα ακουστικό πχ να σπρώξει αέρα και νιώσεις το extension κάτω από τα 20hz 10Hz. Ένα sub μπορεί.  

     

     

  3. @GriGaS μπορούμε να βρούμε μια λίστα περίπου με αυτά που έχεις ακούσει? 

     

    Quote

    Τα Virtuoso ηχητικά είναι το καλύτερο gaming headset που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα στο TheLab.gr

     

    Υπάρχουν κάποια "gaming headsets" που λογικά από τις αναφορές και το hype στο net πρέπει να αποδίδουν με αξιοπρέπεια και καλά VFM σε σχέση με τα υπόλοιπα, όπως 

     

    HyperX Cloud Fligh, Corsair Void Pro , σαν πιο οικονομικό.

    Logitech G533 επίσης αλλά δεν έχει 3.5mm jack

    Λογικά το corsair HS70 θα είναι παρόμοιο με το virtuoso  


    Επίσης κοντά στα 180 που ζητάει το Corsair Virtuoso, βρίσκεται το hyperX Cloud MIX που είναι bluetooth και το κάνει πιο all around 

     

    από την άλλη σε αυτές τις τιμές κινούνται  BT ακουστικά όπως 

    Sony WH-CH700N  

    Sony MDR-XB950N1 για περισσότερο μπάσο 

    JBL E65BTNC σε καλή τιμή αυτήν την εποχή.

    αλλά δεν ξέρω με το lag τι γίνεται. Έχει δοκιμάσει τέτοιου τύπου ακουστικά σε ταινίες / games ?  είναι αντιληπτό ? δεν ξέρω πως θα απέδιδαν σε πράγματα που θέλεις ένα  μεγάλο  ψευτο soundstage. 

     

    Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς τα logitech G935

     

    ακουστικά έχω κάτι πανάρχαια bayerdynamic DT901 και είχα και AKG701, (το 2ο το έδωσα γρήγορα δεν με εντυπωσίασε σε σχέση με τα bayerdynamic)   

     

     

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.