Jump to content

alexisgt

Premium Members
  • Posts

    331
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by alexisgt

  1. alexisgt

    Samsung 850 series

    Μια noob ερώτηση.. Το OS Optimization προτείνεται μέσω του magician? Κι αν ναι, με ποιά ρύθμιση για pc καθημερινής χρήσης (browsing, office κλπ);
  2. alexisgt

    Επιλογή ram για z97 & 4690k

    @TASOS Έχεις πμ.
  3. alexisgt

    Οι αγορές μας..!!

    Χαχαχαχα!!! Επιφυλάσσομαι...
  4. alexisgt

    Κατσαβίδια "ακριβειας"

    Καλορίζικα! 8€ μαζί με το μαγνητάκι; Κατάστημα αγοράς..;
  5. alexisgt

    Επιλογή ram για z97 & 4690k

    Τελικά τις τσίμπησα... (μαζί και έναν Samsung SSD 850 EVO 250GB)
  6. alexisgt

    Οι αγορές μας..!!

    Samsung SSD 850 EVO 250GB & G.Skill F3 8GB 2400MHz TridentX
  7. Φεύγοντας απο x58 & i7 940, αναβάθμισα σε z97 (gigabyte mx gaming 5) & 4690k. Αυτή τη στιγμή έχω διαθέσιμα 3χ2gb mushkin xp3-12800 από το προηγούμενο σύστημα. Επειδή για dual channel αναγκαστικά πάμε σε 2χ4gb (μιας και τα 2χ2gb είναι λίγα..), σκέφτομαι να πουλήσω αυτές και να αγοράσω καινούργιο σετάκι.. Ιδέες..; Προτάσεις..; Αυτές που βλέπω στο crazy sundays είναι καλή επιλογή..; http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2400c10d-8gtx-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-19200-2400mhz-tridentx-dual-channel-kit-p-PER.556272
  8. alexisgt

    Αγορές από το Thomann

    @Pokemon640 Έχεις πμ!
  9. alexisgt

    Αγορές από το Thomann

    Καλημέρα και sorry για την καθυστέρηση! @Pokemon640, Να διευκρινίσουμε αρχικά τρόπο πληρωμής (φαντάζομαι PayPal ή κατάθεση) και τόπο συνάντησης για παραλαβή; Αυτά είναι τα πραγματάκια που θέλω (112,14 EUR) :
  10. alexisgt

    Αγορές από το Thomann

    Θέλω κι εγώ πραγματάκια (υπολογίζω 50€-100€). Προλαβαίνω..;
  11. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    @nikchris Thanks για την απάντηση! Τι είναι όμως το stuttering?
  12. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πέρα απο θέμα root, custom roms κτλ, ποιο είναι καλύτερο σαν συσκευή; πχ. στην οθόνη, camera κτλ, υπερτερεί κάποιο σημαντικά του άλλου;
  13. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Παιδιά χρειάζομαι τις απόψεις σας, μιας και όσο περισσότερα διαβάζω, τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα... Για να μη μακρηγορώ, το ερώτημα είναι το εξής: OnePlus One 64GB Vs LG G3 32GB Ποιο διαλέγω και γιατί; (Χωρίς να συμπεριλάβουμε ως κριτήριο τη διαφορά τιμής. Με ενδιαφέρει απλά να επιλέξω τη καλύτερη συσκευή ανάμεσα σε αυτές τις 2).
  14. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    XNPH38R OTA is out OnePlus One XNPH38R OTA Finally Fixes The Phone's Touchscreen Issue, Adds RAW Capture, Video Recording Pause, And More - Here's The Zip For Manual Flashing
  15. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Για το 64άρι, 310€ απο τις αποθήκες της OnePlus στην Αγγλία, προς γερμανία στη mailbox.de Απο mailbox.de προς Ελλάδα, αναλόγως τι υπηρεσία θα επιλέξεις (~10-20€) Τελωνείο (με την έννοια πληρωμή δασμών κτλ..) φυσικά, δεν παίζει σε κανένα στάδιο. Όλα γίνονται εντός ΕΕ. Σε αυτά, αλλά και σε παραπάνω χρήματα, για καινούργια συσκευή δεν έχει αντίπαλο.
  16. alexisgt

    Gmail Account στο Email app

    Νομίζω οτι η Google δεν επιτρέπει πλέον το setup των free accounts της ως Exchange ActiveSync. Δεν είμαι σίγουρος 100%, οπότε αν θέλεις ψάξ΄το λιγάκι για να μην παιδεύεσαι άδικα με τα settings.
  17. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    +1 Έχασες την wan ip απο την broadband σύνδεσή σου. Το κινητό παρέμεινε συνδεδεμένο στο wifi του τοπικού σου δικτύου (που δεν είχε πρόσβαση στο internet). Με απλά λόγια, παραμένεις συνδεδεμένος στο ασύρματο δίκτυο σου και δεν έχεις πρόσβαση στο internet. (Τελείως διαφορετικό απο το να αποσυνδεθείς απο το ασύρματο δίκτυο). Απολύτως φυσιολογικό να πρέπει να κλείσεις το wifi απο το κινητό, ώστε να γυρίσει σε mobile data και να έχεις πρόσβαση στο internet απο εκεί.
  18. alexisgt

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Αν δε τη θέλει ο fanistelrooy, τη θέλω εγώ!
  19. alexisgt

    Επιλογή parts για νέο pc (help..)

    Thanks! Τους τηλεφώνησα και έβαλα τη μητρική που πρότεινες. Για το κουτί, δε θέλω να ανέβω άλλο.. Σε υπερευχαριστώ για τη βοήθεια!
  20. alexisgt

    Επιλογή parts για νέο pc (help..)

    Αν έχεις την καλοσύνη, πρότεινε μου συγκεκριμένα μητρική & κουτί. Δεν έχω πρόβλημα να την ακυρώσω και να υποβάλω νέα παραγγελία. Ο intel που αναφέρεις είναι αρκετά καλύτερος απο τον 840? Γιατί δε βλέπω κάπου άμεση διαθεσιμότητα ώστε να "τρενάρω" την αγορά του. Την πάστα την πήρα γιατί θεωρώ οτι για 5€, αξίζει συγκριτικά με τη stock.
  21. alexisgt

    Επιλογή parts για νέο pc (help..)

    Η παραγγελία έγινε.. (μπήκαν και κάτι ψιλολόγια..) Άφησα μόνο εκτός τον WD 1TB Blue που δεν είχε άμεση διαθεσιμότητα και θα τον πάρω απο αλλού. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
  22. alexisgt

    Επιλογή parts για νέο pc (help..)

    Επίσης η THEMIS δεν είναι πλέον διαθέσιμη... Τι επιλέγουμε στη θέση της..? Λέτε να μείνω με τη stock...? *sorry double post..
  23. alexisgt

    Επιλογή parts για νέο pc (help..)

    Σχετικά με το case, αξίζει τα ~10€ παραπάνω για αυτό ή να μείνω όπως είμαι? Επίσης η THEMIS δεν είναι πλέον διαθέσιμη... Τι επιλέγουμε στη θέση της..? Λέτε να μείνω με τη stock...?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.