Jump to content

tolis_01

Premium Members
  • Posts

    352
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tolis_01

  • Γενέθλια 29/03/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κορυδαλλός
  • Ενδιαφέροντα
    PC φυσικά
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tolis_01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tolis_01

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Για την εργασία και για το "πόσα ζητάει ο έλληνας για να σκάψει στα χωράφια και πόσα ο πακιστανός" νομίζω πως το άμεσο συμπέρασμα είναι πως σαν λαός είμαστε τόσο παρτάκηδες και αναίσθητοι, που χρειαζόμαστε έναν ατομικό ματατζή να μας ρίχνει μερικές όποτε πάμε να παραστρατήσουμε ("γιατί να μην πληρώσω με ένα κομμάτι ψωμί τον πακιστανό ναμου μαζέψει τις ελιές και με το υπερκέρδος μου να αγοράσω ένα iphone και να ξεπληρώσω τη δεύτερη μερσεντέ (δεν λείπει το τελικό σίγμα);" είπε ο κυρ Μήτσος από την Κάτω Ραχούλα, "δώρο χριστουγέννων στους εργαζόμενους; ******* είμαι;", είπε ο κυρ Μανώλης, διευθυντής στην επιχείρηση Όλα τα σφάζω Όλα τα μαχαιρώνω). Φυσικά, μπορεί να κάνω λάθος και να φταίνε αυτοί, γυαλίζει κάπως πονηρά το μάτι τους.
  2. tolis_01

    Δραχμή ή Euro;

    Για να το παραχέσω λίγο ακόμα ( ), δεν πειράζει, δικός μας ο εκτυπωτής, όσες δραχμούλες θέλουμε τυπώνουμε. Όσες είναι τις δίνουμε, λίγο χαρτάκι παραπάνω, και αναλαμβάνουμε αναδάσωση για να αντισταθμίσουμε το κακό που κάναμε. Αλλά αυτό που λες, είναι αυτό που είπα εξαρχής. Είτε δραχμή, είτε ευρώ, δεν κανονίζουμε εμείς τα ποσά που θα κοπούν.
  3. tolis_01

    Δραχμή ή Euro;

    Α, όταν λέω εμείς, εννοώ εμείς, όχι η κυβέρνηση. Αν είναι, έτσι, γιατί να μην γυρίσουμε σε δραχμή, να κόψουμε ακριβώς όσα χρωστάμε, τους τα επιστρέφουμε αυθημερόν (με την ανάλογη ισοτιμία) σε ένα βαλιτσάκι με ζωγραφισμένο αυτό από πάνω; E, και μετά κόβουμε κατιτίς και για εμάς.
  4. tolis_01

    Δραχμή ή Euro;

    Αδυνατώ να καταλάβω τι διαφορά έχει. Βλέπω ένα δημοψήφισμα με δυο ίδιες επιλογές. Λες κι αν έχουμε δραχμή θα κόβουμε όσα νομίσματα θέλουμε εμείς, ή δεν θα δανειζόμαστε πια. Από ρεαλιστικής πλευράς, το ευρώ είναι λίιιιιγο καλύτερο, λόγω του ότι μπορείς να αγοράζεις από το εξωτερικό και να παρακάμπτεις τα ελληνικά καρτελ. Στην καθημερινή βιοσιμότητα και τα είδη πρώτης ανάγκης τα ίδια σκατά είναι.
  5. tolis_01

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Εγώ ποτέ μου δεν μπορούσα να φάω γύρο (εννοώντας τον χοιρινό). Κοτόπουλο καλαμάκι βέβαια το τρωω άνετα μέσα στο σουβλάκι, αντε και πιο σπάνια κοτόγυρο, αν δεν είναι λίγδας ο σουβλατζής.
  6. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Μην το γελάς, έχω γνωρίσει φανατικούς χριστιανούς που το πιστεούν αυτό. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ένας άθεος δεν λατρεύει κάποιον. Κάπου πιστεύουμε, αλλά το κρύβουμε.
  7. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Εγώ γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η "ταυτότητά" σου πρέπει να έχει το όνομα κάποιου άλλου, μόνο και μόνο επειδή συμφωνείς με τον τρόπο ζωής του.
  8. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Απλά υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που ακολούθησαν τον τρόπο ζωής του Χριστού. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να λέγεσαι χριστιανός και όχι κάτι άλλο (προερχόμενο από το όνομα του άλλου ανθρώπου που έζησε έτσι)
  9. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Σωστό είναι. Σχέση με τον χριστιανισμό δεν έχει (και με καμία θρησκεία βέβαια. Δεν βασίζεται καμία θρησκεία στην έρευνα, αλλά στην πίστη). Τι εννοείς ότι πιστεύεις στον Χριστό; Ότι πιστεύεις πως είναι ο γιος του Θεού; Ότι πιστεύεις πως είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε; Ότι πιστεύεις πως υπήρξε; Ότι πιστεύεις πως πρέπει να ακολουθήσουμε τον τρόπο ζωής του; Γιατί μόνο το πρώτο από αυτά σε κάνει χριστιανό και πιστό. Στα άλλα η λέξη πιστεύω έχει άλλη έννοια. Κι εγώ πιστεύω ότι ubuntu είναι καλύτερο από τα windows 7, αλλά αυτό δεν με κάνει "πιστό".
  10. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Συμφωνώ σε αυτό. Ακόμα κι εγώ, αν αύριο πχ ο γιατρός μου δώσει 5 μήνες ζωής, θα σκεφτώ ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θεός και να με στείλει στον παράδεισο. Να μην τελειώνουν όλα εδώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει. Αλλά και φυσικά, δεν θα στήσω όλη μου τη ζωή γύρω από την έννοια του θεού (όπως κάνουν οι περισσότερες κοινωνίες τώρα). Προσωπικά, ζω με την πεποίθηση πως δεν υπάρχει θεός. Αν τελικά υπάρχει, δεν έχασα και τίποτα (εκτός βέβαια αν με στείλει στην κόλαση επειδή δεν τον πίστευα/προσκύναγα, οπότε μάλλον είναι εχθρός μου). Γιατί δεν λες; Συζήτηση κάνουμε
  11. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Αυτό ακριβώς. Κι εγώ αν πάθω κάτι τώρα, μπορεί να λέω "θεέ μου σώσε με", ειδικά σε περίπτωση που πάθω κάτι μη αναστρέψιμο. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως υπάρχει θεός. Στο κάτω κάτω μπορεί να μην ζητήσω τη βοήθεια του θεού, αλλά μιας νεράιδας. Σημαίνει πως υπάρχουν ΚΑΙ νεράιδες;
  12. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Αυτά που κρύβουν είναι πρόσφατα γεγονότα και αφορούν πολιτική. Ποιος θα ξεσηκωθεί αν μάθει ότι έγινε κάτι πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια;;
  13. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    Δεν είναι black hole της ιστορίας, απλά ο άνθρωπος και ο πίθηκος είχαν κοινό πρόγονο.
  14. tolis_01

    Πίστη,θρησκεία,Θεός και όλα τα σχετικά

    @raven_g20: Τα θαύματα που κατά καιρούς γίνονται, δεν είναι παραβίαση της ελεύθερης βούλησης που λες;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.