Jump to content

Μπουρμπουλας

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Μπουρμπουλας

  1. Μπουρμπουλας

    Samsung 960 PRO & EVO

    Το κατάστημα είναι ελληνικό,αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί στο amazon.de τον έχει σταθερά στα 129 ευρώ. Μήπως κάποιοι εκμεταλεύονται καταστάσεις?
  2. Μπουρμπουλας

    Samsung 960 PRO & EVO

    Πρίν ένα μήνα σχεδόν προπλήρωσα για έναν Samsung SSD 960 EVO NVME 250GB στην τιμή των 153Ευρώ με γνώση ότι θα αργήσει αρκετά. Τωρα στο ίδιο κατάστημα έχει πάει σε ενα μηνα στα 199 ευρώ? Είναι αυτό φυσιολογικό?
  3. Το πλάνο είναι ότι προς το παρών, θα μπεί ένας Samsung 250gb 960 evo στη θέση Μ.2 ,θα πάει εκεί το λειτουργικό,και μελλοντικά στην θέση του hdd 1TB που υπάρχει ήδη,ένας ssd 2,5" 500Gb και ο hdd στη θέση του drive με ένα frame hdd. E πιστεύω σε πρώτη φάση θα είναι μια χαρά. Λες και θα παίζω εγώ κάνω ,μιας και έχω τύχει παλιός gamer ,αλλά μέσα από την χαρά των παιδιών μας παίρνουμε και εμείς χαρά (Gta V παίζει και minecraft)
  4. Μπουρμπουλας

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές σε όλους και καλή επιτυχία!!
  5. Πήγα στην επιλογή του laptop διότι υπάρχει desktop 3 ετίας , αρκετά δυνατό και χρησιμοποιήται και σαν gaming pc αλλά και σαν htpc. Τώρα όσο αφορά την διάρκεια ,εντάξει ξέρω ότι και να πάρεις από υπολογιστή ,όσο και καινούριο να είναι μετά από τρία χρόνια θα θεωρείται παλιό αλλά μόνο για gaming, για τις υπόλοιπες εργασίες όμως νομίζω θα πάει για περισσότερο χρονικό διάστημα (Ναι το πρώτο της σελίδας είναι)
  6. Καλησπέρα.Σήμερα παρήγγειλα αυτό το laptop για τον γιό μου http://www.notebook.de/msi-gaming-ge72vr-apache-pro-g-4168?atyp=nb σε πολύ καλή τιμή για τα specs του. Ένας λόγος που έδωσα αυτά τα χρήματα (που δεν είναι και λίγα) είναι γιατί πιστεύω ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια (είναι 13χ) θα το χρησιμοποιεί άνετα χωρίς πρόβλημα και στα game που παίζει αλλά και σε βαριές εφαρμογές αν χρειαστεί. Στην Ελλάδα που το έψαξα το βρήκα στην χαμηλότερη τιμή στα 1799,βέβαια το έχουν με ssd 256 αλλά το πληρώνεις πολύ πιο ακριβά προεγκατεστημένο. Η ερώτησή μου είναι η εξής:Να του παραγγείλω από τώρα ssd ?Και εάν ναι τι χωρητικότητα 128 η 256?Μ.2 η NVme αλλά βλέπω ότι οι NVme είναι πανάκριβοι. Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιον θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ.
  7. Μπουρμπουλας

    Αντικατάσταση Thomson TG585 V7

    Μόλις τοποθέτησα το VR600 . Τα αποτελέσματα με ενεργοποιημένο το fastpath. Line Status: DSL Modulation Type: Annex Type: Upstream Downstream Current Rate(kbps) 1023 18019 Max Rate(kbps) 1270 18210 SNR Margin(dB) 15.8 6.1 Line Attenuation(dB) 14.7 24.5 Errors(pkts) 0 5 Από 13333 που είχα η γραμμή απογειώθηκε στο 18210. Μέτρησα και to ping όπου εδώ έπαθα πλάκα. Minimun:15ms με VR600 και Fastpath από 48ms με το Thomson πριν Fastpath και 27ms με Thomson μετά το Fastpath Maximum:17ms Average:16ms Τώρα μένει να δούμε κατά πόσο η γραμμή είναι σταθερή χωρίς αποσυνδέσεις.
  8. Μπουρμπουλας

    Αντικατάσταση Thomson TG585 V7

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που έκανα ήταν να έρθω σε επικοινωνία με Forthnet πριν λίγο,πετυχα σε ενα πολύ καλό τεχνικό και μου τα εξήγησε όλα ως και έλεγχο γραμμής μου έκανε για cap και κατι αλλα που δεν κατάλαβα ακομη εως και στο κινητο με πηρε τηλεφωνο.Συνοψίζοντας:1.Μου πήγε το margin στο 6,5.2.Μου ενεργοποίησε το no rfi.3.Μου έκανε έλεγχο της γραμμης μου συνολικά για cap (κατι για 108 μου είπε)4.Εκανε αίτημα στην τεχνική εξυπηρέτηση για το Fastpath. Τα αποτελέσματα ειναι εντυπωσιακά!!Link InformationUptime: 0 days, 0:06:57DSL Type: G.992.5 annex ABandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 17.657 πρίν ήτανε 13333Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,5 / 24,5SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,5 / 6,5 πριν ήτανε 8,5Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCMLoss of Framing (Local/Remote): 11 / 0Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0Loss of Link (Remote): 0Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0FEC Errors (Up/Down): 6 / 352CRC Errors (Up/Down): 6 / 1HEC Errors (Up/Down): 3 / 1Ελπίζω μόνο τώρα να είναι και η γραμμή σταθερή χωρίς αποσυνδέσεις. Ηδη τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και σε συνδυασμό με το μόντεμ-ρουτερ που παρήγγειλα http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-15_Archer-VR600.html θα λύθούν πιστεύω πολλά προβλήματα. Σίγουρα στο μέλλον πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε Vdsl αλλά προς το παρών νομίζω θα είμαι πολύ καλύτερα.
  9. Καλησπέρα στο Φόρουμ. Ήρθε ο καιρός μετά από χρόνια να αναβαθμίσω το μόντεμ-ρούτερ (Thomson) TG 585 V7)της Forthnet. Ο γιός μου παίζει online games και όταν παίζει έχουμε πολλές αποσυνδέσεις και πολύ αργό ίντερνετ γενικώς. Οι απαιτήσεις μεγάλωσαν πλέον με τρία κινητά συνδεδεμένα ,ένα σταθερό pc,και ένα laptop,καθώς και ένα tablet. Θα ήθελα την έμπειρη γνώμη κάποιου για το τι πρέπει να προμηθευτώ για να είμαι εντάξει και τώρα αλλά και στο μέλλον. Η γραμμή είναι 24αρα της Forthnet και θα ήθελα η καινούρια συσκευή να μπορεί να σηκώνει και να διαχειρίζεται ταυτόχρονα ,on line game,live stream αγώνες,τρία κινητά συνδεδεμένα και ένα tablet. Επίσης θα ήθελα να έχει ικανοποιητικό wifi γιατί το Thomson είναι άθλιο σε αυτόν τον τομέα και αναγκάστηκ α για να έχω ίντερνετ στην κρεβατοκάμαρα να βάλω το Tplink AV500 όπου είναι και ασύρματο και με καλώδιο Ethernet. Δέν ξέρω εάν όλα αυτά μπορεί να τα καλύψει η γραμμή η κάποια συσκευή χωρίς αναβάθμιση σε Vdsl που είναι κάτι όμως που δεν προβλέπεται (λόγω οικονομικών) άμεσα. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι εώς 100 ευρώ άντε 120 εάν είναι κάτι που σίγουρα θα μου δώσει λύση. Παραθέτω και τα στοιχεία του μόντεμ : DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 13.333 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,5 / 24,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
  10. Τελικά πήρα σήμερα ενός συναδέλφου ένα σέτ Linksys Pls400 και τα τοποθέτησα. Το ένα στην μπρίζα επάνω στον 3ο όροφο και το άλλο στην αποθήκη επάνω σε πολύμπριζο. Σας πληροφορώ ότι παίζουν άψογα και utube και τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από εκεί σας γράφω τώρα..... Τζάμπα ακύρωσα την παραγγελία......:angry:
  11. Το ξέρω,αλλά κάποιος μου είπε ότι δεν θα κάνει δουλειά και ότι η απόσταση είναι μεγάλη για αυτό που το θέλω και τώρα έχω αμφιβολίες. Για αυτό θέλω γνώμες από ανθρώπους που τα έχουν και τα δουλεύουν. Σε ευχαριστώ.
  12. Το μοντέλο είναι αυτό TP-Link Powerline Wireless N Kit (TL-WPA4220) - Powerlines - plaisio.gr Είναι σίγουρο αυτό? Μιλάς εκ πείρας? Γιατί θα το παραγγείλω και δεν θέλω να πετάξω τα χρηματά μου, Σε ευχαριστώ.
  13. Καλημέρα. Ως ποιά απόσταση είναι αποδοτικά τα powerlines? Θέλω να μεταφέρω ίντερνετ απο τον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που παίρνει ρεύμα από τον πίνακα επάνω στο διαμέρισμα σε απόσταση είναι περίπου σε ευθεία γραμμή περίπου 15 μέτρα αλλά τα καλώδια ας πούμε ότι διπλασιάζεται στα 30 μέτρα. Τα powerlines που βλέπω λένε ότι μπορούν να μεταφέρουν ως και 300 μέτρα απόσταση. Αληθεύει αυτό στην πράξη η λένε ότι θέλουν? Σας ευχαριστώ.
  14. Μπουρμπουλας

    Aerocool QX-2000

    Ναι έχετε δίκιο δεν την παίρνει στα σίγουρα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  15. Μπουρμπουλας

    Aerocool QX-2000

    Ναι αυτό το γνωρίζω,εξάλου αναφέρει στα specs micro atx. Αλλά σε εικόνες που δίνει Aerocool PGS Qx-2000 αναφέρει ότι στο χώρο της μητρικής είναι 330χιλ,η δικιά μου είναι 305χιλ. Δεν με πειράζει αν καλυφθούν οι κάτω pci εγω χρησιμοποιώ μόνο μία απλώς θέλω να ξέρω αν μπορώ να βάλω την δικιά μου που είναι atx χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα πχ εκεί που είναι το back plate της μητρικής,έχουν διαφορά στα back plate οι atx με τις micro atx?
  16. Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί εάν το συγκεκριμένο κουτί δέχεται μητρικές ΑΤΧ. Στα specs λέει micro atx αλλά σε ένα βιντεάκι που είδα φένεται ότι έχει αρκετό χώρο πίσω απο την μητρική και αναρωτιέμαι μήπως χωράει η δικιά μου με διαστάσεις 305χ210χιλ.Τώρα έχω το Thermaltake bach και λόγω αλλαγής επίπλου (το χρησιμοποιώ σαν HTPC στο σαλόνι)δεν χωράει,χωράνε μόνο κυβοειδές και εώς 290 χιλ ύψος. Σας ευχαριστώ.
  17. Μπουρμπουλας

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά. Θέλω να πάρω ένα tablet στον γιό μου (Βuyincoins)όπου κύρίως θα σερφάρει και θα παίζει παιχνίδια.9.7" Onda V972 Quad Core Allwinner A31 Android 4.1 Tablet PC 32GB 2GB WIFI IPS Επειδή σε αυτήν την τιμή που κάνει το onda με τετοια χαρακτηριστικά δεν νομίζω να βρώ ήθελα να ρωτήσω εάν είναι καλή επιλογή για αυτόν το συγκεκριμένο. Επίσης πως βρίσκουμε τα κουπόνια για επιπλέον έκπτωση και πως τα χρησιμοποιούμε? Με το τελωνείο τι γίνεται? Πρέπει να προσέξω κάτι όταν θα κάνω την παραγγελία? Θηκούλα για αυτό υπάρχει? Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.