Jump to content

babyonboard

Premium Members
  • Posts

    51
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About babyonboard

  • Γενέθλια 16/11/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    athina
  • Επάγγελμα
    bu8isi ploiwn

babyonboard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. babyonboard

    Προβλημα με RMA καρτας γραφικων

    Αναμενω email απο την MSI. Περιεγραψα το προβλημα, και μολις μου απαντησουν θα παω να παραλαβω. ΘΑ παω και την 760 που εχω να την δοκιμασουν (επισης MSI) να δβ τοτε τι θα μου πουν, η οποια εχει ολοιδια specs στις εξοδους της.
  2. babyonboard

    Προβλημα με RMA καρτας γραφικων

    Dual link καλωδιο συνδεαμε αλλα οχι με τα πινακια του σταυρου Πιθανο και γω πιστευω οτι για αυτο με ταλαιπωρουν. Αλλα ο λογος που υποστηριζουν το επιχιερημα τους εινσι τουλαχιστον αστειος. Δεν ειναι κιτρινος. Αλλα ο κλασικος κοκκινομαυρος που καποτε ηταν υποδειγμα RMA. Σημερα παντως σιγουρα δεν ειναι.
  3. Καλησπέρα, Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την άσχημη εμπειρία μου με το RMA γνωστου μαγαζιού σε μια κάρτα γραφικών MSI 660 TI power edition. Η κάρτα δεν βγάζει ψηφιακό σήμα από την έξοδο DVI-I που εχει παρα αναβοσβήνει όταν συνδεθεί με dvi καλώδιο σε οθόνη. Με φώναξαν από το service να την παραλάβω λέγοντας μου ότι λειτουργεί κανονικά. Τσεκαραμε την κάρτα μαζί γιατί δεν τους πίστευα. Η dvi-d εξοδος παίζει κανονικά. Η dvi-I αναβοσβήνει η οθόνη μη δίνοντας σήμα. Η dvi- I βγάζει και αναλογικά σήμα συνδέοντας την οθόνη σε VGA καλωδιο ως γνωστόν για παλαιότερες οθόνες. Βάζουν λοιπόν τον ανταπτορα και συνδέουν σε αναλογική εισοδο οθόνης. «Να το μου λέει.. δουλεύει. » «ωραία λέω αλλα αναλογικά.. θέλω να δουλεύει ψηφιακά» «μα μου λέει δουλεύει, δεν εχει πρόβλημα. Το dvi-d καλωδιο δεν κανει γιατί θέλει ειδικο dvi καλωδιο με έξτρα πινάκια για να παίξει>> εννοωντας τα πινακια για το αναλογικο σημα. Εν ολιγοις στο τελος καταληξαμε οτι και καλα η καρτα εσταλει στην MSI και οτι αποφανθηκαν οτι δεν ειχε κανενα προβλημα, μα οτα νρωτησα που ειναι ο αντιπροσωπος ...σιγη. Η καρτα εκρατηθει απο μερους τους τελικα για να ελεγχθει ξανα, και την παρασκευη με ενημερωσαν και παλι οτι λειτουργει κανονικα και οτι δεν χρειαζεται να κανουν κατι. Οπως καταλαβαινετε πελαγωσα. Εχω μαζεψει οτι χαρτουρα υπαρχει να υποστηριξω το οτι με κοροιδευουν και περιμενω επισμη απαντηση σε email απο την MSI. Αν επιτρεπουν οι mods μπορω να πω και το ονομα του μαγαζιου. Ακουω τις γνωμες σας
  4. babyonboard

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    (sorry den exw ellinika..an mporei kapoios md na ta allaxei...!eugnwmwn,se ligo kairo format) H8ela na rwtisw gia to pia 8ewreite kaluterh, tin dfi i tin asus p5q? Diladi exoun ousiastikes diafores, h vlakeies?(ta marvell as poume pisteuw oti einai kalutera apo ta jmicron) euxaristw..
  5. babyonboard

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Δηλαδη τωρα που στεινω το καινουργιο μου pcaki να βαλω τους 8.2 για την 2900pro ή τους xtreem?ή τους 8.4? Πανω σε 64αρια vista θα στηθεί(λέω..)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.