Jump to content

fotispigi

Premium Members
  • Posts

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About fotispigi

  • Γενέθλια 18/11/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθηνα, Ιλιον
  • Ενδιαφέροντα
    pc/fishing
  • Επάγγελμα
    επιπλοποιος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fotispigi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπερα σε ολη την ομαδα. εχω εδω και 2 μερες το εν λογω κινητο που εχει ρομ 6.0.1. και βλεπω στο νετ οτι πολυ βαζουν nugat οπου παει καλυτερα. το ερωτημα ειναι το εξης -μιας και δεν εχω ιδεα απο επιλογες ρομ- πια να βαλω?? το πως θα το βρω στο youtube, θα ηθελα να βρω μια ρομ που απλα να εχει ελληνικα και να κανει update... εχω βρει παρα πολλες στο ιντερνετ αλλα δεν βγαζω ακρη με το τι ειναι η καθε μια, αν μπορει καποιος να ριξει μια ματια, θα με βοηθουσε πολυ! ευχαριστω εκ τον προτερων
  2. fotispigi

    Αγορά κινητού από Ελλάδα ως 250€

    για το moto G5 δεν το ειχα σκεφτει, αλλα τα +100 ειναι πολλα, παμε αλλου... ναι οκ, αλλα αν γινει κατι, το στελνεις Κινα RMA. ειμαι που ειμαι και κατσικοποδαρος στα κινητα... :/
  3. fotispigi

    Αγορά κινητού από Ελλάδα ως 250€

    εχεις στο μυαλο σου κανενα κινητο σε αυτη την αναλυση και fps? μου ειναι αυστηρο κρητιριο (λογο δουλειας)
  4. fotispigi

    Αγορά κινητού από Ελλάδα ως 250€

    χμμμμ εχεις δικιο... αυτο τραβαει βιντεο 1080p 60fps?
  5. fotispigi

    Αγορά κινητού από Ελλάδα ως 250€

    Με χαλάει το single έχω 2 κάρτες sim... Όσο για την εγχώρια αγορά έχεις απόλυτο δίκιο, +80-100€ τα έχουν. Αλλά αν σκεφτείς πρώτων ότι έχουν αγριεψει πολύ στο τελωνείο και δεύτερον το θέμα της εγγύησης, αυτοματως είναι αναγκαίο κακό η αγορά από Ελλάδα.
  6. fotispigi

    Αγορά κινητού από Ελλάδα ως 250€

    το j5 το εχει ο αντρας της αδερφης μου και μου φανηκε φθηνοκατασκευη. το Ηonor 6x το ειχα στα υποψην μου, αλλα υστερει σε χαρακτηριστικα απο το redmi pro. κατι σε βιντεο 1080p 60fps??? με ενδιαφερει πολυ η καλη ποιοτητα βιντεο και φωτο.
  7. Καλημέρα σε όλη την ομάδα, Θέλω ένα κινητό από Ελλάδα ως τα 250€ Καλή κάμερα και επεξεργαστής με ενδιαφέρει καθως και το vfm. Εχω στο μυαλό μου το xiaomi redmi pro. Αλλα θα ήθελα και τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. χαιρετω ολη την ομαδα! θα ηθελα να συνδεσω ενα tvbox που εχω στο pc μου. το tvbox εχει εξοδο HDMI. Τωρα. εχω σκεφτει 2 επιλογες, η μια ειναι κατι τετοιο, και η αλλη με ενα ανταπτορα, σε συνδιασμο με κατι τετοιο. 1) τα υπερ και τα κατα απο τις δυο περιπτωσεις. 2) υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης με καρτα γραφικων? (MSI 280X) 3) Υπαρχει κατι αλλο που προτεινετε? budget ως 100 ευρω
  9. επειδη ειναι φαλτσο, η κολλα θα πιασει μια χαρα. 1) βαζεις στην κινησια (στο αυλακι) που μπαινει ο πατος κολλα και βαζεις τον πατο. (την κολλα θα την βαλεις στο κατω μερος του σιρταριου της κινησιας για να πιασει η κολλα στο mdf και οχι στη σμαλτινη) 2) στο πισω μερος λοιπον βαζεις κολλα (ξυλοκολλα) στο νοβοπαν και το σφυγεις με χαρτοταινια. στο μπροστα ξυσε λιγο τη σμαλτινη στο σημειο που κολλαει στο μπροστινο μερος και βαλε κολλα, επειτα σφυξε τις βιδες (οσο πιασουν) αν δεν σφυγγουν, σφυξτες με χαρτοταινια κατα πλατος του συρταριου για να ενωθει δυνατα. αυτα απο εναν επαγγελματια επιπλοποιο.
  10. Kαλησπερα σε ολη την ομαδα, ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο βιντεοπροβολεις και θα ηθελα μια γνωμη απο εσας. η διαφορα τιμης ειναι ελαχιστη και ειμαι σε διλλημα. αν υπαρχει καποια προταση αλλου προβολεα σε αυτα τα χρηματα, ειναι δεκτη! ευχαριστω εκ των προτερων. optoma HD142x optoma HD422x
  11. καλησπερα σε ολη την ομαδα. εχω ενα cpu block thermaltate (φωτο παρακατω) το ερωτημα ειναι οτι ταιριαζει σε 1151? το cpu block ειναι 4-5 χρονων και στο site γραφει οτι ειναι μονο για 478, 775 και AM2,AM2+ ισχυει οτι οι τρυπες του 115χ ειναι ιδιες με το 775? (please δεν εχω ιδεα απο ιντελ)
  12. fotispigi

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    ακριβως! το εχυσα στο νεροχυτη το κρασι..
  13. fotispigi

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    ειχα αυτη την υδροψυξη και ειπα να βαλω μερικες πινελιες... (δηλαδη την εκανα φυλλο φτερο) ο λογος που ξεκινησαν ολα, ηταν αυτος και σε αυτον κατεληξε! :nuke::crazy_pilot: ας μη το κουρασω αλλο, μια εικονα χιλιες λεξεις. μπορω να πω με ΣΙΓΟΥΡΙΑ οτι ειμαι 20 βαθμους κατω!!!
  14. fotispigi

    ATI Eyefinity Thread

    εμενα αδυνατει να δουλεψει και τα 3 monitor ταυτοχρονα... η θα δουλευει 1-2 η 1-3 η 2-3 ολα μαζι ΔΕΝ θελει να τα δουλεψει... λες να φταιει ο ανταπτορας που δεν ειναι active? εχω φαει ολες τις ρυθμισεις.. και απο catalyst και απο win...
  15. fotispigi

    ATI Eyefinity Thread

    τελικα ο ανταπτορας ηταν το προβλημα? γιατι και εγω αυτο το θεμα εχω τωρα... μου δειχνει το ενα monitor απενεργοποιημενο βεβαια μου φαινεται και εγω πατατα εκανα και πηρα σκετο ανταπτορα.. οχι active :cry:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.