Jump to content

dimitrisk8

Premium Members
  • Posts

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dimitrisk8

  • Γενέθλια 12/07/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Ενδιαφέροντα
    xtreme sports

dimitrisk8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τα περισσότερα games στο παρελθόν τα αγόραζα από τα cd-key-shops μέχρι που άρχισαν οι βαρβάτες προσφορές του steam και τα bundles απλά τα τελευταία χρόνια άρχισαν να κάνουν περίεργα τα cdkeyshops όπως Ρώσικα vpn , δεν σου στέλνουν άμεσα το κλειδί και μπλέκεις με refund + στέλνεις κάθε φορα σε οποιοδήποτε site τα στοιχεία σου από την paypal. Οπότε άρχισα να δουλεύω με τα gifts από χρήστες όπως αυτός του reddit οι άλλους γνωστούς! Τα συγκεκριμένα τα οποία είναι πρώτα στην λίστα που έστειλες έχουν το εξής θέμα! Παρόλο οτι έχει σηματάκι του steam στην λίστα. Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δείς ότι λέει. Available for Rockstar and not on Steam έχω μπλέξει με αυτήν την φάση και επειδή δεν είχα κουτί έχασα 3 games της UBISOFT λόγο το ότι θέλαν επιβαιβέωση μετά από χρόνια επειδή αλλάξαν DRM + το οτι κατεβάζεις το game από torrent από ένα σημείο και μετά! Όπως βλέπεις τρολλάρουν και κάνουν περίεργα! Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν legit.
  2. Λοιπόν αποφέυγετε τα VPN gifts activation απο Russia κτλπ. και δείτε αυτο το thread! Τίς επόμενες μέρες θα το πάρω από τον τυπάκο. https://www.reddit.com/r/SteamGameSwap/comments/2swu55/h_grand_theft_auto_v_gtav_region_free_steam_gifts/ είναι legit απλά στην χώρα του τα πουλάνε πιο φθηνά και μπορεί να τα κάνει gift σε Ευρώπη ενώ οι Ρωσοι δεν μπορουν χωρίς VPN(μπορεί να φάτε ban). have fun θα πάρω μία κόπια σε 2-3 μέρες! btw αυτός βγάζει 1-2 δολλάρια από κάθε trade που κάνει!
  3. Ποιός θέλει GTAV 30%-40% φθηνότερο? Υπάρχει legit τρόπος!
  4. dimitrisk8

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    War of the Vikings Closed Alpha! D
  5. dimitrisk8

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    war of the roses!
  6. Το tool θα φυγει με λυπη απο τα χερια μου και θα παει στου zyx!
  7. Οππ συγνωμη νομιζα πως ειχα ποσταρει νωριτερα οτι παρελαβα το tool! εχω καλιμπραρει οποτε μπορω να το στειλω στον επομενο! Το στελνω σε οποιον το ζυτησει αν και απο οτι καταλαβα ο λευτερης(που ειναι εδω διπλα) θα μπορεσει να το χρησιμοποιήσει σε λιγες μερες... :toomuchne
  8. απο Δευτερα θα το εχω στα χερια μου. Εχω ειδει μιλησει με τον theo, οποτε μετα παει στον lefteri!!!
  9. Λοιπον εχουμε και λεμε: 01) [MENTION=6455]Arkan[/MENTION] - Αμπελόκηποι - check - Spyder3 in da house 02) [MENTION=14364]::TNT::[/MENTION] - Αμπελόκηποι - check 03) [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] - Ροτόντα - check 04) [MENTION=23078]k_ardu[/MENTION] - Μπότσαρη - check 05) [MENTION=14294]evolution[/MENTION] - Κάτω Τούμπα check 06) [MENTION=17068]H4ckerman[/MENTION] - Πυλαία 07) [MENTION=13963]riben1[/MENTION] - Νάουσα check 08) [MENTION=9684]dimitrisk8[/MENTION] - Χαριλάου-Σέρρες 09) [MENTION=83]lefteriz[/MENTION] - Δράμα 10) [MENTION=306]zyx[/MENTION] - Πανόραμα 11) [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] - Χαλκιδικη Καλυτερα να το παρει ο 2cpu η ο H4ckerman και μετα αν μπορεσει ο zyx που ειναι κοντα ! πριν βγει εκτος θεσσαλονικης (οχι οτι θα αργησει απο εκει και μετα αλλα θα ειναι πιο μεγαλες οι αποστασεις)! Εγω μαλλον Σαββατο-Κυριακο θα ειμαι θεσσαλονικη οποτε αν τα καταφερετε ως τοτε ερχομαι να το παρω απο οπου και αν ειναι αυτος που θα το εχει! (αρκει να ειναι στην πολη). Αλλιως ας το στειλει με γενικη ταχυδρομικη Σερρες γιατι δεν ξερω ποτε θα ξανακατεβω και βαζω τα εξοδα εγω! Μετα εγω με τον λευτερη τα βρισκουμε!
  10. παιδια μολις τελειωσετε απο θεσσαλονικη φευγει λιγο πιο βορεια , δεν νομιζω να βιαζομαστε αυτοι που ειμαστε εκτος!!! και απο οτι βλεπω σχετικα παει καλα δεν αργει πολυ το παρε δωσε. Αν δεν βαριεστε γραψτε και κανα review η τιποτα ιδιαιτεροτητες που εχει το μαραφετι Διαφορες πριν και μετα κανεις? Εχω 5 οθονες εδω αρα ολο και κατι θα γραψω.
  11. Γιατί όχι μολις το παρω Σερρες περναω μια βολτα μετα απο Δραμα κανενα προβλημα. :yes4: Γιατι οχι περναω συχνα πυκνα απο Κιλκις οποτε αν βολεψουν οι ημερομηνιες :bigsmile: btw εσυ Arkan θεσσαλονικη δεν εισαι?
  12. Κοιταξτε εγω ειτε θα ειμαι θεσσαλονικη - χαριλαου ειτε Σερρες τωρα αν περασει απο εδω κοντα κατεβαζω τις οθονες θεσσαλονικη και τις calibraρω !δεν βιαζομαι αν παει πιο βορεια γιατι καποιος ειπε για εκτος θεσσαλονικης ακομα καλυτερα, δεν θα εχω προβλημα να παω μια βολτα δραμα πχ για να το δωσω σε καπιον αλλον...
  13. you have sent €13.00 EUR to John.. Αρα ειμαστε ολοι comple... D
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.