Jump to content

RomGr

Premium Members
  • Posts

    73
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About RomGr

  • Γενέθλια 20/09/1986

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RomGr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RomGr

    Πρωτη DSLR

    Απο την στιγμη που αυτες οι 2 ειναι σαν επιλογες τοτε παρε την Nikon , μεταξυ τους οι διαφορες ειναι μηδαμινες, το VR στο φακο αλλαζει ομως τα δεδομενα εντελως. ( Η Canon καλα θα κανει να στειλει τους v3 non IS φακους απο κει που ηρθαν εν ετη 2016 )
  2. RomGr

    Πρωτη DSLR

    θα σου πω συμφωνα με την εμπειρια μου με Dslr . Εχω την 600D με διαφορους φακους μιας και ειναι χοπμυ για μενα ( σκεψου εχω τσαντα που την κουβαλαω συνεχεια και σχεδον παντου ) η ποιοτητα απεικονισης της Canon μου ταιριαζει σαν ιδιοσυγκρασια ( οι canon τηνουν να βγαζουν ποιο ''ζεστες'' τις εικονες ενω οι nikon ποιο ''ψυχρες'' ) να στο περιγραψω καλυτερα ειναι σαν τους kelvin στις λαμπες led. Προσωπικα θεωρω το οικοσυστημα της canon μεγαλυτερο. Τωρα πισω σε σενα , ειδα οτι η nikon εχει ( VR= vibration reduction ) που σημαινει οτι εχει σταθεροποιητη εικονας στον κιτ φακο κατι που η canon δεν εχει... αυτο κανει και την διαφορα ! ( μην σε παρω στο λαιμο μου τσεκαρε το γιατι κοιτω και ειναι χυμα οι περιγραφες !!! ) Εγω για να παω σε κατι καλυτερο στην canon ( IS= image stabilization ) εσκασα λεφτα (καμια σχεση με τον κιτ αλλα θα ηταν μεγαλο Plus για μενα εαν ειχε και ο κιτ φακος σταθεροποιητη εικονας ) Ολη η υποθεση με τις dslr ειναι οι φακοι.. για κατι που χανει το σωμα της καμερας με καταληλο φακο το διορθωνεις , πιστευω θα χαρεις περισοτερο να μην σου βγαινουν κουνημενες οι φωτο απο το wifi. ( και παλι βεβαιωσου οτι εχει VR ) Οποτε για την σταθεροποιηση πηγαινε nikon , το wifi μπαινει σε 2η μοιρα, αμα το να αλλαξεις φακο δεν ειναι κατι που σε ενδιαφερει. εαν πηγαινες για περισσοτερα τον κιτ φακο θα τον πεταγες στην ακρη πολυ ποιο γρηγορα οποτε και η canon θα ειχε νοημα αλλα ειπες οτι η χρηση σου δεν παει για παραπανω. edit : αμα δεν εχει VR θα σου προτεινα canon καθαρα λογω οικοσυστηματος.( ναι και wifi επειμενω ειναι χρησιμο ! )
  3. RomGr

    Πρωτη DSLR

    ακριβο καφε πινεις βρε παιδακι μου !! Εαν εχεις καμια ερωτηση για την καμερα μην διστασεις ! Καλη τυχη και καλες ληψεις!!
  4. Sony Cyber-shot H300 Canon PowerShot SX 410 IS Εχουν τα χαρακτηριστικα για πιστοτητα χρωματος , αυτοματη εστιαση κτλ. για να βγαζεις αντικειμενα και ειναι μεχρι 150ευρω Εαν θες οι φωτο να ειναι καλες φροντισε να εχεις καλο φωτισμο , παντοτε οταν βγαζεις αντικειμενα, φωτισμος και κενο λευκο φοντο θελουν προσοχη . Αα και ενα τριποδο .. οχι κατι πολυ ακριβο με εως 20 ευρω κανεις την δουλεια που θες!
  5. RomGr

    Πρωτη DSLR

    και εγω απο κοτσο πηρα την δικη μου αλλα σφραγισμενο κουτακι .... χτυπα τους για το θεμα αυτο .. τι παει να πει εκθεσιακη ??? ( εκτος εαν σημφωνησες για κατι τετοιο .) απο την στιγμη που αντιπροτεινουν παρε την καινουργια 100% (1300d) ΜΗΝ παρεις U3 τσαμπα λεφτα ακομα και video εαν εχεις υποψιν 32ara UHS 1 ειναι μια χαρα !! χρησιμοποιω Kingston Ultimate SDHC 32GB UHS Speed Class 1 (skroutz it ) video 1080p δεν κανει κιχ.. εαν θες χωρο παρε 2 32αρες οχι μια 64αρα για να εχεις την ασφαλεια αμα ποτε γινει η στραβη και σου κανει corrupt τα αρχεια να μην τα χασεις ολα.
  6. RomGr

    Πρωτη DSLR

    θα προσπαθησω να σου κανω μια σουμα ειτε πας για κατι παραπανω με την φωτογραφια ειτε απλα θες ενα εργαλειο για οικογενειακες φωτο.. 1200d ειναι στον χωρο απο το 2014 αρα παλιοτερος σενσορας digic 4 ενω η 1300d Digic 4+ και ειναι το 2016 ( ναι νεοτερο ειναι καλυτερο, παιζει ρολο στο ISO ποσο καθαρη θα ειναι η φωτογραφια σε χαμηλο φωτισμο και αλλα, που απλα θα σε ζαλισω) γενικα ειναι παρομοιες σαν χαρακτηριστικα , με μια διαφορα η 1300αρα εχει wireless 802.11b/g/n with NFC οποτε και τις εχεις στο κινητο εκει που καθεσαι .. σημαντικο εαν θες να μοιραστεις φωτογραφιες με φιλους και να μην χρειαζεται να ''τις στειλεις μετα" θεματακι που λες "σιγα μωρε" αλλα μερικες φορες που θα το θες ειναι χρησιμο να ειναι εκει.. επειτα σου μιλαω μονο για canon , γιατι απο εμπειρια εαν θες μετα το κλικ παραπανω εχει μεγαλυτερο κοινο για φακους μεταχειρισμενους κτλ . Η nikon ναι ειναι λιγο ποιο ψαγμενη αλλα για καποιον που ασχολειται με το αθλημα και τελος , παλι το wifi.. ξεχωρα απο τα αρχεια ειναι και οτι εχεις και control της καμερας απο το κινητο... btw τα εχτρα που δινει ο κοτσο (τσαντα, 8gb μνημη ) 8 gb θα γεμισουν πριν το καταλαβεις με 4.5 ευρω 16αρα UHS 1 βρισκεις απειρες .. τσαντα μεταφορας διαλεξε καποια που να περνει και αλλα πραγματα μεσα.. για πεζει ρολο στο εαν θα την περνεις μαζι σου...( πορτοφολια τσιγαρα κινητα κτλ ) ( Case Logic και tamrac εχει καποιες καλες και φθηνες μεχρι 15 -20 ) ελπιζω να βοηθησα
  7. RomGr

    επιλογή νέου mouse

    Εαν βαλεις 50 ευρω πηγαινε για Logitech Daedalus φιλος εχει μεινει ικανοποιημενος. Εγω με razer mamba ημουν, απαραδεκτο για την τιμη του ... μετα απο 1 -1,5 χρονο αρχισαν τα οργανα ( το ιδιο και σε κολλητο μου ) και αλλος φιλος ειχε το naga παλι λιγο μετα απο χρονο και firmware update σταματησε να δηλωνει τα click ... οποτε προσωπικα razer δεν ξανα. Πριν 5 μερες πηγα σε logitech G502, αψογο απο ολες τις αποψεις αλλα για το χερι κουπι που εχω σερνονται τα 2 δακτυλα μου στο mousepad ατυχησα και πρεπει να το σπρωξω, τωρα ειμαι με το RAT 7 και δεν εχω σταματησει να χαμογελαω! καθεται το χερι πανω σαν πασας μεχρι και pinky rest modular εχει ( τα 2 δαχτυλα δεν σερνονται πλεον ) το θεμα ειναι η τιμουλα του .. αλλα απο θεμα κατασκευης (μεταλικος σκελετος, modular parts, και αποδωσης) φαινεται να τα αξιζει, ιδωμεν... Οσον αφορα για το logitech mx performance το εχω στο pc του γραφειου και ΔΕΝ το αλλαζω με τιποτα !!! ( αλλα δεν θα το συνιστουσα για gaming ) βολικο στο χερι, μεγαλο καλωδιο για φορτιση, πολυ καλη ευαισθησια, το συνιστω ανεπιφυλακτα απλα οχι για FPS. ( diablo 3, dota, etc ειναι μια χαρα )
  8. RomGr

    τομτομ

    Ψαχνω την για την δουλεια ενα καλο τομτομ μιας και ειναι το μονο συμβατο με ενα προγραμμα που μου βγαζει τις ρουτες για μεταφορες που θελω απο πελατη σε πελατη και τις κανει export σε τομτομ και garmin αρχειο αλλα του τομτομ το περναει με το προγραμμα του ενω στο garmin μονο σαν waypoints και μιας και μιλαμε για δουλεια θελω κατι που να αποφευγω τα πολλα πολλα. ξερω οτι το τομτομ δεν φημιζεται για Ελλαδα αλλα μαλλον αυτο κανει την δουλεια που θελω εκτος εαν γνωριζετε εσεις κατι αλλο ? ( θελω απλα να γραφω την διευθηνση στο google maps και να μου βγαζει δρομολογιο απο τοποθεσια σε τοποθεσια στην σειρα. ) εχω βρει αυτο link
  9. παιχνιδομηχανη μιας και ειναι το λιγοτερο απαραιτητο για μενα
  10. 60 hz και πολλαπλα monitor ( θελω να τα βλεπω ολα )
  11. Κυριως για ενημερωτικες εφαρμογες αυτο που ψαχνω, γρηγορα και οπου βρισκομαι
  12. Μιας και οι καινουργιες ΑΙΟ αποδιδουν και αντεχουν μια χαρα σιγουρα αυτο θα επελεγα, ( δεν μπορω τον θορυβο μετα την custom που εφτιαξα και θα πηγαινα σιγουρα ΑΙΟ λογω ευκολιας )
  13. RomGr

    Diablo 3

    για farm act 3 : the breached keep προσοχη στο στριμωγμα απο elite. : the heart of sin sto act 4 : the silverspine και μετα
  14. RomGr

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Σε ευχαριστω Το συστημα ειναι το 1ο της υπογραφης μου C2D Ε8400 4Ghz με 1.302 - 1.32 V cpu idle εχω 29 - 32 C , full 45-52 C // NB - SB idle 27 - 29 C , full 33 - 35 C // vga idle 33 - 36 C , full 45 - 47 C ( και η artic ακομα δεν εχει πιασει ) μια φωτο με cod http://img708.imageshack.us/img708/9728/newbitmapimagej.jpg
  15. RomGr

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    http://img517.imageshack.us/img517/580/1001577d.jpg http://img695.imageshack.us/img695/3387/1001576.jpg http://img695.imageshack.us/img695/5893/1001575c.jpg μια ανανεωση με διαφορετικη λουπα και καινουργια αντλια, αφου η προηγουμενη ( μια απο τις δυο ) αντλια μας αφησε χρονους και παραλιγο να ειχα gtx 285 στα καρβουνα για σαρακοστη :hang3: Eνα θερμο ευχαριστω στα παλικαρια του Multirama Extreme για την εξυπηρετηση και την αμεση βοηθεια τους :worship::worship::worship:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.