Jump to content

zeppos

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About zeppos

  • Γενέθλια 01/01/1976

zeppos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ πολύ. Το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω είναι να γραφτώ συνδρομητής στο youtube κανάλι σου Αισθητικό πρόβλημα με τις ιδιοκατασκευές δεν έχω, άλλωστε οι αξιομνημόνευτες προτάσεις σου εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται μια χαρά στο μάτι (πόσο μάλλον στη χρηστικότητα). Πιθανότατα πρόκειται για μια από τις καλύτερες σχετικές λύσεις στο Internet και μπράβο σου, πραγματικά! Το ζήτημα είναι πως για μένα δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε τεχνικά μέσα, ούτε και ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες γύρω από το αντικείμενο ώστε να εκκινήσω ένα τέτοιο επιχείρημα (βλ. ακόμα κι αυτά τα απλά που γράφει ο PolomanGR εδώ, για τα δεδομένα μου αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας). Αποφάσισα τελικά να παραγγείλω την GT Omega ART με το κάθισμα RS6 και είναι ήδη καθ' οδόν. Το αν έπραξα καλά ή όχι θα φανεί. Και πάλι ευχαριστώ. Και μόνο που διάβασα ολόκληρο το νήμα για το PVC cockpit, κάτι έμαθα, κάτι καλό βγήκε.
  2. Μου φαίνεται ότι μόλις μπήκα στο club της μεγαλύτερης sim racing κοινότητας στην Ελλάδα, οπότε θέλω μια συμβουλή. Πολύ πρόσφατα προχώρησα στην αγορά όλου του κλασικού πακέτου της Thrustmaster: TX Servo Base με rims TM Leather 28GT και F1 wheel, πετάλια T3PA Pro και TH8A shifter. Αγόρασα το AC, έπαιξα λίγο ASM (να σας πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο, αλλά διάβασα πως έχει σχεδόν ανύπαρκτο multiplayer), ξαναέβαλα το LFS αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως δεν υπάρχει πια ούτε γάτα και το ξήλωσα. Τελοσπάντων η ουσία είναι ότι για να μην βιδώνω/ξεβιδώνω διαρκώς σε ένα άθλιο γραφείο του ΙΚΕΑ και για να μην ταλαιπωρώ την πλάτη μου σε μια άθλια καρέκλα του IKEA, λέω να πάρω κι ένα racing seat (εκπληρώνοντας όνειρο... δεκαετιών). Αρχικά κατέληξα στο Playseat Revolution και ήμουν στο παρά τρίχα να το παραγγείλω, αλλά διάβασα κάποια review που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα: το σετ δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σταθερό, η βάση των πεταλιών κουνιέται αρκετά, λέγεται ότι η τιμονιέρα σταδιακά μετακινείται από τη θέση της και χαμηλώνει κλπ. Οπότε έχω αρχίσει και κοιτάω δεξιά-αριστερά για κάτι αντίστοιχο στο εύρος κόστους του Revolution (350-450 max). Τα μεν Rseat RS1 μου πέφτει λίγο ακριβό (600 ευρώ) και δεν κατάλαβα αν το στέλνουν Ελλάδα, τα ART της GT Omega φαίνονται αρκετά καλή περίπτωση και σε λογικό κόστος/μεταφορικά, αλλά αν κατάλαβα καλά μαζεύονται από ελάχιστα έως καθόλου και είναι πιο ογκώδη από της Playseat (άρα δεν μπορώ πχ. να τα πετάξω εύκολα στο πορτ παγκάζ και να τα πάω στο χωριό), οπότε γενικά ψάχνομαι. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη, είμαι αρκετά νέος στο χώρο των racing seats.
  3. zeppos

    Paysafe κάρτες

    Το πρόβλημα δεν είναι να βρει κάποιος PIN της paysafecard μιας και πλέον πουλάνε αρκετά περίπτερα. Το πρόβλημα είναι πως τα PIN αυτά πρακτικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν έχω βρει ούτε ένα γνωστό site της προκοπής που να δέχεται ελληνική paysafecard, είτε τα γνωστά (Steam, Origin κλπ), είτε τα κλειδάδικα (G2A, instant gaming κλπ), ούτε καν μεταφορά στο Skrill balance. Έβαλα 100 ευρώ στην κωλο paysafe και τώρα τα έχω και κάθονται και ψάχνω να βρω τρόπο να τα "τραβήξω". Έλεος με τους απατεώνες.
  4. zeppos

    Official Battlefield 3 Thread

    Πρέπει να έχει πιαστεί το χέρι τους από το πολύ copy/paste "το ξέρουμε ότι δεν κελαηδάει, ψάχνουμε να βρούμε τι στον μπέο συμβαίνει". https://twitter.com/#!/origin_EA
  5. zeppos

    Official Battlefield 3 Thread

    Bugs and Issues : EA Forums
  6. zeppos

    Official Battlefield 3 Thread

    Σωστός. Έφτιαξα καινούριο user.cfg και τώρα δούλεψε μια χαρά.
  7. zeppos

    Official Battlefield 3 Thread

    Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Χρησιμοποιώ μόνο αυτές τις 2 παραμέτρους στο user.cfg και για κάποιο λόγο η drawfps δουλεύει ενώ η άλλη (WorldRender.DxDeferredCsPathEnable) με τίποτα. Αν δηλαδή την τρέξω στο console χωρίς παράμετρο, μου βγάζει πάντα true. Εννοείται τις έχω γράψει σωστά (χωρίς παύλες, με case-sensitive κλπ ενώ όταν την κάνω copy/paste από το user.cfg στο console δουλεύει κανονικά), έχω κοιτάξει για white characters και encoding στο text αλλά τίποτα. Δεν βγάζω άκρη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.