Jump to content

dterzakis

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dterzakis

  • Γενέθλια 17/12/1985

dterzakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dterzakis

    Το Nokia 9 PureView διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

    Τα reviews μέχρι τώρα δεν είναι καλά. Οι φωτογραφίες όχι κάτι το ιδιαίτερο, στο σκοτάδι χειρότερες από άλλες ναυαρχίδες, το camera app αργό και κρασάρει. Μόνο οι raw και το Depth Mapping κάνουν προς στιγμής την διαφορά. Οπότε για τον μέσο χρήστη δεν αξίζει. Ίσως με τα μελλοντικά updates. Στα υπόλοιπα, καλό software, καλή ποιότητα κατασκευής, χάλια fingerprint scanner, μέτριο ηχείο και περσινός επεξεργαστής.
  2. dterzakis

    Η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της κάθετο ποντίκι, το MX Vertical

    Αυτό της Anker το έχω πάρει για την δουλειά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έκανα και ένα δώρο στον γείτονα που είχε αρχίσει να τον πιάνει ο καρπός του και εκείνος έμεινε πολύ ευχαριστημένος σε φάση ότι δεν μπορεί να δουλέψει με απλό για πολλή ώρα. Βέβαια οι συγκρίσεις γίνονται με τα απλά -μικρά- ποντίκια (πχ Dell) και μεγαλούτσικα αντρικά χέρια. Άλλη εναλλακτική είναι τα ογκώδη "gaming" ποντίκια όπου πάλι κάθετε πιο καλά το χέρι. Στα αρνητικά είναι ότι θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις και ότι δεν έχεις -ποτέ- τόση ακρίβεια δεδομένου ότι δεν μπορείς να "παίξεις" πολύ με καρπό και δάκτυλα για μικρές κινήσεις, βέβαια αυτός είναι και λόγος που επιβαρύνουν λιγότερο το χέρι. Τέλος να πω ότι οι μπαταρίες κρατάνε περίπου 2 μήνες+ αν και δεν έχω ασχοληθεί να το μετρήσω ακριβώς. Το ποντίκι το έχω 1 χρόνο περίπου. Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος για τα <20 ευρώ που κάνει το ποντίκι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.