Jump to content

0x13

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by 0x13

  1. 0x13

    Overclocking Core i7 (D0)

    Ρε μην τρεχεις LinX . . . . too much stressing. Δεν παίζει να τον στρεσσάρεις ποτέ τόσο πολυ.
  2. 0x13

    Overclocking Core i7 (D0)

    Αναφερεσαι στην τιμή που δίνεις στο BIOS ; Στην τιμη που βλέπεις από πρόγραμμα μέσα στα Windows ; Σε τιμή που μέτρησες με πολύμετρο ;
  3. Η ηττα απο την Ελβετια ηταν απολυτως δικαια. Η Ελλαδα επαιζε με στοχο να κρατησει το 0-0 οπως ηταν φανερο. Πρακτικα δεν ειχαμε καθολου κατοχη . Παιζαμε το γνωστο αμυντικο παιχνιδι. Ομολογουμένος έτσι οπως χάσαμε αφήνει μια πικρία στον τρόπο που ηττηθηκαμε και αυτο ειναι που 'ποναει' περισσοτερο. Απο την αλλη θα ηταν αδικια για τους Ελβετους που έβλεπες οτι οι ανθρωποι προσπαθουσαν να σκοραρουν. Ε, στατιστικα να το παρεις, οταν ο αντιπαλος ερχεται 100 φορες στην περιοχη σου, μια θα μπει γκολ. Που το αξιζει να βαλει γκολ, για να λεμε και του στραβου το δικαιο. Και ο Ρεχαγκελ που τον κραζετε ρε παιδια, τι να κανει ο ανθρωπος ; Αυτους τους παικτες εχουμε αυτους βαζει. Δεν μπορει να βαλεις ρε συ raven τα 20αρικα, οταν στην ομαδες τους στο πρωταθλημα μπαινουν αλλαγη στο 70+ . Πρωτα πρεπει να τους εμπιστευτει η ομαδα τους και μετα η Εθνικη. Λογικο πιστευω.
  4. 0x13

    Τι βιβλία διαβάζετε και ποιά σας άρεσαν?

    Καθε 2 σελιδες έχει και απο ενα λαθος. Τραγικο . . . . .
  5. 0x13

    Diablo 3

    Ozzy + Gus G στην BlizzCon. Αρε Σαλονικη τι κιθαριστες βγαζεις :happy2:
  6. Μπορει να μου πει καποιος, με λογικα επιχειρηματα γιατι μετα το 70 που η υποθεση προκριση εχει τελειωσει και ενω το ματς οδευει προς την ληξει του να παρεις 4 κιτρινες + 1 κοκκινη ; Ο διατητης μια χαρα ηταν. Αλλα επρεπε να παιξει ο Astrolavos reffery να δεις εκει καρτα και κακο
  7. 0x13

    Diablo 3

    Οντως! Περισσοτερα εδω
  8. 0x13

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Αν κανεις κλικ στους Ορους Χρησεις σε πεταει σελιδα με Smiles. http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policy
  9. 0x13

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Αει ρε . . . Απεναντι απο τον Μακη το "Γυραδικο" βαζει τρελο γυρο μεσα. Δεν εχω φαει μεγαλυτερο. Επισης και ο Πρασσάς έχει αρκετά μεγάλο αλλα χάνει σε ποιότητα.
  10. 0x13

    News

    Images for News Posting
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.