Jump to content

Skyline_IS

Premium Members
  • Posts

    66
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Skyline_IS

  1. Καλημέρα σε όλη την κοινότητα.. Απέχω αρκετό καιρό από το άθλημα των αναβαθμίσεων και o/c στους pc και έχω χάσει αρκετά επεισόδια όσων αφορά τις νέες τεχνολογίες,socket,chipset κλπ. Πλέον χρειάζομαι κάτι ποιο γρήγορο από το τωρινό σύστημα που έχω και η χρήση που θα γίνεται αφορά κυρίως εφαρμογές τύπου autocad,solidworks καθώς και για gaming (GTA, BF4,COD κλπ) Δεν ψάχνω το τέλειο αλλά ένα σύστημα που θα με βγάλει ασπροπρόσωπο για άλλα 3-4 χρόνια. Το μπάτζετ δεν θέλω να ξεφύγει και θέλω να κινηθώ μέχρι 600-800€. Ψάχνω προτάσεις για επεξεργαστή,μητρική,μνήμες,κάρτα γραφικών και οθόνη. Μέχρι στιγμής έχω τροφοδοτικό 600W και σκληρό έναν ssd της sandisk για τα windows. Από ήχο έχω τα logitech x-530 όπου μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος απο θέμα ήχου. Προτάσεις-γνώμες δεκτές!
  2. Skyline_IS

    Πρόβλημα με λάπτοπ HP

    Ξανα επαναφέρω το θέμα απο το χρονοντούλαπο μιας και το προβλημα μου παραμένει. Tο λάπτοπ όταν σβήνει ακούγεται ενα μικρό τικ και μετά σβήνει,ο ήχος του μοιάζει σαν να κόβει κάποιο ρελέ το ρεύμα. Το λάπτοπ το πήγα σε τεχνικό ο οποίος απεφάνθει ότι είναι είτε βραχυκυκλωμένος ο επεξεργαστής ή θέλει ενα update το Bios. Εβγαλε το τσιπάκι το bios και σύμφωνα με τον κωδικό στην μητρική το φλάσαρε με άλλο Bios το οπόιο το έδινε όμως για άλλο μοντέλο και όχι για το b80sg, με διαβεβαίωσε ότι βάση του serial number της μητρικής αυτό είναι το σωστό bios. To λάπτοπ όσο ήμουν εκεί δούλεψε, όταν ήρθα σπίτι και εβαλα καινούργιο δίσκο για να περάσω τα windows σβήνει πάλι.Πάτησα αρχικά esc και μου βγάζει ότι κάνει shutdown λόγω overheat (το λάπτοπ δεν δουλεύει πάνω απο 5 λεπτά) και πλέον όταν φορτώνει βγάζει cmos error 502. Aυτό φαντάζομαι είναι ότι το bios τα έχει παίξει. Μπορώ να το κάνω update χωρίς να μπω στα windows ή να πάρω καινούργιο τσιπ με την τελευταία έκδοση? Επίσης το μόνo service manual που βρηκα είναι μονο για τα χαρακτηριστηκά του λάπτοπ και πως να το κάνεις assembly/disassembly αλλά πουθενά τις τάσεις που πρέπει να υπάρχουν στις αντιστάσεις κλπ. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια και συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός :-)
  3. Skyline_IS

    Πρόβλημα με λάπτοπ HP

    Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάνο. Θα το δοκιμάσω με πολύμετρο κάποια στιγμή να δώ τι γίνεται. Το λάπτοπ το πήρα ως χαλασμένο για ανταλλακτικά.Το χρειαζόμουν ολόκληρο για ένα άλλο που είχα το οποίο είχε σπάσει η οθόνη του και οι βάσεις της οθόνης. Όταν το πήρα το λάπτοπ, δοκίμασα μπάς και ανοίγει είδα ότι δούλευε.Άλλες φορές έκλεινε μετά από λίγο και άλλες φορές άνοιγε κανονικά όποτε θεώρησα να έχω μια δεύτερη μητρική καβάτζα σε περίπτωση που πάθει κάτι η άλλη. Το reballing τι ακριβώς είναι?
  4. Skyline_IS

    Πρόβλημα με λάπτοπ HP

    Οπότε αν είναι αυτό,φαντάζομαι δεν επισκευάζεται έτσι?
  5. Skyline_IS

    Πρόβλημα με λάπτοπ HP

    Συνδεσα ενα διακοπτη απο αλλο hp (ιδιο μοντελο) και τελικα πάλι σβηνει. Έκανα επίσης "τραμπα" το βυσματακι τροφοδοσιας ρευματος αλλα και την μπαταρια για το cmos αλλά πάλι τα ίδια..
  6. Skyline_IS

    Πρόβλημα με λάπτοπ HP

    Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν ήταν χαλασμένος δεν θα άνοιγε καθόλου.Μπορεί δηλαδή να είναι χαλασμένος και να σβήνει όποτε θέλει?
  7. Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Αγόρασα για ανταλλακτικά ένα λαπτοπ HP και συγκεκριμένα το G62-b80sg.Η περιγράφη ήταν ότι δεν άνοιγε καθόλου και πωλείται ως ανταλλακτικά. Δοκίμασα να το ανοίξω και παρατήρω ότι δουλεύει αλλα μετά από λίγο σβήνει απο μόνο του.Αυτό γινόταν είτε ήταν στη μπρίζα είτε μονο με την μπαταρία του. Η πρώτη υποψία μου ήταν ότι σβήνει λόγω θερμοκρασίας και έτσι το άνοιξα,καθαρίστηκαν όλες οι ψύκτες και τα ανεμιστηράκια και επίσης έβαλα φρέσκια arctic silver στον επεξεργαστή. Το αποτέλεσμα ήταν όποτε του κάνει κέφι να ανοίγει κανονικά και να λειτουργεί άψογα και άλλες φορές να σβήνει απο μόνο του. Τέλος αν το δοκιμάσω να το ανοίξω πολλές φορές παρατηρώ ότι δεν ανοίγει καθόλου.Δηλαδή σαν να έχει μια εσωτερική μπαταρία και αδειάζει.Αυτό γίνεται είτε όταν είναι μονο με τη μπαταρία του είτε όταν είναι συνδεδεμένο στη μπρίζα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει και ελπίζω ίσως να μπορέσετε να με βοηθήσετε :)
  8. Επειδη ξεκινησα καθαρισμα αποθηκης βρηκα κατι καλωδια για subwoofer?ενισχυτη? που ειχε ο προηγουμενος ιδιοκτητης στο αμαξι μου.Επειδη πιανουν χωρο και δεν τα χρειαζομαι το ποσταρω εδω σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποιος πριν πανε στο καδο ανακυκλωσης.. οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα πμ επισης υπαρχει και ενας WD1600 τον οποιο οταν τον συνδεω στο συστημα και μεσω προγραμματος μου βγαζει οτι ειναι στα τελευταια του και να κανω back up τα αρχεια μου..Αν μπορει καποιος να το φτιαξει ή να αφαιρεσει οποια χρησιμα parts μπορει θα χαρω να του το δωσω
  9. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    [MENTION=4676]tragikos[/MENTION]: Οχι δεν το δοκιμασα αυτο φιλε μου..Γενικα δεν τα πολυ παω καλα με αυτα social,mocial club Κλπ. [MENTION=11813]javaneze:[/MENTION] Εν τελει δουλεψε φιλος,σε ευχαριστω.Το μονο προβλημα που εμεινε ειναι το ελαφρυ lag που αντιμετωπιζω στο παιχνιδι αλλα απο αυριο αυτο
  10. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    Μαλιστα.Θα το δοκιμασω και θα επανελθω. Σε ευχαριστω φιλος!!
  11. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    Εν τελει το windows live το εχω εγκατεστημενο.Το παιχνιδι ειναι οριτζιναλ και οταν το τρεχω,παρολο που ειμαι συνδεδεμος στο νετ δεν κανει αυτοματη αναζητηση για updates.Ισως γινεται οταν παιζεις στο multiplayer αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερος φαν του multiplayer αλλα ουτε και του βλακωδες social club. ***το update γινεται μεσω του windows live?Γιατι απο κει παιζω με offline account
  12. Skyline_IS

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    βλεπωντας το τραιλερ και συκρινωντας το τα αντιστοιχα του 4 σε κανα χρονο θα βγει και αν δεν εχουμε χρεοκωπησει και δυαληθει θα πεσει τρελο "καψιμο" Αξιζει η αναμονη λοιπον! :dance3::dance3::dance3:
  13. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    Πριν το Patch το ετρεξα κανονικα οπου διαπιστωσα ενα ελαφρυ lag, οποτε και αποφασισα να το patchαρω για δω αν λυνεται το προβλημα. Οταν λες να το αφησω να κανει μονο του την διαδικασια? Το gamesforwindlowslive νομιζω οτι εχει εγκατεστηθει.Μπορω καπου να το δω για να το επιβεβαιωσω?
  14. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    Καλησπερα και παλι Επειτα απο 3 νεες εγκαταστασεις του IV σε windows xp και 7 αντιστοιχα με το τελευταιο patch το προβλημα δεν λεει να λυθει.. Mου εμφανιζει αυτη την εικονα Uploaded with ImageShack.us και επιλεγω το play offline.Μετα απο λιγο μου δειχνει το δισκο που φορτωνει και απο κει και μετα τιποτα.. Κανενας με καποιο παρομοιο προβλημα?
  15. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    Kαι ήθελα να την αποφύγω την εκ νέου εγκατάσταση αλλά απο οτι βλέπω δεν το γλυτώνω. Ευχαριστώ πάντως!
  16. Skyline_IS

    Grand Theft Auto IV

    Καλησπερα Μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και καπακι το νεο patch (1.07) αν δεν κανω λαθος. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξεκιναει το παιχνιδι.Μου βγαζει το παραθυρο του social club (υποτιθεται οτι το καταργησαν) και επιλεγω την επιλογη Play(offline).To παταω και μετα απο λιγο ενω δειχνει οτι φορτωνει (διπλα στο κερσορα εμφανιζεται ενα cd) και μετα δεν κανει απολυτως τιποτα. Καποια ιδεα?
  17. Skyline_IS

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Φανταζομαι οτι τους το γυρισες πισω ετσι??
  18. Skyline_IS

    Official Battlefield 3 Thread

    Η ΕΑ δεν μπορει να φτιαξει παιχνιδι το οποιο θα ειναι ανταξιο του προηγουμενου...Battlefield 2142?bad company?απλα μετρια... Το battlefield σου δινει περισσοτερη ελευθερια,επαιρνες το ελικοπτερακι,το μαχητικο ηταν πιο free game για μενα..
  19. Skyline_IS

    Project "Oil PC"

    Εκπληκτικο project..Θα φοβομουν προσωπικα να κανω κατι παρομοιο.. Και παλι μπραβο!
  20. Skyline_IS

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Eξαρταται το προιον,αν διατιθεται στην ελλαδα καθως και η τιμη του.. Για 10 ευρω διαφορα δεν αξιζει πιστευω να το παραγγειλω μεσω νετ.
  21. Skyline_IS

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Aπιστευτο Pc paynemax.. :clap::clap:
  22. Skyline_IS

    Official Battlefield 3 Thread

    Εκ πρωτης αποψης μοιαζει καλο..Το τελευταιο αξιολογο battlefield ηταν το 2 με expansion's που καψαμε μπολικα εγκεφαλικα κυτταρα.. Δυστηχως το cod τα τελευταια χρονια δεν εχει αντιπαλο..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.