Jump to content

l_satsok

Premium Members
 • Posts

  353
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l_satsok

 1. Δεν θα το χρησιμοποιούσα. Στην πάνω βίδα της πρώτης φωτογραφίας, οι ρωγμές είναι οριακά μέχρι το oring. Αλλά όταν ξεκινήσει οποιαδήποτε ρωγμή στο πλεξιγκλας έχει την τάση να μεγαλώνει με το χρόνο, εαν δεν έχει διαρροή τώρα θα έχει σίγουρα σε κάνα δύο μήνες. Ο Άλλος αφού το έσκασε στο βίδωμα το ξεφορτώθηκε και λέει μπαρούφες ότι το ανακάλυψε μόλις έβγαλε την κάρτα, την πάτησες.
 2. Ξαναζωντανεύω το θέμα μετά από πολλούς μήνες, για πληροφόρηση. Από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 15 μήνες. 15 μήνες με το ίδιο υγρό, απλό αποσταγμένο νερό όπως και πριν, με τη διαφορά ότι μέσα υπάρχουν και 2 silver coil. έτσι σήμερα άνοιξα το κουτί για να δω πως τα πάει. Πολύ ευχάριστη έκπληξη, το νερό είναι πεντακάθαρο, διαυγέστατο και χωρίς ίχνος μικροοργανισμών, σχεδόν απίστευτο! θα πάρει ακόμη πολλούς μήνες για να το αλλάξω. Το ασήμι είναι η απόλυτη λύση τελικά...σκέτο νερό χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο.
 3. λοιπόν, η κάνεις λάθος η μας δουλεύεις όπως σε βολεύει η revision 1.0/1,1 που λες ότι έχεις, ΔΕΝ παίρνει UEFI BIOS UEFI μόνο η revision 3.0 και το ίδιο ισχύει και για την GA-970A-UD3 που έχω εγώ, μόνο στην 3.3 v μπαίνει UEFI BIOS.
 4. για να στο πήρε το UEFI θα πρέπει να έχεις το τελευταίο revision μητρικής, νομίζω το 3.0 η 3,3 κάτι τέτοιο. για να δείς όμως διαφορές, στην ουσία μόνο στο boot time δηλαδή θά πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι τα win8 από την αρχή εκκινώντας το DVD σε UEFI mode,...για να εγκαταστήσει μέρος του boot κατευθείαν στη μητρική , αυτό στην ουσία είναι το uefi. αν έχετε ssd δίσκο όμως σιγά τη διαφορά, ούτε που αξίζει τον κόπο έχετε πάντα υπ όψιν σας, οτιδήποτε νέο βγαίνει περισσότερο μαρκετίστικο κόλπο είναι παρά προσφέρει επιδόσεις, όλα φούσκες. εγώ δεν θα το έκανα.
 5. Εγώ βλέπω ότι τη στιγμή που τεστάρει μόνο ο ενάς και μισός πυρήνας κάπως χρησιμοποιούνται και αυτοί όχι 100%, οι άλλοι κοιμούνται. πολύ κούκου ρούκου αυτό το Qwickmark μου φαίνεται, ότι θέλει βγάζει...δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. (μήπως το έβγαλε η intel? lol)
 6. Αντιμετωπίζω μια περίεργη κατάσταση. πριν μερικές μέρες μου κάηκε το UPS mustek 1000 και μου χάρισε ένας φίλος 2 UPS που είχε χαλασμένα. κατάφερα να επισκευάσω το MISTRAL 1650XD, ενώ το άλλο ένα TURBO-X 650 δουλεύει μεν με καινούργια μπαταρία αλλά δε δείχνει να τη φορτίζει..τέλος πάντων χρησιμοποιώ το MISTRAL που δείχνει καλούτσικο αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. το software που ελέγχει και τα δύο αυτά UPS είναι το UPSilon 2000, (το winpower που είχα εγκατεστημένο δεν τα βλέπει καθόλου), Στην περίπτωση μου επειδή είμαι με windows 8 δουλεύει μόνο το UPSilon 2000 version 5, περιττό να αναφέρω ότι μετά από 4 χρόνια φυσικά και δεν υπάρχει ούτε ίχνος από το cd του με το serial. Κατέβασα λοιπόν τη version 5 από το επίσημο site SelfProtec : SelfProtec : Home που αντιπροσωπεύει το MISTRAL, Μέσα στο αρχείο εκτός από το πρόγραμμα υπήρχε και ένα κλειδί σε ένα .txt αρχείο. το βάζω , δουλεύει κανονικά το πρόγραμμα συνδέεται και ελέγχει το UPS, αλλά μετά την πρώτη επανεκκίνηση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: το cd key που χρησιμοποιείτε υπάρχει σε άλλο pc, παρακαλούμε κάντε regist με το user name και το password σας για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα σε αυτό το computer!!!! (φυσικά που να γνωρίζω εγώ το user αυτού που έχει το κλειδί!!) Αφού το κλειδί αυτό λοιπόν υπάρχει σε άλλο pc γιατί το βάλανε μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα τους;;; Εάν δεν υπάρχει cd, πολύ φυσικό σε μηχάνημα 4 ετών και από δεύτερο χέρι, τι κάνουμε; πετάμε το μηχάνημα και παίρνουμε άλλο; και γιατί θα πρέπει να κάνουμε regist για να δουλέψει ένα software που η μόνη του χρησιμότητα είναι ο έλεγχος ενός μηχανήματος που έχουμε αγοράσει από την εν λόγω εταιρεία; είναι σαν να αγοράζω ένα printer και να μου ζητάνε λεφτά και για το driver του, αυτό είναι εντελώς παράλογο κι εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το καταλάβω. Και μετά από όλα αυτά ενώ τους γράφω συμπληρώνοντας τη φόρμα που υπάρχει στη σελίδα τους δίνοντας τους όλα μου τα στοιχεία, τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ, και τους εξηγώ όσο πιο ευγενικά γίνεται την κατάσταση, γιατί επί μια εβδομάδα με έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟ;;; Τέλος πάντων, θεωρώ τη όλη κατάσταση εξωφρενική, γελοία και απαράδεκτη, μια τραγική εταιριούλα της ταϊβάν χωρίς κανένα σεβασμό στον πελάτη, κλπ κλπ που θέλω να εκφράσω αλλά καλύτερα ας το αφήσω.... Αλλά δεν με απασχολεί αυτό, απλά με απασχολεί το πως θα δουλέψει το πρόγραμμα και γι αυτό γράφω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος τη λύση και μπορεί να βοηθήσει.
 7. το cosmos-s ολόκληρο αλουμίνιο είναι. οπότε αξίζει να το ανοδιώσω, να πάρω και 5-6 ρακορ της προκοπής και καινούργιο σωλήνα και να το συμμαζέψω...γιατί βλέπω εκείνο το SAMAEL παραπάνω και μου αναστάτωσε το μυαλό, μου έβαλε κακές σκέψεις που κοστίζουν! βέβαια το κουτί έχει και μία τρύπα πίσω από τη μητρική για να αλλάζω έυκολα backplates, που όμως φτιάχνεται και γίνεται πλεονέκτημα, εκει χρειάζεται μεταλλικό πλαίσιο γύρω γύρω να καλύψει μερικές ανωμαλίες, οπότε θέλουμε υδροκοπές και δε συμμαζεύεται. για ένα μεταλλικό πλαίσιο που έκοψα πρόπερσυ για να βιδωθεί πάνω του το πάνω ψυγείο μου πήρανε 100€ !!! και είχα κάνει εγώ το σχέδιο και του το πήγα έτοιμο,!! φαντάζομαι τώρα τα υπόλοιπα. είναι όπως έχει πει κάπου αλλού ο κοπρίτης, πρέπει να έχεις ξάδερφο τορναδόρο, θείο αλουμινά, μπατζανάκη μηχανουργό κλπ κλπ..
 8. και το δικό μου αν και σε cosmos-s χρέπι το λες, θες λόγω χρώματος μέσα στο κουτί, η λόγω του ότι δεν έχουμε πρόσβαση εδώ σε περίεργα ρακορ, καλούς σωλήνες κλπ, ότι διαθέτει ο ..υδραυλικός που λέμε.. όσο για το βάψιμο προφανώς εννοείτε ανοδείωση η κάτι τέτοιο, πως γίνεται αυτό ρε παιδιά;
 9. [MENTION=28647]artyom[/MENTION] Ρώτησες νομίζω πιο revision είναι η μητρική, ναι είναι η 1.2, δυστυχώς μας πουλάνε ότι έχει ξεμείνει στις αποθήκες τους. πέρα όμως από την ιδέα δεν νομίζω να κέρδιζα κάτι παραπάνω αν είχα την 3.0 οπτικά η 3.0 έχει καλύτερη ψύκτρα στο northbridge, είδαν το λάθος τους και την άλλαξαν γιατί πραγματικά η ψύκτρα στη version 1.2 ήταν ανεπαρκής, εγώ βέβαια την άλλαξα αμέσως γιατί παρατήρησα θερμοκρασίες λίγο κάτω από τους 60, με αυτήν που έβαλα πάει 35-37 το πολύ!! όσο για το format αν είναι απαραίτητο η όχι εξαρτάται, εγώ πάντως με την ίδια εγκατάσταση σε 4 διαδοχικές μητρικές δεν μου κάνει κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα κάνει. τα win7 έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε αλλαγή hardware, αρκεί να τα βοηθήσετε λίγο ακολουθώντας μια απλή διαδικασία. Όταν αλλάζουμε μητρική, ξεκινάμε τα win την πρώτη φορά με μόνο τις απαραίτητες συσκευές, αποσυνδέουμε όλους τους δίσκους αφήνοντας μόνο αυτόν του λειτουργικού, όλες τις εξωτερικές usb συσκευές, τυχόν περίεργες κάρτες PCI κλπ κλπ κλπ και μόνο όταν στρώσει η εγκατάσταση με τους νέους drivers της μητρικής και του δίσκου τότε συνδέουμε σταδιακά τα υπόλοιπα. τώρα επειδή δεν είμαστε και θεοί, ας κάνει πρώτα την αλλαγή όποιος θέλει και μετά μόνο αν του δημιουργηθεί πρόβλημα σκέφτεται το format.
 10. GIGABYTE 970A-UD3, σε αυτά τα λεφτά χωρίς συζήτηση. την εχω 3 μέρες, τον FX6300 τον έβαλα έτσι για πλάκα στα 4,6Ghz με vcore 1.36v, δηλαδή μόνο 0.075v πάνω από το normal, χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο εκτός από το multiplier, με ανησυχεί μόνο το γεγονός ότι έχει υποθερμία, καμμιά θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 30 βαθμούς...!!! χε χε χε και με μνήμες crucial στα 1600 θερίζει το σύστημα, πάει και πολύ παραπάνω αλλά δεν έχω ώρα τώρα για παιγνίδια. ειλικρινά δεν περίμενα να είμαι τόσο ευχαριστημένος από τον συνδυασμό αυτόν. δεν θα έπαιρνα ποτε asrock, έχει και 1 sata λιγότερο από τη gigabyte. σε κάθε αλλαγή μητρικής και cpu μαζί τα win7 βρίσκουν αυτόματα τους drivers είτε την πρώτη φορά είτε μετά τη δεύτερη τρίτη επανεκίνηση είτε με manual update, ίσως δεις μερικές μπλε οθόνες στην αρχή αλλά μη σε ανησυχεί, θα εξαφανιστούν όταν μπούν όλοι οι οδηγοί. το έχω κάνει μόνο την τελευταία βδομάδα 5 φορές.
 11. Ευχαριστώ παιδες για τις απαντήσεις. Ευχαριστώ πολύ και το Γιώργο (κοπρίτη) που μου έστειλε το silver coil, όλα εντάξει.
 12. που μπορώ να βρω silver coil εδώ στην Ελλάδα;
 13. γεια σας παιδιά, αυτά είναι αυτό που λέμε άλγη, έτσι; δείτε τη φωτογραφία και επιβεβαιώστε και σεις αν είναι άλγη αυτά τα πράγματα, είναι το νερό που έβγαλα απο την υδρόψυξη. μετά πέρασα μέσα από το κύκλωμα 5-6 λίτρα απιονισμένο νερό και ξαναγέμισα με WFI με λίγο παραφλού μέσα, δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό αλλά δεν έχω χρόνο για να τα λύσω όλα τώρα. ήταν η πρώτη φορά που είδα άλγη στα 4 χρόνια, και ήταν η μοναδική που είχα βάλει μέσα σκέτο WFI, όλες τις άλλες φορές πρόσθετα και λίγο παραφλού και δεν είχα δει πρόβλημα.
 14. πολύ καλό το review, αλλά το κουτάκι;.. να μένει το βύσινο. συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο, και επαυξάνω. δεν μπορώ να καταλάβω που την είδατε την ομορφιά ρε παιδιά, σε τι δηλαδή; εμένα μου μοιάζει με κάποιο χοντροκομμένο τρύπιο UPS, η κάτι παρόμοιο, βέβαια γούστα είναι αυτά. και αυτή είναι η δουλειά της silverstone και της κάθε silverstone, να δημιουργεί ψεύτικες ανάγκες απόκτησης άχρηστων πραγμάτων για να πουλάει, και σεις αγοράζετε....αλλά το συγκεκριμμένο είναι και κακόγουστο, δεν έχει πάνω του τίποτα το ελκυστικό, έλεος πια με τα παλιοσίδερα!
 15. βλέπω το έχετε γυρίσει οι περισσότεροι στον αέρα. εδώ εξακολουθεί να τρέχει το νεράκι και θα τρέχει μέχρι τελικής πτώσεως της αντλίας,γιατί μετά δύσκολο να την αντικαταστήσω,μετά θα πάω και εγώ σε αέρα σε νέο pc.
 16. ειχα και γω καποτε τρελλα με τα υδροψυκτα. ευτυχως μεγαλωνοντας καταλαβα οτι τα pc αποτελουνται απο ηλεκτρονικα μερη και οτι τα υδραυλικα ταιριαζουν περισσοτερο στις τουαλεττες.
 17. εγω ειμαι με νερο εναμισυ χρονο. δεν βλεπω ουτε μαυρισματα ουτε μπιχλα ουτε τιποτα,συμπληρωνω 10μηνο με το ιδιο νερο. μολις χτες ομως επεσε στα χερια μου για λιγο βεβαια μια NOCTUA NH-U9B και ειπα ετσι να θυμηθω τα παλια και της εκανα μια δοκιμη. α πα πα xτυπαει 90 βαθμους με το που ξεκιναω να στρεσσαρω το cpu,δε μου κανει εκει που τοχω υπερχρονισμενο. πισω στο νερο και στους 55 max σε οποιεσδηποτε συνθηκες.
 18. εισαι σιγουρος; δεν μπορει θα εχεις και κατι δισκους μεσα. πιο πολυ θορυβο βγαζουν οι δισκοι απο εναν αθορυβο ανεμιστηρα. οταν θα πιασει φωτια αλλα θα λες...
 19. σε τετοιο μηχανημα ειδικα ειναι τελειως αφυσικο να ειναι αργα. ουτε παιζει ρολο το partition των 100mb που λες. κατι αλλο σιγουρα πρεπει να φταιει. τι να πουν τα δικα μου,τα εχω αλλαξει 4 δισκους!! με image απο acronis τα εχω παρει και φερει σε ολους μου σχεδον τους δισκους,δεν καταλαβαινουν τιποτα,πετανε απλα.
 20. και αυτες που καθονται πανω στον επεξεργαστη και αυτες στα ετοιμα συστηματα της thermaltake,ολες αστα να πανε ειναι. κακα τα ψεμματα η πολυ καλη υδροψυξη η καλυτερα μεινετε με καλη αεροψυξη. ακομη και οι σωληνες παιζουν ρολο,με ακριβους tygon συμπληρωνω τωρα 8 μηνες και η σταθμη του υγρου δεν εχει κατεβει ουτε ενα χιλιοστο,αν ειχα αυτους της primochill σιγουρα δια μεσου των σωληνων θα ειχε εξατμιστει υγρο,το ειχα παρατηρησει τους πρωτους μηνες που τους ειχα. θελω να πω οτι ειδικα σε υδροψυξη δεν αξιζουν τα φτηνιαρικα πραγματα,η παιρνουμε τα καλυτερα η τιποτα.
 21. εξαρταται απο το ποσα και ποια αλλα προγραμματα εχεις εγκατεστημενα,αρα πολλα μπορει να φταινε. μηπως εχεις το kaspersky για τα 7 ;; αυτο κανει τετοιο προβλημα αν εχεις ενεργοποιημενο το proactive defence προσεξε,μιλαω για την ειδικη εκδοση για τα 7 και οχι για το κανονικο εμπορικο antivirus.
 22. εγω δεν εχω προσθεσει το quick launch αλλα εναν αλλο φακελλο οπου μεσα εχω διαφορες συντομευσεις σαν toolbar, την οποια toolbar χανει συνεχεια. ειναι το ιδιο προβλημα , χανει τα toolbars γιατι και το quick launch toobar ειναι. και να ηταν μονο αυτο..εδω χανει και τους δισκους μετα απο sleep mode καμμια φορα.
 23. μιλατε για τα windows 7 ? απαραδεκτο,δε βγηκαν ακομη στα ραφια εισαστε ολοι παρανομοι,στη φυλακη και ειπα να μην ξαναμιλησω αλλα δε με αφηνει ο διαολος.
 24. ναι,μονο που τρεχω το patch και εχει μεινει εκει στη μεση μιση ωρα τωρα... applying patch,please wait...μεχρι αυριο;
 25. αυτα που λεει το wikipedia θεωρω οτι ειναι η σωστη ερμηνεια του ορου. τωρα ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει. οταν λεει is being released to manufacturers, for pre-installation on ready machines, σημαινει οτι εγκαθισταται σε μηχανακια που θα πουληθουν,και δεν πωλουνται μηχανηματα με λειτουργικο που ακομη δοκιμαζεται,για τι αλλο δηλαδη; η οταν λεει or for the manufacturer to adjust the software for their manufactured hardware and settings. εννοει για να προσαρμοσουν οι προγραμματιστες τα προγραμματα τους και ειδικα τους οδηγους των συσκευων στο λειτουργικο. δεν λεει για καμια αλλαγη του ιδιου του λειτουργικου. επισης ξερω οτι τα 7 που εχω τωρα δεν θα χρειαστει να τα εγκαταστησω παλι οταν βγουν επισημα στο εμποριο,οτι αλλαγη υπαρξει στο μελλον θα μπει με μορφη updates. το ιδιο ειχε γινει και με τα vista RTM και με τα XP ακομη ακομη θυμαμαι και τα windows 2000 RTM,παντα ετσι γινοταν. αλλα ειπαμε,ο καθενας μπορει να τα ερμηνευσει οπως θελει
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.