Jump to content

Thrael

Premium Members
  • Posts

    528
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Thrael

  1. Δεν έχω το MS170 αλλά συμφωνώ με τους υπόλοιπους που το προτείνουν. Με το MS193Τ κόβω μέχρι και 25εκ. ξύλο ελιάς αν και κανονικά έπρεπε να χρησιμοποιώ ένα μεγαλύτερο Tanaka που έχουμε στο χωριό.

     

    Το Ingco 20V μπαταρίας που ανέφερα πιο πάνω έχει τα καλά του και τα κακά του. Με βολεύει στα κλαδέματα στον κήπο (λεμονιές, πορτοκαλιές, βανίλιες, κλπ.) και για να κόβω κάτι απλό (2-10εκ.) αν βαριέμαι να γεμίσω το βενζινοκίνητο. Είναι υποτίθεται απ' τα καλά για το μέγεθος του με δυνατό μοτέρ. 'Ομως δε συγκρίνεται το βενζινοκίνητο σε ευκολία κοπής παρά το βάρος του. Έδωσα 141€ με έκπτωση και πήρα την έκδοση με 2 μπαταρίες 2000mAh και φορτιστή. Αν σκεφτείς πως η 5αρα κάνει ~50 ευρώ... Όμως έχω βάλει στο μάτι κι άλλα εργαλεία Total/Ingco παίρνουν τις ίδιες μπαταριες.

     

    TL;DR Βενζινοκίνητο με χίλια.

    • Like 2
  2. Έχω το Stihl MS193T με 40αρα λάμα αντί της stock 35cm το οποίο είναι σκυλί για ελιές και κλαδέματα. Ακόμα και ξερά ξύλα κόβω με αυτό.

    Φέτος πήρα το Ingco CGSLI20682 μπαταρίας με καδένα 15cm και αυτόματη αντλία λαδιού. Δεν είναι τέλειο και με νευριάζει που θέλει πολύ καθάρισμα για να μη στάζει το λάδι από το ένωση των δύο πλαστικών μερών. Θα το εμπιστευόμουν για τα μέτρια κλαδιά αλλά για το χοντρό που φαίνεται μόνο βενζινοκίνητο. Καμία σύγκριση.

    Η συκιά δεν είναι και το πιο σκληρό δέντρο πάντως.

  3. @karmen1983 Αφού αντέχεις το νυχτολούλουδο μπράβο. Μοσχοβολάει η γειτονιά μεν, υπερβολικά έντονη μυρωδιά για κοντινό παράθυρο δε. 'Εχουμε στον κήπο, στην πλευρά με τα υπνοδωμάτια και το καλοκαίρι με τη σίτα γίνεται χαμός από την ένταση της "ευωδιάς".

    Όσο για τη φραγκοσυκιά... μια βδομάδα έβγαζα τα αγκαθάκια από τα χέρια μου πρόπερσι.

  4. 3 ώρες πριν, το μέλος rastaman έγραψε:

    @Thrael Δυστυχως το προβλημα στα καγκελα σου ειναι εκει που δεν το βλεπεις :(

    Η κουπαστη ειναι κολλημενη πανω στο μασιφ χωρις αποστατες...

    Αυτο σημαινει πως οτι νερο και υγρασια περναει εκει δεν στεγνωνει ποτε και τρωεει τα σιδερα.
    Πρωτη φυσικα θα παραδοσει η κουπαστη μιας και ειναι στρατζα.Το μασιφ που παταει πανω δεν θα παθει κατι αλλα θα ειναι σαν σκοροφαγωμενο.

    Γενικοτερα τα μασιφ δεν προκειται να παθουν κατι πριν απο εμας με μια τυπικη αλλα σωστη συντηρηση...

    Πίστεψε με, το έχω δει από κοντά όποτε έσκυψα για να τρίψω και να βάψω εκεί που ενώνεται κουπαστή με μασίφ. Εκεί έκανα το ανθρωπίνως δυνατό... και μετα προσπαθούσα να "γεμίσω" με το πινέλο κι ότι γίνει. Που να δεις και τις κολλήσεις...

    Για να είμαι ειλικρινής αν αποφάσιζα εγώ στο παρελθόν θα ήθελα απλα μασίφ με όσο το δυνατόν απλότερα σχέδια. Ούτε φύλλα, ούτε αυλακώσεις, ούτε στριφτές μπάρες.

    • Like 2
  5. Στο σπίτι στο χωριό το προσπαθώ τα τελευταία 2 χρόνια με γωνιακό Makita και συρματόβουρτσα κωνική Benman(έτυχε να πάρω αυτή τη μάρκα).

    Για τα δύσκολα σημεία χρησιμοποιώ ορειχάλκινη χειρός. Αν με ρωτήσετε αν κάνουν δουλειά αυτά στα δυσπρόσιτα μέρη δε θα σας απαντήσω μετά βεβαιότητος.

    Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτί το προσπαθώ άλλα δεν αφήνω και γυμνό μέταλλο παντού. Προσέχω να καθαρίζω καλύτερα όπου έχει ξεφλουδίσματα και εμφανή σκουριά δηλαδή να υπάρχει γενικά μια ομοιόμορφη επιφάνεια για την εφαρμογή.

     

    Βάφω με 2 χέρια Erlac RUST STOP glossy μαύρο χωρίς υπόστρωμα. Τους πρώτους μήνες είναι ωραιότατα. Στον 1 χρόνο κάπως μουντά θα έλεγα.

    Στα 2 χρόνια παρατηρώ όμως κάποιες φθορές σε σημεία που δε μπορώ να ξέρω τι ευθύνεται. Ομολογώ ότι πηγαίνω μια φορά το μήνα και επειδή γίνονται διάφορες δουλειές και ενδιάμεσα μπαίνουν και άλλοι είναι λογικό να γίνουν ζημιές.

    Π.χ. είχα πιάσει τον πατέρα μου να χτυπάει το κουβά πάνω στην κουπαστή (που είχα βάψει 1 μήνα πριν) για να αδειασει. 😠

    • Haha 1
  6. Το UDES 14/5 είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη τα τελευταία 3 χρόνια για μένα. Αν και έκανα το περισσότερο grind σε FL, λάτρεψα το 105αρι κανόνι. Αν είχε καλύτερο reload για μένα προσωπικά θα ήταν OP.  Του έβαλα 3ο crew για να το έχω σε Frontline.

     

    ΥΓ. Αναφέρω ότι ένα από τα αγαπημένα μου 8αρια ήταν το Pershing γτ το κανόνι του ήταν αλφάδι, οπότε μπορείς να θεωρήσεις ότι είμαι ανώμαλος.

  7. Ρε Βίκτωρα δε θέλω το Type62 -15% λέμε... πωωωωωωωωω.

    Μπήκα 2 μέρες μόνο, έκανα γυρω στα 12 resuffle συμπεριλαμβανομένων των free, τις 6 φορές μου έβγαλε Type62.

    WTF!

     

    Μόνο για LIS ή Renegade ενδιαφέρομαι.

    • Haha 1
  8. @SirDiman Έφτασε κι εμένα ο Sofirn IF22A από Κίνα πριν 10 μέρες. Έκανε ~3 βδομάδες αλλά πέρασε αέρα μέσω Ουγγαρίας. Όπου κι αν κοιτάξω για SC31Pro μου βγαίνει ~39€ από Τσεχία ή Πολωνία. Έπρεπε να είχα εκμεταλλευτεί τις εκπτώσεις στο τέλος Δεκέμβρη.

    Ναι, το παραδέχομαι οτι ουσιαστικά τον πήρα μόνο για αυτό που φαίνεται στην τελευταία φωτό.

     

    CNHRIvbl.jpgHmp4WkRl.jpg3Y2hR7Nl.jpg

    • Like 4
  9. On 1/27/2022 at 12:10 PM, deNordic said:

    @Thrael πες μας και τον λόγο που δεν θα το πουλήσεις ποτέ.

     

    Ο ένας λόγος είναι τα looks που ανέφερες κι εσύ. Μπορεί να γεμίσαμε με "εξωγήινα" super heavies αλλά το E100 ήταν παραδοσιακά (για μένα) το απόλυτο παράδειγμα.

    Αν και πήγα καλά με το Ε100 στο παρελθόν (~59%) ομολογώ πως έχω να το αγγίξω κανα τεσσάρι χρόνια σε random. Σε κανένα brawl και team clash το ξεσκονίζω καμιά φορά.

     

    Ο άλλος λόγος είναι οι αναμνήσεις του παρελθόντος όταν ακόμα θεωρούσα φοβερό το WoT.

     

    Γιατί ανέφερα θα μου πεις ότι δε θα το πουλούσα; Όχι γτ είναι το αγαπημένο μου. My all time favourite ηταν το WZ120. Απλά όταν κάνω rage-quit/rage-uninstall 🤬 πουλάω κι ότι βρω μπροστά μου, συνήθως Tier10 που θεωρώ ότι δε μου κάνουν. Δυστυχώς τα έχω ξαναγοράσει όλα πίσω με τόσα μιλλιούνια credit που βγάζουμε.

    • Like 1
  10. Έχω και τα 2 από παλιά. Το Ε100 δε θα το πουλήσω ποτέ. Τα armor buff δεν αλλαξαν κάτι ιδιαίτερο. Το περνάνε σα βούτυρο οι HEATιες. Έχει για 9αρι το E75 το οποίο είναι ακόμα πολύ καλό και το KT είναι καλούτσικο.

    Προσωπικά θα προτιμούσα Ε50Μ γιατί έχει φοβερό κανόνι σε ακρίβεια και μετα τα buff στο armor είναι πιο υποφερτό πλέον. To 9αρι είναι πολύ καλό. Προτιμώ meds πάντα.

    • Like 1
  11. Απ' ότι είδα στη σελίδα της Luminus όλες οι εκδόσεις 5000Κ,5700Κ,6500Κ είναι 70CRI (typical).

    Για να είμαι ειλικρινής πριν μια βδομάδα παρήγγειλα sofirn απο Alie απο Κίνα αλλά ενδέχεται να το μετανιώσω στο τελωνείο.

    Το sofirnlight τουλάχιστον δέχεται paypal. Φαινομενικά δείχνει ότι στέλνει κι από Τσεχία τον SC31Pro.

    • Like 1
  12. On 12/31/2021 at 5:52 PM, rory said:

    Χαίρεται και χρόνια πολλά σε όλους.

    Είπα να κάνω αναβάθμιση σε έναν κινέζικο που είχα για χρόνια και πήγα σε έναν Sofirn SC31 Pro. 😃

    Είχε προσφορά με -30% στο shop της Sofirn στις 30/12 τον συγκεκριμένο (τον οποίο μάλιστα ήθελα απο παλιά) αλλά τελικά δε τον πήρα παρότι έκανε ~23€ με τα μεταφορικά και με 3000mAh μπαταρία. Διάλεξα τον IF22A ο οποίος είχε ~12% έκπτωση. Το μετάνιωσα...

    Καλορίζικος @rory

    • Like 1
  13. O μαύρος dual channel D4SV2 έφτασε χτες αλλά είχα ξεχάσει να φορτίσω τη μπαταρία οπότε οταν ξύπνησα κάποια στιγμή κατα τις 3:30 πμ βγηκα στη βεράντα για να δοκιμάσω ωστέ να μην ενοχλήσω τους γείτονες 😴. Οι φωτό είναι σήμερα σε εσωτερικό χώρο με top-of-ramp και μια turbo. Ομολογώ πως έπρεπε να πάω για ίδια led εφόσον ήθελα κυρίως να λειτουργούν και τα 2 κανάλια σε tint-ramping. Πάντως βρήκα ένα σημείο που με ικανοποιεί και καμία φορά θα το γυρίζω και σε channel switching δλδ ένα σετ led κάθε φορά.

     

    t50Gs9qm.jpgqqonPMAm.jpgxuL8ew0m.jpgmpxsydlm.jpge0h5ysLm.jpg

    • Like 4
  14. @Lakisss Ο τύπος είναι ανώμαλος... 100€ κάνει εκτός εκπτώσεων ο PD36R μόνο. Απλά πονάει να το βλέπω. 😝

     

    y8K8FHe.jpg

    Πριν 2 βδομάδες βρήκα γκρίζο S2+ με 5 Amp driver (με SST40) στα 18€ σύνολο. To περίεργο είναι οτί δε με ενοχλεί η αμυδρή πρασινίλα η οποία τονίζεται κάπως στην φωτό.

     

    @pol77 Από την 1η μέρα που ανακοινώθηκε ο dual channel D4SV2 τον έβαλα στο μάτι, έχοντας στο νου την tint-ramping έκδοση αν και στην πορεία προστέθηκε και η channel switching επιλογή στο firmware. Το φθηνότερο Sofirn IF25 ήθελα εξαρχής αλλά είπα να δικαιολογήσω το Flashing kit που είχα με τον D4V2. Διστάζω για W1 και 219Β που λένε οι περισσότεροι γτ νομίζω οτί θα απογοητευτώ απο την φωτεινότητα του Nichia led κι αν χρειαστώ throw μου φτάνει ο PD36R.

    Μου έχει κολλήσει SST20 (2700K) και LH251D (5700K) γτ προσωπικά μου άρεσε ο D4V2 (SST20 4000K). Είμαι περίεργος;

    Νομίζω πως μετά κι από αυτή την αγορά θα κάτσω ήσυχος για καιρό.

    • Like 1
  15. Πρόσφατες προσθήκες, D4V2 (SST20 4000K) και S2+ (XML2 T6 5000K). Το αστείο ειναι οτι ο πάμφθηνος convoy έχει το πιο εύχρηστο λουράκι και μπορώ να πω και την καλύτερη εμφάνιση. Κατά τα άλλα εκανα 3 φορές reset μέχρι να καταφέρω να σβήσω τα auxiliary LEDακια του D4V2.

    @pol77 πήρα και το flashing kit οπως είχες προτείνει.

    6keflOz.jpg

     

    iq6ycUU.jpg

     

    BWtuNXk.jpg

    • Like 3
  16. Εντυπωσιακος μεν αλλα υπερβολικα για μενα δε ?. Θα προτιμουσα τον AL.

     

    ΥΓ. Ανακαλυψα πως μου χρειαζεται κατι extra floody κι εμενα. Μηπως να σκεφτω diffuser ή καποιον συγκεκριμενο φακο σε λογικη τιμη;

    Προς το παρον εχει φτασει Ελλαδα μετα απο 16 μερες ο D4V2 με διαφορα παρελκομενα και περιμενω να λιωσω με το UI.

  17. 3 hours ago, dukepapas said:

     

    ποιος απο ολους εχει αυτο το αποτελεσμα;

    Ο Fenix PD36R, ο 2ος απο αριστερά. Αν κατάλαβα καλά, γτ σου απάντησε ο pol77 πιο γενικά.

    Θεωρητικα ειναι 1600lm, στο 1lumen ανεφεραν οτι απεδωσε max ~1760lm στο review.

  18. PD36R, E18R από Fenix και ο Tiki για τα κλειδιά. Ο αρχαίος μου Mag Mini στα αριστερά.

    Πιο πρακτικός ο μικροσκοπικός E18R (16340 οπως ο Baton της @karmen1983 που ηθελα εναλλακτικά)

    Σκέφτομαι για Emisar D4V2 τώρα αλλα για να δοκιμάσω Anduril UI.

    Ο PD36R σε turbo στην επαρχία με τα δέντρα να κάνουν θόλο... και να ρίχνουν τα αντερά τους απο φύλλα κάθε μέρα.

    DSC06418.JPG

    DSC06421.JPG

    DSC06569.JPG

    • Like 5
  19. Νιώθω πόσο ξεφτίλας είμαι...:( Πριν 3,5 χρόνια μπήκα και ρώτησα κάποια παιδιά περί WoT καθώς μόλις ξεκινούσα. Αυτά που διάβασα με αποθάρρυναν για το μέλλον του παιχνιδιού γενικά. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με το thread αλλά αντιθέτως συμμετείχα ενεργά στην παράνοια του WG forum. Όπως βλέπω πάλι το επόμενο post από το τελευταίο δικό μου είχε γίνει 8 μήνες μετά:p. Δυστυχώς έλειψα πολύ από το TheLab και τυχαία σήμερα βλέπω τις 94 σελίδες. Είχα πετύχει παιδιά από KISS λίγες φορές. Πώς κατάφερα και μου ξέφυγε αυτό το thread ρε γαμώτο.

     

    Κρίμα πάντως γτ είμαι σε πορεία uninstall όπως πάει. Grind, grind, grind... μου την έδωσε. Βαριέμαι να πατήσω "Battle" πια.

     

     

  20. Άσχετο με το sensei αλλά το kova+ μήπως άρχισε να χάνει κόλλα από τα πλαινά; Γιατί το δικό μου αυτό κάνει τους τελευταίους μήνες.

    Άργησα ένα μήνα να απαντήσω παιδιά γτ έλειπα και δεν ασχολήθηκα πολύ στο μεταξύ. Ακριβώς αυτό έκανε... όπως έκανε σε όλους όσοι το πήραν.

    Το ξεκόλλησα τελείως και αφού καθάρισα τη ρευστή πλέον κόλλα με καθαρή βενζίνη το ξέσκισα στη superglue και γλύτωσα. Όμως η "πιότητα" που έλεγε κι ο Σημίτης ήταν τόσο καλή που αναγκάστηκα να πάρω άλλο(Sensei).

  21. Επιστρέφω στο θέμα για να πω ότι τα προβλήματα που είχα με το ποντίκι μάλλον λύθηκαν χωρίς RMA.

    Παίζοντας με το σένσορα σε διάφορες επιφάνειες παρατήρησα πως δεν κολλούσε στην έναρξη των Win7 πλέον.

    Όλως τυχαίως είχε βγει και νέα έκδοση του SteelSeries Engine. Μετά την απέγκατασταση/εγκατάσταση τώρα

    δούλευαν και τα button assignments των πλαϊνών κουμπιών.

    Με την ευκαιρία είπα να δοκιμάσω πάλι με το Qck mousepad και ως δια μαγείας δουλεύει χωρίς lagging.

    Είχα ακούσει για accelerometer σε κινητά και stuck pixels σε οθόνες που επανέρχονταν. Mouse sensor πρώτη φορά είδα να ξεκολλάει...

  22. Με τη ροδα και το χαρ-χαρ δεν εχω πρόβλημα. Εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ γτ θα σημαίνει πως επήλθε φθορά(όπως μου έκανε το Kova+). Η τσιρίδα του σένσορα είναι ανεπαίσθητη και δεν με ενοχλεί προσωπικά.

    Την τύχη μου μέσα που δήθεν λένε ότι κάνουν και testing. Έχει καταντήσει αηδία η αγορά των input devices και ειδικά των ποντικιών.

    Κάθε πέρσι και καλύτερα ισχύει τελικά σε αυτό τον τομέα. A, ρε άτιμο MS laser 6000. Ούτε εξωγήινες τεχνολογίες, ούτε φωτορυθμικά αλλά έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω...

    Έλεος πια...

    Υ.Γ. zomg μαζί θα προχωρήσουμε στο δύσβατο αυτό μονοπάτι :p... Πάμε για Kana v2 στο μέλλον να βαράμε το κεφάλι μας.

    :) τσεκάρετε το blog αυτό :)http://steelseriesblows.com/

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.