Jump to content

phm

Premium Members
  • Posts

    284
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by phm

  1. On 12/2/2020 at 7:54 ΠΜ, το μέλος Staxtis έγραψε:

    @phm Ωραίο το setup αλλα κάνε κάτι με αυτά τα καλώδια με πιάνει ναυτία να τα βλέπω έτσι :))  (να μην τα κοιτάω ε???)

     

    Κοίτα θεωρητικά το σενάριο να συμμαζέψω τα καλώδια είναι στο "κάποια στιγμή ίσως το κάνω κι αυτό"™

     

    Μην ξεχνάς επίσης ότι όταν χρησιμοποιώ το pc δεν βλέπω τα καλώδια!

     

  2. Μία ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε:

    @phm, ο βραχίονας που στηρίζει την οθόνη ποιος είναι; Είμαι σε αναζήτηση για κάποιον με παρόμοια πλατιά βάση, για να μπορεί να στηριχτεί σε μοριοσανίδα.

     

    Είναι το Ergotron 45-360-026 LX

     

     

    • Like 2
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Με gaming δεν πρόκειται να ασχοληθώ, απλά σε κάποιες εφαρμογές ίσως υπάρχουν graphics elements. Όμως δεν θα υπάρχει ποτέ η απαίτηση να έχεις κάρτα γραφικών για να λειτουργήσουν επαρκώς.

     

    Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για τον latitude και λόγο εγγύησης. Ουκ ολίγες φορές μου έτυχε να χαλάσει κάποιος εξάρτημα που έχω πάρει, οπότε νομίζω πως η αξιοπιστία παίζει ρόλο.

    • Like 1
  4. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό laptop με σκοπό να το χρησιμοποιώ για καθημερινή εργασία (που σημαίνει ότι δεν θα το χρειαστώ απλώς περιστασιακά).

     

    Η κύρια απαίτηση είναι να μπορώ να κάνω software testing και αρκετό multitasking, και να μην υστερεί σε επιδόσεις από τον σταθερό που έχω τώρα. Θεωρώ λοιπόν πως θέλω να έχει:

     

    - ssd 512GB

    - οθόνη 15.6 ιντσών (θα το συνδέω και με κανονική οθόνη ώστε να έχω dual monitor setup)

    - 16GB Ram

    - τετραπλεύρου επεξεργαστή (κατά προτίμηση Core i7)

     

    Βλέπω ότι στην αγορά υπάρχουν κάποια laptop που προορίζονται περισσότερο για επαγγελματική χρήση (υποτίθεται είναι πιο ανθεκτικά). Παίζει όντως ρόλο αν ένα laptop έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον λόγο,  η και με ένα μη business laptop θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου και να μου κρατήσει για κάποια χρόνια (κατά μέσο όρο φυσικά)? Επί της ουσίας, αυτό είναι το κύριο ερώτημα μου εδώ.

     

    Κοιτάζοντας laptop με πιο επαγγελματικό προφίλ στο skroutz καταλήγω στις εξής επιλογές:

     

    https://www.skroutz.gr/s/13449739/HP-ProBook-450-G5-i7-8550U-16GB-512GB-FHD-W10.html

     

    το ποιο οικονομικό, αλλά χωρίς κάρτα γραφικών

     

    https://www.skroutz.gr/s/14482470/Dell-Latitude-5590-i7-8650U-16GB-512GB-FHD-W10.html

     

    500 ευρό πάνω αλλά υποτίθεται με 3 χρόνια εγγύηση. Περισσότερα για αυτό το θέμα πιο κάτω

     

    Τώρα αν θέλω να υπάρχει κάρτα γραφικών οι τιμές ξεφεύγουν:

     

    https://www.skroutz.gr/s/14362338/Dell-Precision-3520-i7-6820HQ-16GB-512GB-Quadro-M620-FHD-W10.html

     

    αυτό πάει στα 2 χιλιάρικα

     

    https://www.skroutz.gr/s/12406924/Lenovo-Thinkpad-P51-i7-7820HQ-16GB-512GB-Quadro-M2200M-FHD-W10.html

     

    και αυτό στα 2.5 και θεωρώ πως ξεφεύγει πολύ.

     

     

    Από εκεί και πέρα έχει κάτι Asus και Toshiba αλλά για κάποιον λόγο δεν μου κάθονται καλά αυτά τα brands, ίσως βέβαια κάνω λάθος.

     

    Για το θέμα της εγγύησης, το ζήτημα είναι ότι εγώ θα φύγω Αγγλία οπότε δεν είμαι σίγουρος τι ακριβός θα καλύπτεται. Πχ για το latitude λέει ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά αν πάω έξω δεν ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο. Μπορώ βέβαια να το ψάξω αν χρειαστεί.

     

    Για το θέμα των γραφικών, εν γένη στις 95% των περιπτώσεων δεν ασχολούμαι με εφαρμογές που έχουν απαιτήσεις σε γραφικά, αλλά περιστασιακά μπορεί να χρειαστεί να testαρω cad η webgl εφαρμογές (που εν γένη δεν ενδείκνυται να έχουν μεγάλες απαιτήσεις).

     

     

     

     

     

     

     

  5. Είχα αγοράσει πέρυσι μια msi gtx 1070 και εδώ και πριν μερικές βδομάδες πήγα να ανοίξω το pc και δεν άνοιγε. Έβγαλα την κάρτα και έβαλα την παλιά μου και μετά από κάτι δοκιμές σήμερα είναι ξεκάθαρο νομίζω πως φταίει αυτή.

     

    Το θέμα είναι, είπα να επικοινωνήσω με το κατάστημα που την πήρα ( www.i-pc.gr ).. και φαίνεται να μην λειτουργεί πλέον!

     

    Υπάρχει αντιπροσωπεία της MSI στην Ελλάδα η κάτι σχετικό για να απευθυνθώ εκεί;

  6. πριν 12 ώρες, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

    1) Οχι δεν εχει σημασια, διαλεξε ενα σερβερ που να εχεις καλο Ping/MS.

    2) 13 Ιουνιου τελειωνει το Legacy league, και μετα θα περιμενουμε για το 3.0 update και το νεο league που θα κρατησει περιπου 3-4 μηνες.

    3) Στο φορουμ εχει απειρα builds, βρες κατι που να σου αρεσει εσενα.

     

    Για το 2) Από που προκύπτει το 13 Ιουνίου;  Από όσο ξέρω είναι μέχρι να το 3.0 να ξεκινήσει. Προτείνω να παίξεις legacy league και όχι standard.

     

    Για το 3)Εγώ θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις με bow builds γιατί είναι ακριβά αν θες να βγει κάτι καλό. Καλύτερα ξεκίνα με κάποιον spell caster. Από εκεί και πέρα, εκτός και αν ακολουθήσεις ένα guide πιστά, το πρώτο σου build  μάλλον δεν θα είναι καλό. Οπότε η ακολούθησε κάποιο guide, ή απλά ξεκίνα το game κάνοντας ότι θέλεις χωρίς να προσπαθήσεις να πας μεγάλο level για να μάθεις λίγο το game και μετά πάνε σε δεύτερο χαρακτήρα.

  7. πριν 12 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε:

    Δοκιμασε minionmancer αν δεν έχεις παίξει. Επίσης spark. Εντάξει πολύ spam το spark, αλλά σκίζει.

    Στο essence έκανα SRS το οποίο στην παρούσα φάση είναι by far το πιο δυνατό build μου!

     

    Spark έκανα πέρισυ στο talisman (και τότε βασικά ήταν πιο δύνατο).

     

    Απλά είμαι περιεργός τι παίζουν και άλλοι!

     

     

     

     

  8. Τι γίνεται τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

     

    Εγώ ξεκίνησα με ssf (softcore) lighting arrow και μετά κανονικό legacy league, CoC barrage (με fireball/arctic breath/arc). Επίσης σιγά σιγά ανεβάζω και ένα frostbolt με έναν φίλο που παίζει πιο casually.

  9. πριν 15 ώρες, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

    Ποια οθονη ειναι αυτη ακριβως?

    Φαινεται οτι εχει ωραια χρωματα. :p

     

    Η οθόνη είναι η Dell U2715H αλλά αν λες για τα χρώματα πίσω, είναι αυτό. Τα χρώματα αυτού του συγκεκριμένου πακέτου τελικά δεν είναι καλά , το άσπρο το δείχνει γαλάζιο, το κίτρινο πρασινίζει κλπ. Παρόλα αυτά είναι καλύτερα έτσι (έστω και αν τα χρώματα είναι κάπως περίεργα) παρά χωρίς αυτό γιατί είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια και επίσης νιώθεις ότι η οθόνη σου "ανοίγει". Εγώ πάντως παρατηρώ ότι τώρα πχ όταν θα πάω να δω κάποια ταινία κάθομαι λίγο πιο μακριά από πριν.

  10. Επιτέλους ολοκλήρωσα το σύστημα μου όπως το ήθελα (εντάξει τώρα θέλω μια καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά αυτό δεν φαίνεται ούτως η άλλως στις φωτογραφίες). Ορίστε μερικές φωτογραφίες:

     

    JcATmYL.jpg

    dlufxqf.jpg

     

    Ξέρω ότι θέλω καλύτερο cable management αλλά θα ασχοληθώ με αυτό άλλη στιγμή.

     

    Και μια νυχτερινή (κάπως κουνημένη γιατί την έβγαλα την νύχτα με το κινητό):

     

    k21ncW8.jpg

    • Like 5
  11. Το πήρα κι εγώ. Όταν κατέβηκε κάπου μέχρι στην μέση μπορούσα να παίξω αλλά χωρίς save οπότε μέχρι να κατέβει έκανα διάφορες δοκιμές με τις ρυθμίσεις των γραφικών.  Μιας και είμαστε στο thelab και αυτό ίσως ενδιαφέρει κι άλλους, οπότε ας πω πρώτα για το τεχνικό κομμάτι.

     

    Γενικά το παιχνίδι φαίνεται unoptimized αν και είναι καινούριο οπότε κάποια θέματα σιγά σιγά ίσως τα φτιάξουνε. Δεν έχω την πιο γρήγορη cpu ever αλλά δεν την λες και αργή (4670, quad core στα 3.4GHz), κι όμως είναι συνεχώς σχεδόν στο 100%

     

    Όσο για τα γραφικά, περιμένω να βγουν custom solution 1070 για να μπορώ να παίξω μοντέρνα παιχνίδια σαν άνθρωπος στα 1440p αλλά μέχρι να βγουν είμαι με μια gtx650ti.  Το μεγαλύτερο θέμα είναι τα textures. Απορείς, στραβοί είναι και το κάναν έτσι;

     

    Έβγαλα κάποια screenshots για να δείτε το πρόβλημα.  Γενικά από ότι κατάλαβα όταν πλησιάζεις κοντά στα αντικείμενα φορτώνει texture μεγαλήτερης ανάλυσης και όταν πας μακριά είναι κάποια με μικρότερη ανάλυση. Το θέμα είναι ότι οι αποστάσεις που το παιχνίδι θεωρεί πως πρέπει να χρησιμοποιήσει χαμηλής ανάλυσης textures είναι απαράδεχτες. Επίσης ανάλογα την ρύθμιση που βάζεις στα textures (low, mid etc) αλλάζει και η απόσταση στο οποίο χρησιμοποιούνται διαφορετικές αναλύσεις. 

     

    Το θέμα είναι ότι καλώς η κακώς (μάλλον το δεύτερο) το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις στην vram και για αυτό βάλανε μια επιλογή στο παιχνίδι όπου κάνει restrict το Vram usage (είναι προεπιλεγμένο). Όταν το αποεπιλέγεις δεν υπάρχει περιορισμός, αλλά αν δεν φτάνει η Vram το παιχνίδι crasharei και μάλιστα μετά δεν μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι! Εγώ βρήκα το configuration file και το άλλαξα manually αλλά κάποιος που δεν ασχολείται τόσο δεν θα ξέρει τι να κάνει! Αυτό πρέπει σίγουρα να το φτιάξουν.

     

    Τελικά βρήκα ότι με την κάρτα που έχω τώρα που έχει 2GB vram η καλύτερη λύση είναι να βάλω τα textures στα ultra και unrestricted και τις περισσότερες άλλες ρυθμίσεις στο medium (το μεγαλύτερο setting είναι το hyper όπου όταν το βάζω crasharei!). Από ότι διάβασα πάντως ακόμα και με τις καινούριες κάρτες (1070/1080) στα top settings γεμίζουν ακόμα και τα 8GB vram! Πάμε τώρα στα screenshots.

     

     

     

    Ultra textures restricted:

     

    QqH3MQT.jpg

    Όπως βλέπετε το λογότυπο στον κουβά φαίνεται άθλιο σε αυτήν την απόσταση.

     

    Ultra textures restricted close:

     

    98vzzUx.png

    Όταν πας κοντά στο λογότυπο φαίνεται OK

     

    Ultra textures unrestricted:

     

    yFB5cqs.jpg

    Εδώ φαίνεται εντάξει ακόμα και σε σχετικά μεγάλη απόσταση

     

    Και ένα ακόμα παράδειγμα:

     

    Ultra textures restricted:

     

    AghdNYL.jpg

     

    Ultra textures unrestricted:

     

    MkobLFB.jpg

     

    Εδώ  οι εικόνες μαζεμένες.

     

     

    Όπως είπα το restricted mode δεν εκμεταλλεύεται και τόσο καλά την Vram. Σε restricted mode θέλει γύρο στα 1500-1600ΜΒ ενώ σε unrestricted θέλει 1900-2000+

     

     

    Και τώρα για το ίδιο το παιχνίδι. Δεν το έχω τερματίσει ακόμα και δεν βιάζομαι να το κάνω (αν και διάβασα ότι το main story είναι κάπως μικρό) αλλά μέχρι στιγμής μου έχει αρέσει. Δεν είναι αριστούργημα και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά σίγουρα δεν συμφωνώ με το hate που ρίχνουν άλλοι παίκτες στο metacritic. Το κύριο complain νομίζω είναι ότι επειδή είναι open world χάνεις την αίσθηση ότι είναι μια συνεχόμενη καταδίωξη. Το άλλο είναι ότι είναι κυρίως μόνο στις σκεπές/ψηλά και δεν πάει (μέχρι εκεί που έχω παίξει) σε άλλα settings. Βέβαια στο main story έχει ποικιλία μέχρι στιγμής.

     

    Γενικά είναι κάπως διαφορετική εμπειρία με την έννοια ότι πλέον αντί να είσαι σε μια μόνιμη καταδίωξη μπορείς να πάρεις τον χρόνο σου, να κάνεις explore να κάνεις side-quests/side missions κλπ κάτι που κατά μια έννοια κάνει disrupt την συνεχόμενη δράση. Αλλά αυτό είναι και θέμα επιλογής, εσύ διαλέγεις αν θες να κάνεις optional πράγματα η αν θα κάνεις μόνο το story. Τα side missions δεν είναι τόσο ενδιαφέρονται βέβαια όσο το main story και μερικά είναι λίγο κάπως (βλέπεις random τύπους που περιμένουν στις σκεπές για runners για να τους μεταφέρεις κάποιο πράγμα σε έναν άλλον που δεν βγάζει νόημα!). Υποθέτω αν υπάρχει κάτι που γίνεται κουραστικό είναι ότι καταλήγεις να περνάς πολλές φορές από τα ίδια σημεία (πράγμα που δεν γίνονταν στο 1 που ήταν linear experience).  Επίσης ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει είναι ότι βλέπεις και άλλους runners και έχεις περισσότερο την αίσθηση ότι ανήκεις σε κάποια ομάδα.

     

    Αν και δεν το έχω τελειώσει ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη, σε γενικές γραμμές έχω μείνει ευχαριστημένος παρόλο που αρκετά πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Γενικά εγώ θα έλεγα να μην παρασυρθείτε από το hate που υπάρχει στο metacritic και να του δώσετε μια ευκαιρία (δείτε και μερικά reviews/video για να πάρετε μια ιδέα) ή τέλος πάντως να σκεφτείτε για τον εαυτό σας αν το νέο concept του παιχνιδιού σας φαίνεται ενδιαφέρον η αν θέλετε μια εμπειρία πολύ κοντά στο πρώτο mirror's edge.

    • Like 3
  12. Path of Exile, το πιο βαρύ παιχνίδι για benchmarks. Τύφλα να έχουν τα crysis :p

     

    Εγώ  btw ξεκίνησα ένα reave build, αλλά μέχρι στιγμής πάει χάλια. Ευτυχώς με κάνει carry ένας φίλος αλλιώς απλά δεν θα παλεύονταν. Θα το προσπαθήσω να το ανεβάσω και να βάλω κάποιο decent gear και αν δεν δω να διορθώνεται θα το αφήσω. Τελικά το να βλέπεις τα guides μερικών που δείχνουν ότι κάνουν 100K+ ίσως είναι παραπληκτικό μερικές φορές (αν και δεν ακολουθώ ακριβώς κάποιο guide)

    • Like 1
  13. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ίσως κάποια στιγμή αλλάξω την πάστα αλλά δεν βλέπω να γίνεται σύντομα!

     

    Πάντως το μπροστά ανεμηστηράκι θα το αλλάξω, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε χαλάσει. Το πίσω είναι 12άρη, το μπροστά είναι 23άρη.

  14. Κι εμένα το μυαλό μου στην πάστα πάει, ναι έχω να την αλλάξω από τότε που την έβαλα. Δοκίμασα και το OCCT εκεί ήταν γύρο στο 55-60 οι θερμοκρασίες.

     

    Το κουτί που έχω είναι το cooler master atcs 840 με το default ανεμιστηράκι πίσω, 2 noctua 12άρια πάνω να βγάζουν αέρα (σε low noise mode) και το default μπροστινό που... τελικά τα έχει παίξει και δεν πολυδουλέυει.

     

    Έκανα σήμερα μια έρευνα για το τι βγάζει θόρυβο στο pc (συμπέρασμα, οι σκληροί και ειδικά ο wd black, μετά η κάρτα και μετά όλα τα άλλα) και επί ευκαιρία δοκίμασα και το πως δουλεύει με το prime95 ανοιχτό από δεξιά και αριστερά. Δεν κατάλαβα ουσιαστική διαφορά (και παρατήρησα ότι ανάλογα με το test του prime95 οι θερμοκρασίες ήταν διαφορετικές). Tο prime95 είναι η τελευταία 64bit έκδοση για windows από το site.

     

    Γενικά έχω δώσει έμφαση τον silent pc οπότε λογικό είναι οι επιδώσεις να μην είναι τόσο μεγάλες αλλά περίμενα ότι με αυτήν την ψήκτρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Υποψιάζομαι ότι θέλει να αλλάξω την πάστα, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να το κάνω, μου είχε βγει η ψυχή να την κάνω install την πρώτη φορά και δεν θέλω να κάνω και καμιά ζημιά γιατί το pc το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου. Απλά θέλω να γνωρίζω που βρίσκομαι ας το πούμε.

  15. Είχα πάρει πριν 2 χρόνια τον 4670κ με προοπτική να τον κάνω OC και δεν τον έκανα ποτέ γιατί τελικά δεν ασχολήθηκα.

     

    Είπα να δοκιμάσω τώρα να δω πως πάνε οι θερμοκρασίες και με το prime95 πήγε κατά μέσο όρο 65 και έπιασε και 70+ βαθμούς.

     

    Η ψήκτρα μου είναι η be quite dark rock pro 3.

     

    Με αυτήν την ψήκτρα και χωρίς OC θα περίμενα σαφώς πιο χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά ίσως κάνω και λάθος.

     

    Τι πιστεύετε;

  16. πριν 3 λεπτά, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

    Μπορει να υπαρχει κατι αλλο που μου ξεφυγε, π.χ δεν ειχα τελειωσει act 4 / μετα ανακαλυψα τον λαβυρινθο.

    Όχι το μόνο καινούριο βασικό element στο παιχνίδι είναι το labyrinth και τα ascendancy classes

    • Like 1
  17. πριν 11 ώρες, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

    Ενταξει με κουβαλησε ενα παιδι, πηρα και class Gladiator,

     

    και τωρα τι αλλο κανουμε???? :hehe:

    Τι εννοείς τι άλλο κάνουμε;

  18. Μην μου μιλάτε για λαβύρινθο γιατί έχω φρίξει :p Δεν το μπορώ με αγχώνει πολύ επειδή ξέρω ότι αν κάνω ένα λάθος θα πρέπει να το κάνω από την αρχή. Το έκανα μερικές φορές σε κάποιους χαρακτήρες, αλλά δεν πάει άλλο. Το να πληρώσω 5 chaos δεν νομίζω να βοηθάει γιατί είναι και τα traps, δεν είναι μόνο ο Izaro.

     

    Ίσως για αυτό και πλέον δεν παίζω και τόσο το παιχνίδι σε αυτό το league

    • Like 1
  19. Ο λόγος που είπα να πας μέχρι το 60-70 και μετά να κάνεις άλλο δεν είναι γιατί δεν αξίζει να πας μεγαλύτερο level γενικά, αλλά γιατί τα bow builds (εκτός από κάτι builds τύπου poison arrow, CoC κλπ) είναι πολύ αδύναμα στην παρούσα φάση.

    Κι εγώ την πάτησα, πήγα να κάνω ice shot στο one month και μου βγήκε η ψυχή να το πάω 85 (για το challenge). Αν δεν δώσεις τουλάχιστον 10-20ex για bow δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς από ένα σημείο και μετά.

    Το tornado shot δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από όσο ξέρω ήταν πολύ δυνατό πριν το awakening και η κουτσή Μαρία έκανε tornado shot. Από το awakening και μετά το nerfaran όμως αρκετά.

    Τέλος πάντων δεν θέλω να σε αποθαρρύνω από το να παίξεις το παιχνίδι, ίσα ίσα σου είπα το 60-70 για να μην παιδεύεσαι και απογοητευτείς :p

  20. Όταν λες ranger, εννοείς bow build; Αν ναι, εγώ λέω πάνε το εκεί μέχρι 60-70 level και κάνε μετά έναν άλλον χαρακτήρα, κάνα melee η κάναν caster. Δώσε όμως περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα σου.

    Clan εννοείς guild; Well στο δικό μου έχει εξαφανιστεί ο leader και υποτίθεται θα μπει τον Δεκέμβριο, άντε να δούμε :p

  21. Ναι είναι αρκετά defensive, αλλά το dmg δεν έρχεται από το tree αλλά από τα flat-phys (rings-amy), την belt meginords, το attack speed (frenzy, rings, jewels), ίσως το abyssus αλλά δεν το συνιστώ γιατί είναι 99.9% rip και τα support gems σε ένα 5L (faster attacks, melee phys, added fire, fortify). Aπό auras λογικά την ash και grace ή ash και anger.

    Λογικά ξεπερνάει τα 20k στο tooltip αλλά ίσως να φτάνει και τα 30κ+ που είναι gg και πάλι!

    Για τα frenzy charges μπορείς και από το blood rage gem (που θα το φοράει εννοείτε) αλλά επειδή είναι 25% on kill μόνο, θέλουμε οπωςδήποτε το quill rain για swap.

    Δεν είναι τόσο δύσκολο, απλά συνήθεια είναι...ίσα-ίσα που με το που πατάς για swap είναι τόσο γρήγορο το attack speed του quill rain που μαζεύονται σε 1sec :p απλά το bloodrage κάνει sustain τα charges όσο παίζεις και όταν έχεις χάσει τα charges γυρίζεις swap μαζεύεις και πάλι swap σε facebreaker :)

     

    απλά θελει λίγο στρίμωγμα με τα gems , γιατί θέλει και το lightning warp για movement κτλ κτλ...

    Μάλιστα καλή επιτυχία με το build στο one month! Για το switching ίσως είναι θέμα συνήθειας αλλά εμένα δεν ξέρω μου φαίνεται φασαρία!

     

    Στο Sire of shards Arctic breath build σου γιατί δεν πήρες τα nods από το tree με το chance to freeze? εφόσον θες να τα κάνεις freeze και δεν πήγες τόσο για crit....συνολικά 25% chance to freeze μπορείς να πάρεις ακόμα...εκεί κοντά είναι όλα. αν έχεις για respec δοκίμασε το. :)

    Αυτό είχα σκοπό να κάνω αρχικά και μάλιστα πήρα κάποια. Μετά όμως είδα ότι perma-freeze άμα δεν βγάζεις damage δεν γίνεται (μάλιστα τώρα μετά το awakening είναι ακόμα πιο δύσκολο) οπότε τα έβγαλα και έβαλα κάποια με damage. Κάποια στιγμή θα κάνω κάποιο build είτε με cold snap είτε με crit σχεδιασμένο από την αρχή ώστε να μπορεί να κάνει perma-freeze (και το challenge είναι να παγώνεις και rare/uniques όχι μόνο τα απλά τέρατα)

    • Like 1
  22. το 1 month θα είναι τρελό απ'οτι φένεται (πάλι) :p

    ποιό καίδι θα πάρει το alienware? χαχαχα

    Εγώ πάντως το είπα στο forum του poe, όποιος το πάρει, ας το πουλήσει για να πάρει supporter packs :p

    Πολύ όμορφα τα build-άκια σου! βάλε και το passive tree όμως να τα βλέπουμε πιο αναλυτικά :)

    Thanks, ανανέωσα το post με τα passives του κάθε build. 

     

    Έγω δεν μπόρεσα να απολαύσω το tempest σχεδόν καθόλου και έκανα μερικά races for fun.

    Το build που είχα ετοιμάσει για tempest ήταν από Ranger, Ice-Crash με Facebreaker/Shield (eva) και σε swap το Quill Rain (frenzy gem) για το μάζεμα frenzy charges και πάλι swap σε facebreakers για ice-crashing!

     

    5 jewels, acro/phase, 250+% eva, 195% life, 7frenzy charges (merci bandit), ικανοποιητικό block (γύρω στα 30% με την shield) + 280%defences από shield (evasion) και 71%attack speed (από passive+charges+bandit μόνο!)

    και τα πιό βασικά items: facebreaker, quill rain, magnate ή meginords, high eva gear (Eva+life+res), flat phys dmg-attack speed rings και mana leech στο amy

    http://www.pathofexile.com/fullscreen-passive-skill-tree/AAAAAwIBm42v6wgu7YMZjgBe0359de96_rruDvajo4oVICP2LOkJMy2DjX1Nkoaz0TYZtDB84iy-p2qTUUewq2VNTP-NvzfUPs_Egr02QzEFtdQj-uvtP73mivBHfsMz2sHo1sLsMHGS8-lGhNlaGi5TdO2bJjqttMXdqF5FAdzTbwUtMgFvhGKsDPJLeHfjeu-yGf8cnapsjKXLOkKpbs96eWjAGmHrwQRvO3pTXz8UIO8OUEfkUWebrj7GrsT2PC1yqa-ng1_3MhzOPQ982StQfLsGOQ3NOtj7qv5UJy_zBpBVUWAaOA==

     

     

    εύκολο και φτηνό, απλά είναι λίγο δύσκολο το gameplay του με swap (συνήθεια είναι) και από τα 50-60 level αρχίζει το build :)

    αν προλάβω θα το κάνω στο 1-month, αλλά θα έψηνα κανά necrosummoner...

    Εγώ ήθελα να παίξω tempest τώρα, αλλά είχα στο νου μου ότι θα κρατούσε 4 μήνες, γιατί λέω με τόση δουλειά που ρήξαν στο awakening θα τους πάρει χρόνο να βάλουν νέα leagues. Βέβαια το one month έχει tempest οπότε μπορώ να το παίξω εκεί κατά κάποιον τρόπο.

    Για το build, φαίνεται πολύ defensive! Από damage όμως δεν βλέπω nodes, είναι τόσο δυνατό το facebreaker/ice crash; Θα μπορούσα να το δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή!

    Τώρα για τα frenzy charges, ναι είναι μεγάλη φασαρία να κάνεις switch και ίσως και επικίνδυνο. Δεν γίνεται πχ να βάλεις blood dance ή να τα παίρνεις με άλλον τρόπο;

    Εγώ πάντως στο PA build έβαλα μεν frenzy αλλά πιο πολύ το έβαλα γιατί περίσσευε ένα socket, δεν το χρησιμοποιώ συχνά (για αυτό άλλωστε δεν έχω πάρει και nodes από το δέντρο). Ο κύριος λόγος είναι ότι χαλάει το gameplay/survivability οπότε το χρησιμοποιώ μόνο όποτε θυμάμαι/περιστασιακά.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.