Jump to content

w2vc

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by w2vc

  1. w2vc

    Intel SSD

    Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Να ρωτήσω ρε παιδιά... Το καινούριο το firmware (αυτό που είναι για το πρόβλημα των 8ΜΒ στους 320), το βάζουμε ή όχι; Για 320 160GB ρωτάω. Ρωτάω καθώς, ενώ ήμουν έτοιμος να το περάσω, έριξα μια ματιά στα forums της intel και "τρόμαξα" με αυτά που διάβασα. Αρκετοί αναφέρουν ότι το firmware είναι buggy και πως μπορεί να σου δημιουργήσει το 8MB προβλημα ακόμα και να μην το είχες πριν ποτέ. Τώρα, αυτό ήταν τυχαίο σε αυτούς ή πράγματι το νεο firmware είναι buggy και καλό είναι να το αποφύγουμε; Thanks.
  2. w2vc

    Τελωνείο

    Τελικά τι έγινε? Έβγαλες άκρη? Και αν ναι, πως? Επίσης αν θέλεις, ενημέρωσε μας πόσο τελικά σου βγήκε το μαλί.
  3. w2vc

    Τελωνείο

    A OK... Τώρα κατάλαβα. Εγώ πάντως αναφέρομαι σε περίπτωση που μου ζητήσουν απόδειξη και επειδή δεν έχω να τους δώσω τίποτα, πολύ απλά ΔΕΝ το εκτελωνίζουν. Υπάρχει περίπτωση τέτοιου είδους "κολλήματος" σε μη εμπορική συναλλαγή? Και αν ναι, πως το αποφεύγω? Γράφοντας gift? Υ.Γ. Sorry που επαναλαμβάνομαι αλλά προσπαθώ να ξεκαθαρίσω την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται.
  4. w2vc

    Τελωνείο

    Qparadox σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω τους δασμούς (που είναι περίπου 30% της δηλωμένης αξίας). Δεν θέλω να το ασφαλίσω με πολύ μικρή αξία. Το πρόβλημα μου (και επομένως οι ερωτήσεις μου) αφορούν στις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να αποφύγω τυχόν κόλλημα/μπλέξιμο στο τελωνείο όπως έπαθε ο συμφορουμίτης crmaris. Με λίγα λόγια τι μου προτείνεται να κάνω ώστε να μην κολλήσει. Σίγουρα θα έρθει με USPS και σίγουρα θα γράψω USED που είναι άλλωστε. GIFT να γράψω ή όχι? (κάπου διάβασα ότι τα gift τα θεωρούν ύποπτα και παίρνουν τρελό έλεγχο). Τέλος, το πιο βασικό, είναι το κατά πόσο πρόβλημα μπορεί να είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει απόδειξη (αν και μάλλον αμφιβάλω ότι θα ξέρει να μου απαντήσει σε αυτό κανείς). Anyway, crmaris please ενημερωσέ μας τελικά τι έγινε και πως έβγαλες άκρη. Να μάθουμε και εμείς οι νέοι..
  5. w2vc

    Τελωνείο

    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? Κάλα είναι τόσο μπροστά οι τύποι? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το θέμα για εμένα είναι πως θα αποδείξω ότι πρόκειται για ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Έστω ότι δεν γράψω gift. Πως θα φαίνεται ότι αυτό είναι ένα προιον που μου το στέλνει συγγενής μου και απλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ απο τον αποστολέα? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά εχω την εντύπωση πως το gift έχει την έννοια της "μη εμπορικής συναλλαγής". Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι άλλο, ας μας το πει μήπως τελικώς βγάλουμε μια άκρη!
  6. w2vc

    Τελωνείο

    Καλησπέρα και απο εμένα. Ρε παιδιά βλέπω ότι για να εκτελωνίσουν τα προιοντα σας, σας ζητάνε αποδείξεις αγοράς. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ τι γίνεται στην περίπτωση που δεν υπάρχει απόδειξη? Ο ξάδερφος απο αμέρικα θέλει να μου στείλει τον φορητό του (used) και απο ότι μου είπε δεν έχει (δεν βρίσκει) την απόδειξη. Υπάρχει περίπτωση να μην μου το εκτελωνίσουν? BTW λέμε να μου το στείλει με USPS, δηλωμένο γύρω στα 500$ για την ασφάλεια, και δηλωμένο ως gift (που άλλωστε κάπως έτσι είναι). ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βοήθεια/γνώμη/πρόταση ευπρόδεκτες, καθώς με τόσα περίεργα που βλέπω ότι συμβαίνουν στο τελωνείο πραγματικά έχω φοβηθεί!
  7. w2vc

    Αποστολή δέματος από ΗΠΑ

    Κανείς να βοηθήσει για τα παραπάνω που ρωτάω???? :help1: (sorry που επαναλαμβάνομαι αλλά όσο googlaro για το θέμα τόσο πιο πολύ χάνω τη μπάλα... )
  8. w2vc

    Αποστολή δέματος από ΗΠΑ

    theo_mich τώρα με άγχωσες :to_pick_ones_nose3: Ρε παιδιά έχω και εγώ ένα θέμα και θέλω την γνώμη σας. Σπουδάζει ο ξαδερφός μου Αμερική και αγόρασε ένα lenovo απο τα outlets. Επειδή έπεσε σε καλή φάση, είπαμε μήπως μου στείλει αυτό που πήρε τώρα, και αγοράσει αυτός ένα άλλο. Το κουτί το έχει ανοίξει ο ξάδερφος αλλά τον υπολογιστή δεν τον έχει χρησιμοποιήσει (επομένως δεν φαίνεται ότι είναι ένα σφραγισμένο καινούριο προιον). Το όλο θέμα τώρα λοιπόν είναι τι κάνω με usps και τελωνείο. Έχει σκοπό να το στείλει με Express Mail USPS. Επειδή δεν είναι να παίζεις με τέτοια μηχανήματα, σκέφτομαι να το δηλώσω 500$ μόνο και μόνο για να βάλω αντίστοιχο ποσό ασφάλεια. Δεν λέει να το ασφαλίσω για 100$. 1. Καταρχήν γιατί πρέπει να δηλώσει κάποιο ποσό αξίας? Είναι ξάδερφος μου και μου στέλνει κάτι που του ανήκει. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή. 2. Αν δηλώσει 500$ για να έχω και την ασφάλεια, πόσο θα μου στοιχίσει το τελωνείο? 3. Υπάρχει περίπτωση να βρεθώ σε κανέναν βλάκα, να μου ανοίξει το κουτί, να googlaρει και να μου πει μετά ότι θεωρεί πως το προιον κάνει 1300$? 4. Απέξω τι είναι καλύτερο να γράψει? Computer parts? Used netbook? Καμμιά πρόταση για να μη δίνουμε και στόχο? PLEASE HELP! Αν είναι να χρυσοπληρώσω το τελωνείο καλύτερα να μην μου το στείλει καν.
  9. w2vc

    Overclocking Core i7 (D0)

    AriGold καταρχήν να σε ευχαριστήσω πολύ για όλη τη βοήθεια Λοιπόν σε αυτά που λες τώρα: Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Βέβαια εγώ ανοίγω το pc μου μόνο για δουλεια. Βασικά παρατήρησα ότι όταν έχω ενεργοποιημένα c1e και EITS δεν καταλαβαίνω διαφορά στο surfing. Όταν όμως αρχίζω και ανοιγώ καμμιά 10παραθυρα απο διάφορα πράγματα έχω παρατηρήσει (σε WinXp βέβαια) ένα μικρό lag σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι μνήμες μου είναι αυτές: http://www.gskill.com/products.php?index=110 Απο τις πρώτες triple channel που κυκλοφόρησαν. Αυτό για το 200mhz στο block δεν το κατάλαβα... αφού δεν μπορώ να ρίξω άλλο τα timings γιατί να μην τις έχω στα 1600mhz? Εξού και τα 200mhz στο block.
  10. w2vc

    Overclocking Core i7 (D0)

    Με 7-7-7-20 μου κάνει διάφορα κόλπα... Καταρχήν αντί για 6Gb βλέπει 4088ΜΒ :toomuchne Τώρα απο εκεί και πέρα δεν τολμάω να ανεβάσω πάνω απο 1,62v την τάση των μνημών καθώς και οι προδιαγραφές των μνημών είναι για 1,5-1,6V. Νομίζω ότι οι διαφορές σε απλές λειτουργίες θα είναι μηδαμινές και δεν αξίζει να τις πουσάρω τόσο. Βασικά αν μπορούσα να βάλω 22 πολλαπλασιαστή θα έπαιζα με 22x175 ώστε να ανεβάσω τη συχνότητα τους (όπου παρεπιπτόντως ψιλοανεβαίνουν έως 1700-1750Mhz αλλά με πιο χαλαρά timings. Για το άλλο που λες... βασικά τα έχω απενεργοποιήσει όλα γιατί απλά θέλω να βλέπω μόνιμα 3800Mhz Μου τη δίνει να βλέπω να παίζει συνέχεια η ταχύτητα... καθάρα και μόνο για αυτό το λόγο.
  11. w2vc

    Overclocking Core i7 (D0)

    Hello again! Λοιπόν προσπάθησα να παίξω όπως προτείνει ο AriGold αλλά τζίφος... Οι μνήμες μου (3x2Gb G.Skill 1600 9-9-9-24) αρνούνται πεισματικά να τρέξουν με 7-7-7-20 ακόμα και στα 1450Mhz (με τις τελευταίες ρυθμίσεις κολλάει ακόμα και μέσα στο bios). Αντιθέτως παίζουν μια χαρά με 8-8-8-21 ακόμα και στα 1600mhz (όπως και τελικά τις έχω). Επομένως φοβάμαι πως αναγκαστικά (λόγω μνημών) τελικά καταλήγω στο 19x200. BTW, ΗΤ και SpeedStep τα έχω έτσι και αλλιώς απενεργοποιημένα. Αν κάποιος άλλος έχει και καμμιά άλλη ιδέα ας προτείνει να δοκιμάσουμε και τίποτε άλλο. Thanks again!
  12. w2vc

    Overclocking Core i7 (D0)

    Παιδιά ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για την βοήθεια!!!!! Δεν το πίστευα αλλά πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους i7! Τελικά κατέληξα στα 3.8ghz με 19x200 (για να έχω και τις μνήμες στα 1600) με 1,31 Vcore και είμαι 30 λεπτά με LinX ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ με max θερμοκρασίες στους 80 βαθμούς!!! Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Για 200mhz έριξα την τάση κατά 0,07V! Α ρε C0 μας την έκανες πάλι.... προφανώς θέλει πολύ τάση για να ανέβει στα 4ghz. Για 200mhz δεν θα σκάσουμε όμως (καλά λες csaris)! Thanks again!
  13. w2vc

    Overclocking Core i7 (D0)

    Hello! Boys (and girls αν υπάρχει καμμία εδω μέσα ) θέλω τη γνώμη σας και τη βοήθεια σας. i7 920 C0 σε Asus P6T deluxe (τελευταίο bios) με αέρα (Zalman 9700NT). Είμαι σε 20x200 με 1,38V στο Vcore. Σε αυτή την τάση δεν έχω blue screens, κολλήματα κτλ όταν τρέχω οτιδήποτε (εννοείται έχω παίξει αρκετά με όλες τις τάσεις και έχω καταλήξει εδώ). Το θέμα τώρα είναι το εξής: Σε idle είμαι ~ 45-50C. Σε wPrime πιάνω 75C max όση ώρα και να το τρέξω. Όταν όμως τρέξω LinΧ στα 2 λεπτά ανεβαινω στους 100C!!!!!!!!!!!!!!:-O Φτάνει κανονικά στους 100C όπου και κλείνω το LinX (δεν το αφήνω να πάει παραπάνω...). Ακόμα όμως και στους 100C ΔΕΝ πετάει blue screen! Και ρωτώ: 1. Δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που θα στρεσσάρει τόσο πολύ τον επεξεργαστή μου (δεν είμαι κολλημένος με benchs). Είμαι ασφαλής λοιπόν με αυτά τα νούμερα? Να μείνω εδώ? 2. Είναι λογικό να έχω τόσο μεγάλες θερμοκρασίες όταν τρέχω LinX ενώ να μην έχω παρατηρήσει με κανένα άλλο πρόγραμμα κάτι αντίστοιχο? Thanks for your help!:giveup:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.