Jump to content

filnabro

Premium Members
  • Posts

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by filnabro

  1. Καλησπέρα, θα είμαι σύντομος καθως το πρόβλημα περιγράφεται εύκολα: δεν λειτουργέι το otg ενω λειτουργούσε. 1/ δοκίμασα 2-3 φλασακια διαφορετικά 2/δοκιμασα το ίδιο καλώδιο και στο κινητό και παίζει μια χαρά, άρα δεν έιναι αυτο 3/έκανα φορματ στο ταμπλετ με wipe cash μπας και γίνει κατι αλλα τιποτα 4/ το ταμπλετ φορτίζει κανονικά και αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή 5/δεν μεσολάβησε το οτιδήποτε του στυλ αναβαθμιση , αλλαγή ρομ κτλ. το μονο που θυμαμαι είναι να το κανω shutdown με το otg και το φλασακι πανω... αν έχετε καμια ιδέα για το αν γίνεται κατι παρακαλώ δώστε μου τις προτάσεις και τα φώτα σας!!
  2. Θα συμφωνησω...επιπλεον σημαντικο ρολο παιζει και η ανατομια του αυτιου καθως επισης και η ακουστικη ικανοτητα του καθενος. Σιγουρα ομως οι μετρησεις ειναι ισχυρες ενδειξεις για την ποιοτητα του ακουστικου.
  3. έχω την ίδια απορία...
  4. πολύ καλές πληροφορίες!
  5. filnabro

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ SERVICE ARVATO SONY

    Παρακολουθω το thread...χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! Επισης χαιρομαι για την κοινοποιηση του θεματος ωστε να ειμαστε ενημεροι! Sent from my LG-P880 using Tapatalk
  6. filnabro

    Galaxy Note II - Η Βίβλος

    Καλη τυχη!!! Περιμενουμε αποτελεσματα! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  7. Σου ανεφερα την 5100 επειδη ειπες οτι μπορει να επεφτε ρευστο!!;-) Δεν μπορω να πω οτι ειμαι νικον απαραιτητα...παντως αν δεις την canon και την νικον 3100 απο κοντα θα καταλαβεις γιατι διαλεγω νικον. Στην canon ακομα και ο στροφεας επιλογων που εχει πανω ειναι πολυ σκληρος και ατσουμπαλος...προσωπικη γνωμη βεβαια... για canon ελεγαν τα καλυτερα καποιοι τυποι που ασχολουνται με αστροφωτογραφιση αλλα μιλαμε για αλλη κατηγορια μηχανων της ταξης των χιλιαδων ευρω...σκεφτεσαι καθολου την νικον 3200? Εχει πολυ καλο επεξεργαστη που σου δινει ταχυτατο viefinder...χρηματικα δεν ξερω που παιζει...φανταζομαι καπου ενδιαμεσα... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  8. Η νικον 5100 μπορω με σιγουρια να σου πω οτι εχει εξαιρετικο αισθητηρα! Φοραει τον ιδιο με εκεινον που φοραει η κατηγορια 7000 των 600-700 ευρω και πανω...την εχει παρει ο αδερφος μου...σε iso 3200 και δεν βλεπεις ιχνος χιονιου. Εχει πολυ ωραια λαβη και εξαιρετικη κατανομη βαρους.την ισορροπουσα με τον αντιχειρα! Το καπακι που ανοιγοκλεινει ειναι λιγο περιττο αρα μην το σκεφτεις ως λογο να την παρεις για αυτο. Αν παντως εχεις συηκεκριμενη απορια στειλε μου για να ρωτησω τον αδερφο μου και να σου πω...Γιατην eos 600d δεν ξερω τιποτα..επισης απο οτι ακουω η νικον εχει πολυ καλη ανυιπροσωπεια.
  9. Τις εχω δει και τις 2 απο κοντα και η canon ειναι πολυ πλαστικουρα σε σχεση με την νικον. Νομιζω οτι τα χαμηλα μοντελα τις canon ειναι για τα πανηγυρια...η nikon 3100 παιζει πολυ γενικα...βεβαια για τεκμηριωμενες απαντησεις δες κανα συγκριτικο review...ενα καλο site ειναι το ephotozine ... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  10. Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι από τις τελευταίες σου παρατηρήσεις. Επίσης δεν σε θεωρώ μικροαστό. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να σε θεωρήσω. Μια πρόταση κάποιου δεν μπορεί να συμπεριλάβει όλες τις πτυχές και εκφάνσεις ενός ανθρώπου. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θεώρησα μικροαστικό αυτό που είπες. Όσον αφορά την εξέλιξη, ως τώρα έχει προκύψει μέσω του ανταγωνισμού. Αυτό που λέω είναι οτι υπάρχουν και άλλα μοντέλα ανάπτυξης συστημάτων τα οποία βασίζονται στη συνέργεια. Επίσης δεν πιστεύω πάρα πολύ στην ανατροπή ( αμφιταλαντεύομαι...) όσο στον μετασχηματισμό σε κάτι άλλο. Η εξέλιξη δεν κόβεται με μαχαίρι και πετάμε το σάπιο κομμάτι. Είναι μια ροϊκή εναλλαγή καταστάσεων και γεγονότων και αυτό που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε είναι να διαμορφώσουμε τάσεις προς μια κατεύθυνση. Για αυτό δεν δέχομαι τις δεδομένες καταστάσεις και θεωρώ ότι υπάρχει δυνατότητα επαναπροσδιορισμού. Όσον αφορά τις θρησκείες συμφωνώ και επαυξάνω! Όχι ότι είναι ο μόνος παράγοντας γέννεσης ανισοτήτων, αλλά συμβάλει, κατά περίπτωση, δραστικά σε αυτό.
  11. Αποτελεί την ουσία αυτού που γράφω και ξαναγράφω: Τελικά οι λαοί έχουν να μοιράσουν πράγματα μεταξύ τους. Αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα, και αυτό πράττω: αναδεικνύω τα γεγονότα. Απο εκεί και περα το αν και κατά πόσο είναι σωστό, αν υπάρχει ’’άλλος δρόμος’’ και ποια εναλλακτικά μοντέλα θα μπορούσαν να υιοθετηθούν προκειμένου να εκπληρωθεί ο αφορισμός ’’δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα’’ είναι κουβέντα του μέλοντος. Το πόσο καλύτερος θα μπορούσε να γίνει ο κόσμος αν εφαρμόζονταν άλλες μέθόδοι και μοντέλα το περιέγραψαν επαρκώς, λαμπρότερα μυαλά απο τα δικά μας, λ.χ. Αριστοτέλης (ο οποίος αντιλαμβανόταν το άτομο ως παράγοντα που συνέβαλε στο χτίσιμο της ιδανικής πολίτείας, και δεν τον άφηνε σε δευτερέυοντα ρόλο-αν όχι παντελώς άμοιρο ευθυνών- όπως εσύ). Ωστόσο απο την πρώτη μέρα που ο άνθρωπος περπάτησε στον πλανήτη και μέχρι και σήμερα, διένυσε μια απόσταση προς αυτό που βλέπουμε σήμερα (θες να το πείς πρόοδο ή όχι το αφήνω σε εσένα), μέσα απο μάχες, πολέμους και διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της θέσης του έναντι των άλλων ανθρώπων/λαών. Και αυτό είναι που έχουμε σήμερα, και αυτό περιγράφω. Τώρα μπορεί στο (απότατο) μέλλον να αλλάξει κάτι, αλλά για την ώρα πορευόμαστε με αυτό που έχουμε. Αυτοί που θέλουν κάτι άλλο, κατα τα φαινόμενα, είναι τραγικά λίγοι ώστε να μπορέσουν να επιβάλλουν (είδες; έστω και η αλλαγή θα έρθει με επιβολή, εκτός αν περιμένεις να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ με τα νέα μοντέλα) αυτό το ’’κάτι διαφορετικό’’ που οραματίζονται. Μέχρι τότε λοιπόν... Υπομονή ! η αποδοχή μιας δεδομένης κατάστασης, η οποία επί του παρόντος ( αν και λίγο ακόμη) είναι ευνοϊκή για μας, είναι κλασσικό φαινόμενο μικροαστικό, μέχρι τουλάχιστον να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Επίσης η ανάκληση οραμάτων του τόσο μακρινού παρελθόντος, τη στιγμή που δεν έχεις διάθεση να αλλάξεις τίποτα( γιατί έτσι θεωρείς ότι είναι τα πράγματα), δεν έχει νόημα. Οι κουβέντες οτι ''τίποτε δεν έχουμε να χωρίσουμε'' όχι μόνο του μέλλοντος δεν είναι, αλλά είναι απαραίτητη συνθήκη του ΠΑΡΟΝΤΟΣ ώστε να υλοποιηθούν στο μέλλον. Ο άνθρωπος κατάφερε πολλά ως τώρα, αλλά δεν ξέρω πόσα θα είχε καταφέρει αν είχε ακολουθήσει άλλη στρατηγική, με πιο συλλογικό χαρακτήρα. Το θέμα δεν είναι να επιβληθούν οι ιδέες από τους λίγους, αλλά να καταλάβουν οι πολλοί οτι ως τέτοιοι ( ως πολλοί) θα έπρεπε να νιώθουν περισσότερο την δύναμη της συλλογικότητας τους. Δεν είναι θέμα συμφωνίας, είναι αντίληψη του ρόλου του ατόμου στο σύνολο.
  12. Νόμιζαν ότι ήταν βολεμένοι...Αφού έθεσαν σε διαπραγματεύσεις τα δικαιώματά τους σε μία συναλλαγματική/ πελατειακή σχέση με εκείνους που ψήφιζαν, τώρα θα δεχτούν τους διαπραγματευτικούς όρους του ισχυρού. Εκείνου που οι ίδιοι ισχυροποίησαν, είτε άμεσα, είτε έμμεσα βλέποντας μπάλα από την plasma που αγοράστηκε με δανεικά και μη σκεπτόμενοι ούτε 1 λεπτό της ημέρας τα πολιτικά δρώμενα. Τώρα ξεβολεύονται βεβιασμένα...αλλά καλύτερα να ανασυνταχθούμε από το να ψάχνουμε φταίχτες, γιατί οι άλλοι διαιρούν και βασιλεύουν. Σε εκείνους που διαιρούν και βασιλεύουν σύμφωνα με τον Μπογιόπουλο είναι και η Χ.Α.
  13. Αν υπάρχει ''αδύναμος'' άνθρωπος σε έναν πολιτισμό τότε μάλλον αδύναμος είναι ο ίδιος, εφόσον δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα προτερήματά του( ή δεν τον νοιάζει να τα αναγνωρίσει) ώστε να επενδύσει σε αυτά . Ετσι λοιπόν από έναν πολιτισμό το ζητούμενο είναι η κατοχύρωση της δικαιοσύνης ( και όχι ισότητας) ώστε να επιτυγχάνεται η αρμονική συνύπαρξη σε εκείνους που υπερτερούν και εκείνους που αδυνατούν. Οσον αφορά την ισότητα στη φύση προφανώς δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και η αρμονία. Αυτά είναι εννοιολογικά περιεχόμενα που αποδίδουμε εμείς στην φύση, με βάσει τις δικές μας ( κυρίως αισθητηριακές ) αντιλήψεις. Βέβαια ούτε δικαιοσύνη υπάρχει, γιατί αν υπήρχε θα είχε αρχές καθολικές. Δεν μπορεί να έχει καθολικές αρχές όμως διότι αυτό θα σήμαινε ότι όλο το ζωικό βασίλειο θα είχε συνείδηση του εαυτού του και των σχέσεων μεταξύ των ζώων. Προς το παρόν ο άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει σε βαθος την υπαρξή του και τον συσχετισμό του με τους υπολοιπους ανθρώπους, όπως και με την υπόλοιπη φύση. Αρα αυτό που θα περίμενα από έναν πολιτισμό είναι να λάβει υπόψιν του όλους τους ανθρώπους και τα κίνητρα του ανταγωνισμού να αφορούν την συλλογικότητα και όχι το άτομο. Διότι ο ανταγωνισμός μεταξύ του καλού και του κακου που επικαλείστε οδηγεί μόνο στο μίσος, τις διώξεις , τον ρατσισμό και δεν ξέρω σε τι άλλο. Σε οτιδήποτε πάντως που καταδικάζει σε λήθαργο τον πολιτισμό, αντί να τον εξυψώνει. Για να μην μπερδευόμαστε, όταν αναφέρομαι σε πολιτισμό δεν μιλάω για τέχνες, επιστήμη, αθλητισμό. Αναφέρομαι κυρίως για την εκμετάλλευση, για την συμπεριφορά απέναντι στην τρίτη ηλικία, τις ευπαθείς ομάδες κ.ο.κ. Για εκείνους που δεν μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα ( ή λίγα) στον βασικό κοινωνικό κορμό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.