Jump to content

alpo

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alpo

  • Γενέθλια 01/01/1980

alpo's Achievements

  1. alpo

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλες γιορτές εύχομαι σε όλους. Ας κάνουμε τον νέο χρόνο, τον καλύτερο της ζωής μας.
  2. Μερικά βασικά εργαλειάκια που μόλις απέκτησα για το ξεκίνημα μιας ποιοτικής συλλογής.
  3. alpo

    Λιμενικό πανελλήνιες η προκηρύξεις?

    Κανείς δεν ξέρει. Ίσως να υπάρχουν προκηρύξεις για ειδικές κατηγορίες (π.χ. αποφοίτους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, κλπ.).
  4. alpo

    Λιμενικό πανελλήνιες η προκηρύξεις?

    Στο καινούργιο σχέδιο νόμου που ετοιμάζεται για συζήτηση τις επόμενες ημέρες , αναφέρει: "Η εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, Δοκίμων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ θα ρυθμίζεται από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 από τις διατάξεις του Ν. 1351/1983, όπως ισχύει." Δηλαδή τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε. Πάντως ήταν απ την αρχή στις προθέσεις του νέου Υπουργού Ναυτιλίας αυτό.
  5. alpo

    Βοήθεια με γρίφο

    Φυσικά και θα απογειωθεί. Το αεροπλάνο για να πετάξει χρειάζεται να κινηθεί ως προς τον αέρα που περνάει απ τις πτέρυγες όχι ως προς το έδαφος. Δεν έχει καμία σχέση με το έδαφος. Γι αυτό κι όλας πάντα υπολογίζουν την "σχετική" ταχύτητα. Σε σχέση με τον αέρα. Όχι με το έδαφος. Όσο και να κινείται το έδαφος από κάτω, αν δεν κινηθεί ο αέρας πάνω στις επιφάνειες του φτερού του αεροσκάφους, δεν πρόκειται να σηκωθεί ούτε εκατοστό. Σκεφτείτε και το άλλο παράδειγμα, ότι το αεροπλάνο μπορεί κάλλιστα να πετάξει, να σηκωθεί από το έδαφος χωρίς να μετακινηθεί καθόλου από την θέση του. Απλά και μόνο αρκεί να κινηθεί ο αέρας ή αλλιώς να φυσήξει άνεμος ίσης ταχύτητας με την ελάχιστη ταχύτητα που χρειάζεται για να απογειωθεί το κάθε αεροπλάνο.
  6. alpo

    Aποτυχία bios update σε asus blitz formula

    Είναι σίγουρο ότι δεν ξεκουμπώνει απλά από τη βάση? Το δικό μου σίγουρα βγαίνει έτσι απλά με μια λαβίδα, ούτε κολίσεις ούτε τίποτα. Το έχω βγάλει έτσι μόνο και μόνο για να το δω. Εδώ απ' ότι βλέπω που το πουλάνε και προτείνουν ότι χρειάζεσαι και μια λαβίδα για την αφαίρεση Order - BIOS-CHIPS ASUS BLITZ FORMULA SPECIAL EDITION BIOS-Chips - Sale and Programming - BIOS Recovery - www.biosflash.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.