Jump to content

larryf13

Premium Members
  • Posts

    166
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About larryf13

  • Γενέθλια 01/01/1980

larryf13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. larryf13

    Samsung 840 ssd

    Phenom II x4 2.8GHz
  2. larryf13

    Samsung 840 ssd

    AHCI
  3. larryf13

    Samsung 840 ssd

    Με τον controller σε RAID. AMD 790GX
  4. larryf13

    Samsung 840 ssd

    Ποιος είναι αυτός ο 1,2,1296 driver? Μήπως είναι ο AHCI? Ο τελευταίος που κατέβασα για RAID Πάντα είναι ο 3.1.1540.151 και είναι και του 2009, δηλαδή απο τότε που πήρα το σύστημα είναι ο ίδιος!
  5. larryf13

    Samsung 840 ssd

    Index of /trimcheck
  6. larryf13

    Samsung 840 ssd

    Όχι γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Το έλυσα όμως, ήταν απενεργοποιημένο το NCQ. Το ενεργοποίησα και είχα νούμερα κανονικά, πάντα με τον περιορισμό του SATAII. Απλά σαν RAID δεν έχω TRIM και είμαι πάλι σε IDE. Ελπίζω να βγάλει κάποιον driver η AMD που να δίνει TRIM όταν ο SSD είναι μόνος του αλλά πάνω στον RAID Controller. Ποτέ ξανα για μένα AMD. 130€ την είχα πάρει τη μητρική και το 790 Chipset. Τι κατάλαβα; Ας έπαιρνα μια albatron με το χειρότερο chipset της AMD. Αν θέλεις κάτι καλό, μόνο Intel. Και δεν κατάλαβα γιατί το τιμημένο το NCQ ήταν απενεργοποιημένο; Δηλαδή, άντε εγώ το έψαξα και κατάλαβα τι έφταιγε, ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να ασχολείται με το μηχανάκι του; Τόσο δύσκολο είναι να βάζει αυτόματα ο controller τις βέλτιστες ρυθμίσεις από μόνος του; Υποτίθεται ότι το μηχάνημα το είχα φτιάξει για δουλειά και δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί του, απλά να δουλεύει. Για μένα απο δω και πέρα ή έτοιμο Workstation επώνυμο ή MAC. Πληρώνεις και διασφαλίζεις την ψυχική σου ηρεμία. Δεν κατάλαβα γιατί τα Windows 8 να βγάζουν BSOD στην εγκατάσταση με τον Controller σε RAID και τον Samsung πάνω. Να πάει στον αγύριστο και η AMD και τα Windows 8. Να χρεωκοπήσουν και να εξαφανιστούν από τον παγκόσμιο χάρτη.
  7. larryf13

    Samsung 840 ssd

    Αναγκαστικά σε IDE, γιατί έχω RAID. Αν τον βάλω και αυτόν σε RAID, κάτι παθαίνει στα 4Κ και πάει χάλια, βαριέμαι και σταματάω το τέστ.
  8. larryf13

    iMac και Συνδεσιμότητα Ηχείων 5.1

    H έξοδος του iMac σαν ψηφιακή δεν βγάζει 5,1? Άμα βγάζει πάρε προενισχυτή.
  9. larryf13

    Official Windows 7 Thread

    Να κάνω και γω μια ερώτηση... Πως βγάζουμε τη γρήγορη εναλλαγή χρηστών; Γίνεται; Για στον φορητό της οικογένειας, μπαίνει ο πατέρας μου αφήνει 150ΜΒ από τον FF, το ίδιο η μάνα μου, τρώνε τα win 500, έχει ένα γίγα μνημη ο φορητός και μετά ζορίζει το θέμα. Εϊναι δυνατόν οι χρήστες να κανουν αναγκαστικά αποσύνδεση;
  10. larryf13

    Official Windows 7 Thread

    Μπορούμε στα 7 Professional (όχι ultimate) να βάλουμε και άλλες γλώσσες; Πάντως εδώ στο MSDNAA (Αριστοτέλειο) δεν έχουν βάλει αυτά τα MUI. Νόμιζα μόνο στα Ultimate γίνεται, γιατί στα Vista με πατέντα έβαζες άλλες γλώσσες. Κανά τόρρεντ να κατεβάσουμε την ελληνική pro να τελειώνουμε;
  11. larryf13

    Official Windows 7 Thread

    Στα professional δε μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα... και δε βρήκα πατέντα αντίστοιχη με των vista... έχετε κάτι;
  12. larryf13

    Official Windows 7 Thread

    Έχει βγει η ελληνική Proffessional?
  13. Μόλις αποθήκευσα την φώτο. Εκείνη την εποχή υπήρξε ένα πύκνωμα επιστημονικής ευφυίας. 80 χρόνια τώρα εκείνες τις ανακαλύψεις καρπωνόμαστε και θεωρητικά δε νομίζω να προχωράμε όπως τότε. Δεν ξέρω αν το χετε δει, του planck του πέθανε γυναίκα, του σκότωσε παιδί ο χίτλερ κτλ, τον εξορίσανε και αυτός πήγαινε και σκεφτόταν για black body radiation. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, τελείωσε.
  14. Πρέπει να διευκρινιστεί αν ζητάμε εφευρέτες ή ευρύτερα φυσικούς-ερευνητές. Γιατί αν μιλάμε γενικά οι Tesla, Edison κτλ πατεντιάρηδες δηλαδή δεν πιάνουν μία μπροστά στους θεωρητικούς φυσικούς του 1980-1930, http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Planck See also Planck units Planck length Planck mass Planck time Planck temperature Planck charge [*]Derived Planck units Planck current Planck power Planck density Planck's law of black body radiation Planck's constant Planck epoch Planck particle Planck postulate Max-Planck-Gesellschaft Planck (crater) Planck Surveyor Photon polarization
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.