Jump to content

Dr_Nikiforos

Premium Members
  • Posts

    611
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Dr_Nikiforos

  1. Οποτε δουλεύουν και τα 2 μηχανάκια 24/7 για να βγαίνει το 5kwh/μέρα = 150kwh τό μήνα. x 0.788 η kwh τρέχουσα τιμή βγάζει 118€ κόστος. Για να θες να το μειώσεις σημαίνει πως δουλέουν χωρίς να αποσβένουν τη χρήση τους άρα είναι ενεργά τσάμπα. Η απλά δεν τα έχεις ενεργά μάταια ή το παίρνεις απόφαση πως για να κάνεις ότι κάνεις σου κοστίζει τόσα.

     

     

     

  2.  H css ενώ δεν είναι γλώσσα εντάσσεται στην ευρύτερη κατηγορία "style sheet languages" και μάλλον γι αυτό την βάζουν

    Η JavaScript έχει εδραιωθεί για τα καλά στην κορυφή με τόσα δυνατά frameworks react. vue, nodejs κλπ αλλά πιστεύω πως η python θα περάσει πρώτη τα επόμενα χρόνια 

  3. 27 λεπτά πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

     

    Βλέποντας τον 980 pro ως "προηγούμενη σειρά", μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ασφάλεια* ότι ο 990 pro δεν θα είναι μόνο 50% πιο αποδοτικός αλλά και 50% πιο ακριβός!

     

    *

    Samsung 980 pro.jpg

     

    Ο 980 1tb στο γράφημα φαίνεται πως έχει φτάσει τα 129€ ως χαμηλότερη τιμή. Σαν εκκίνηση έπαιξε 240+ οπότε ίδια φάση θα παίξει και με τον 990 λογικά.  Το 109€ είναι για τα 250gb. 

  4. Μία ώρα πριν, το μέλος edward έγραψε:

    XFX Radeon RX 580 8GB

    Την είχα στα αγαπημένα στο skroutz πέφτει μια ωραία μέρα στα 170 λέω άσε θα περιμένω να πάει κανά 150άρι και ξαφνικά τσάαακ 600. :amen:

     

     

    Ανεβαίνει και άλλο!!! 

  5. Θέλουν πολύ ακόμα για να τους "ακούσει" το steam. Η πλατφόρμα είναι νέα με αρκετά θέματα στο interface και τη λειτουργικότητα. 

    Προς το παρόν μόνο για τα free μπαίνει ο κόσμος. Το fortnite να ναι καλά και θα αντέξουν μέχρι το 27'. 

    • Like 2
  6. πριν 5 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Υπάρχει άλλο παιχνίδι που υποστηρίζει crossplay σε κάποια modes και σε κάποια άλλα όχι? Δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση το ότι δεν είναι ισχυρές οι κονσόλες είναι κουραφέξαλα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Συμφωνώ και εγώ ότι στην εποχή μας είναι μεγάλο μείον και γυρνάει πολλά χρόνια πίσω το παιχνίδι. Αυτά τα ελιτίστικα για pc gamers μόνο, δεν παίζουν πλέον. Προβλέπω μετρημένες μέρες και ακόμα πιο μετρημένο κοινό.

     

    Δεν νομίζω να έχει συμβεί σε άλλο game το να αποκλείουν ένα Mode μόνο, αλλά δεν μου φαίνεται περιεργο για την ea.

    Το battlefield έχει pc βάσεις και αν μιλάμε για eu μια χαρά playerbase θα έχει μέχρι το επόμενο. Με το πειραματοζωο V που το έχουν παρατήσει ένα χρόνο τώρα και έχει 100+ servers μόνιμα, το να μιλάμε για μετρημένες μέρες και πεθαμενη playerbase ακούγεται περίεργο σε σχέση με την πραγματικότητα.  

    • Like 1
  7. Το no crossplay αναφέρεται στην παράγραφο του 64vs64 mode και όχι για όλο το game. Λέει κάπου ξεχωριστά πως δεν θα υποστηριχθεί cross? 

    Ας είναι σωστό το game και μια χαρά θα παίζουμε και χωρίς cross. Δεν θα μας έλειπε το κακό balance mouse vs aim assist. 

     

    Νεκρό playerbase από την στιγμή που δεν έγινε στο v, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ σε battlefield. Έχει πιστό κοινό και το αποδεικνύουν οι servers του bf3-4-1 που έχουν ακόμη λαό. 

    • Like 1
  8. 2-3 εναλλακτικές υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα είναι κακές αντιγραφές του teamspeak. Τα viber-skype που πιάνονται στην ίδια οικογένεια δεν τα βάζουμε καν στην εξίσωση μιας και υστερούν κατά πολύ. 

    Αν με την εξαγορά δούμε το discord να ενσωματώνεται στις κονσόλες πιστεύω πως θα είναι δυνατό εργαλείο για το multiplatform gaming universe που έχει ξεκινήσει να στήνεται. 

    • Like 2
  9. πριν 3 ώρες, το μέλος Trooper έγραψε:

     Και εγω ξέρω ατομα που πηραν 3090 για να παιζουν cod σε 1080p με 300 fps και απλα γελάω... Προτιμω να παίζω με 120 στα 5120Χ1440...

     

    Τωρα το οτι το 1080p ειναι για competitive gaming, λες και ολοι εδω εισαστε σε groups και σας πληρώνουν για να παίζετε με ξεπερνά! ?

    Δεν ειναι προτιμώτερο να παιζεις σε μεγαλύτερη αναλυση με πιο ωραία γραφικά, μεγαλυτερο fov παρα να παιζεις 1080p στο low οπως παιζουν οι competitive gamers και να βλεπεις το cod σα να ειναι minecraft ? ?

     

     

     

     

     

    Όπως γελάς με όσους πήραν 3090 για να παίζουν με όλα low σε 1080p, άλλο τόσο γελάνε και αυτοί "ingame" με όσους παίζουν με 4k σε 50" οθόνες και κλαίνε επειδή δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν το κεφάλι τους στην άλλη άκρη του monitor. Μιλώντας για fps και comp δεν κρίνεται απαραίτητο το να πληρώνεται κάποιος για να θέλει να παίρνει τα μέγιστα που μπορεί για καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι του. Είναι άλλη φιλοσοφία. Όπως δεν μπορείς να την αντιληφθείς, άλλο τόσο δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει πως γίνεται σε ένα game με 100 άτομα που μπορεί να πεταχτούν από κάθε γωνία και να σε φάνε instant αν δεν είσαι προσεκτικός, εσύ να θες ultra γραφικά για να βλέπεις πιο πυκνά τα χορτάρια.

  10. Ούτε οι pcαδες ψήνονται να παίζουν comp με aim assist αντιπάλους που επίσης είναι πιθανό να cheatαρουν με tools τύπου cronusmax. 

    Το comp προορίζεται για την κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά και δεν έχει σχέση με το crossplatform που δημιουργήθηκε για να κρατάνε μεγάλο playerbase τα παιχνίδια. Το χρήμα είναι στις κονσόλες γι' αυτό και το cod όλα τα καλά τουρνουά τα έχει στις κονσόλες. Λογικά το ίδιο μοντέλο θα ακολουθήσει και το νέο bf. 

    • Like 1
  11. Μία ώρα πριν, το μέλος George Kouroukou έγραψε:

    Δλδ πρέπει να σε ψάχνουμε στα φόρουμς για να σε βρούμε ρε φιλαράκι?! 

    Ξεχάστε το παιχνίδι που ξέρατε εσείς οι παλιοί.... Όλα τα παιχνίδια γίνονται noob friendly για να μπορούν να τα παίζουν τα 12χρονα και να τους αγοράζουν οι μπαμπάδες τους skins! Μακάρι να βγω ψεύτης και να μην είναι cross-platform και  να τους νοιάζει έστω και λίγο το κομμάτι του community που έφτασε αυτό το παιχνίδι τόσο ψηλά.... Δλδ το κομμάτι εκείνο που θέλει ένα ανταγωνιστικο Battlefield και όχι ένα παιχνίδι να περνάμε την ώρα μας! 

     

    Abelale θα βγει!! ?

    Το bf βρίσκεται στην αφάνεια όλο το 2020 και το 21' μέχρι να βγει το νέο. 2 χρόνια βλέπει τον κόσμο του να παίζει κυρίως cod. Δυνατό χαστούκι για το franchise, αλλά δυστυχώς βρίσκεται υπό την EA που έχει άλλους τίτλους για να κόβει χρήμα (fifa - madden nfl etc). Για το φετινό είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσει αναγκαστικά το trend του cross-platform. Το θέμα είναι να βγει σωστό, με λίγα bugs που δεν θα χαλάνε το gameplay, να έχει υλικό και όχι 3 πίστες και 2 όπλα (όσα παίζονται πραγματικά) και να μπορεί να καλύψει το κοινό. Αν δεν θέλουν το game να ενταχθεί σε tournaments και events, σίγουρα δεν θα υποστηρίξουν servers και ούτε θα έχουν balancer και τα λοιπά tools που απαιτούνται. Το community όσες αλχημείες και να κάνει δεν μπορεί να φέρει το game σε επίπεδο competitive αν δεν έχει σχεδιαστεί από τους δημιουργούς του. Το είδαμε και στο bf1 και στο V. 

    • Like 1
  12. πριν 1 λεπτό, το μέλος icy20 έγραψε:

    Μια χαρα τιμη εχει η 6900ΧΤ αναλογικα ακομα. Επειδη δεν κανει για mining με τα ηλιθια που εχουμε μπλεξει

     

    Κάνε κανένα mini review για πραγματικές συνθήκες στα παιχνίδια που παίζουμε bf - cod να ανοίξουμε τα μάτια μας. Έχεις δει κανένα μελανό σημείο ή δεν μασάει πουθενά?

    • Like 2
  13. Μία ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε:

    κάτσε κάτσε να σε βρω...πρωτος πρωτος θα εισαι...?

    το παρήγγειλες ηδη ; έχεις εξαφανιστεί από τα μέρη μας και ο Πανούλης θα σε έχει του χεριου του στο νεο bf

    <off topic> Δεν θα έχω αντίπαλο στο νέο. Στη squad μου να είσαι και όλα θα πάνε καλά! preorder την pre Alpha έχω κάνει!  </off topic>

     

    Ελπίζω προς καλοκαίρι να βρίσκουμε καμία 3080 κάτω από 1000€. 

    • Like 2
  14. πριν 5 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

    και στην κατοχή ο τενεκές λάδι ειχε όσο ένα οικοδομικά τετράγωνο...τι σημαίνει δηλαδή; ότι δεν πρέπει να ξεμπροστιάζονται αυτοί ; 

     

    Ψάχνει ο κόσμος κάρτες που ειναι εξαφανισμένες από την αγορά καθαρά επειδή κάποιοι το βλέπουν επαγγελματικά και έχουν φροντίσει να τις προμηθευτούν 5-5 (και καλά για σύστηματα που δεν στήθηκαν τελικά) και σου κάνουν τους καμπόσους στα πμ όταν τους ζητάς να σου δείξουν την απόδειξη αγοράς.

    Την πήρα 500 ευρώ ...τιμολόγιο σε εταιρία και στην αγορά έχει 700 ευρώ...για σένα φιλαράκι 670 ευρώ

     

    Εντάξει ...απασφαλίζω...

     

    Ψήστε με (σε μαντεμι που φοριέται πολύ τώρα τελευταία στον λαμπη) και θα το φτιάξω το θεματάκι...

     

    Πάρε κάρτα. Το bf έρχεται. 

    • Like 1
  15. Να βγει i9 με τις top για την παρούσα περίοδο επιδόσεις σε games στα 360€ του 5600x φαντάζει αδύνατον.  Το enthusiast gaming κοινό θα πληρώσει την αναλογία του τίτλου που θα προμοτάρουν για τον cpu. Γενικά ή κάθε κατηγορία αγοραστών έχει διαφορετικό σκεπτικό. Αν ο 11900k είναι ανώτερος από 5800x στα games, τότε ο τελευταίος ορίζει και την κατηγορία τιμών που θα παίξει. Αν μπει και ο τίτλος "King", "Top" τότε ανεβαίνει και άλλο η τιμή. 

    • Like 3
  16. πριν 3 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

    Του χρόνου η "3080Ti" με όνομα 3080 Super. Ουσιαστικά βαπτίζεται ως 90 η Ti ονομασία.

    Πλέον έχουν ως εξής

    Χ90 = το παλιό 80Ti tier

    X80 = το παλιό 80 αλλά όχι όσο ισχυρό ήταν κάποτε

    Χ70 = περισσότερο ως το λίγο μεγαλύτερο αδερφάκι της 60αρας. 

    X60 = το μικρό αδερφάκι για τη πλεμπαρια

     

     

    Το x90 δεν θα είναι x80ti+ ? Με σκεπτικό πως όταν δώσουν την x80 super θα είναι κάτω από την x90. 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.