Jump to content

tsouky3d

Premium Members
  • Posts

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tsouky3d

  1. tsouky3d

    Project "Oil PC"

    flash point ειναι η θερμοκρασια στην οποία οι αναθυμιάσεις ενός ρευστού ανάβουν με έναν σπινθιριστη.αποψή μου θα είναι για λόγους πυρασφάλειας να έχεις ένα εξαεριστικο στην επάνω μερια για να μην δημιουργούντε σημεία που μπορεί να συγκεντρωθουν αναθυμιάσεις σε μεγάλη ποσότητα.και επειδή διάλεξες και άοσμη παραφίνη δεν θα μπορείς να το καταλάβεις με την μυρωδιά.οπότε μην κάνεις αεροστεγές το καπάκι καλύτερα.
  2. tsouky3d

    Project "Oil PC"

    μια λύση για όλα τα λαστιχένια εξαρτήματα είναι να τα πασαλείψεις με βαζελίνη.από εμπειρία τα ελαστικά έχουνε περίεργες αντιδράσεις με τα λιπαντικά.απο τα συνθετικά-φυτικά καίγονται ενώ από τα ορυκτά ξεχυλώνουν. τέλος σχετικά με την περίπτωση μπαμ.λογικά δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.το flash point είναι 38–72 °C ενώ το σημείο αυτανάφλεξης είναι 220°C.Με αυτή την ποσότητα λαδιού και την σχετικά μικρή πηγή θερμότητας δεν θα φτάσει ποτέ στην θερμοκρασία του flash point.αλλα και να φτάσει θα πρέπει να φοβάσαι την περίπτωση σπινθήρα στην επιφάνεια του λαδιού.Μέσα στο λάδι και να έχεις σπινθήρα δεν πρόκειται να γίνει κάτι λόγο της μη ύπαρξης οξυγόνου.αν όμως η αεραντλία που θα έχεις επιρεάσει αυτό το γεγονός δεν το ξέρω.η καλύτερη προφύλαξη σου θα είναι να έχεις μια ταμπέλα NO SMOKING. Βάλε καλού-κακού και μια αντλία κυκλοφορίας και ένα φίλτρο λαδιού.lol. πολύ ενδιαφέρων εγχείρημα.περιμένω update.
  3. tsouky3d

    Δείξτε το κουτί σας...

    εκατσα και συμμάζευα σήμερα.
  4. tsouky3d

    Δείξτε το κουτί σας...

    έτσι ήταν όταν τον παρέλαβα από το πλαίσιο.τώρα μόλις αξιωθώ να κάνω cable management και τελειώσω τις modιφες θα ξαναβάλω εικόνα.
  5. tsouky3d

    Δείξτε το γραφείο σας!

    ουδέν σχόλιο.
  6. tsouky3d

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/Sales/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets.htm:jester: απο 49 ευρω μόνο 49 ευρω.Ελεος.
  7. tsouky3d

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    the saboteur
  8. tsouky3d

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    τερματισα το borderlands με τον brick και κοιταω τωρα τους αλλους χαρακτηρες.επίσης το Batman arkham asylum.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.