Jump to content

PClord

Premium Members
  • Posts

    233
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About PClord

  • Γενέθλια 17/05/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Case Tuning,PC building,Μουσική
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής Πληροφορικής

PClord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Έχεις προτεραιότητα φίλος! :turn: Σου στέλνω pm με το τηλέφωνό μου και επικοινώνησε μαζί μου άμεσα για να το κανονίσουμε! Εσένα δεν σε καταλαβαίνω..! Δίνεις κουμούτσα - πάρεις κουμούτσα..;; Τουλάχιστων σχεδιαστικά είναι παρόμοια με την δικιά μου αν όχι ίδια απ'όσο βλέπω! Anyway, ας κρατήσουμε προτεραιότητα και αν αλλάξει κάτι τα τραμπάρουμε κάπως μεταξύ μας και είμαστε όλοι happy! (στοιχεία θα στέλνω μόνο σε pm, δεν τα λέω δημόσια για ευνόητους λόγους.. είμαι ο Spiderman.. shhh.. )
  2. Αδειάζοντας σήμερα το πατάρι μου βρήκα αυτή την "οθονούλα".. :whistling Είναι 19" και πραγματικά από τις καλύτερες CRT που έχω δει! Τα χρώματά της είναι πεντακάθαρα και γενικότερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να πάει για πέταμα.. :...: Όποιος την θέλει ας μου στείλει ένα pm! μόνη προϋπόθεση για τον υποψήφιο νέο ιδιοκτήτη είναι να την παραλάβει μόνος του από την οικία μου λόγου όγκου/βάρους..
  3. Καλημέρες..! αρχικά,σας ευχαριστώ όλους! βασικά δεν θέλω καμιά ιδιαίτερη κατασκευή ή τίποτα τέτοιο,απλά 2 τετράγωνα κομμάτια σε κάποιες διαστάσεις..! θα κοιτάξω στα μαγαζιά που μου είπατε πάντως αν και εγώ πιστεύω πως ένας τζαμάς θα μπορούσε να την κάνει την δουλειά.. digitaltiger,έχουμε επιχείρηση με ξυλεία στην οικογένεια και δοκίμασα με κορδέλα για ξύλα (με ένα κομμάτι plexiglass από praktiker),η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κορδέλα έχει μεγάλο πάχος και το plexiglass αντί να κοπεί έγινε λες και είχε "φάει" την γνωστή κλωτσιά by Chuck Norris...
  4. Καλημέρα παίδες..! Θέλω να αγοράσω Plexiglass κομμένο σε συγκεκριμένες διαστάσεις,γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να αναλάβει κάτι τέτοιο?! (Προς νότια Αττική μεριά αν γίνεται..) thnx εκ'των προτέρων...!! :bigsmile:
  5. PClord

    new pc=>28/12/2010 :)

    Updates: CPU:AMD Athlon x3 445 M/B:ASUS M4A88T-V evo RAM:2x2gb Kingston 1333mhz
  6. PClord

    Drivers για Turbo-x MiniNote

    κατ'αρχας ευχαριστώ τον dj_chris_g,με αυτό που βρήκες ενεργοποιήσα bluetooth+wifi δεν γράφει πουθενά το model number,τα μόνα στοιχεία που έχω είναι ένα "made in china" και το s/n της turbo-x το οποίο κάτω γράφει "assembled by plaisio computers"... :X:
  7. Όπως λέει και ο τίτλος,ψάχνω drivers για το συγκεκριμένο netbook το οποίο υπέστη format σε Windows 7! Μέχρι στιγμής από την έρευνα που έχω κάνει έχω μάθει πως κατασκευάστρια εταιρία είναι η "Clevo" το θέμα είναι πως δεν βρίσκω πουθενά πιο μοντέλο είναι ακριβώς! Έχω ψάξει από κάτω και έχω ανοίξει το καπάκι hdd,ram,pci-e και τίποτα...! Καμιά ιδέα? Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο της Clevo είναι το MiniNote?
  8. PClord

    car sub amp σε gigaworks woofer

    Μια ερώτηση,τι είναι το "lm"?
  9. PClord

    Δείξτε το κουτί σας...

    LoL,sorry αλλά τώρα τα μαθαίνω αυτά τα κόλπα... :whistle2: Είχα δει παλιά κάτι παρόμοιο αλλά της AMD,δεν ήξερα ότι βγαίνουν ακόμα τέτοιου είδους mobos... :worship:
  10. PClord

    Δείξτε το κουτί σας...

    ωραίος..! αλλά γιατί 2 Cpu Coolers?????
  11. PClord

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Και εγώ αεράκι...
  12. PClord

    Plexi Stores

    Να 'σαι καλά! με έσωσες με το thread...!
  13. PClord

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τέλεια όλα τα κουτάκια παίδες!! μόλις τελείωσω την Armor μου θα ανεβάσω και εγώ...! :happy2:
  14. PClord

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Απλά άψογη δουλεία...!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.