Jump to content

linkin1416003418

Premium Members
  • Posts

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by linkin1416003418

  1. με 18αρες εισαι super καλυμενος απο αποψης διαχειρησης ιπποδυναμης.Με 19αρες απλα σκεψου το extra σταθερο κοστος αλλαγης ελαστικων (1000+) και επισης σκεψου τους ελληνικους δρομους και το ενδεχομενο της καταστροφης της ζαντας μαζι με το λαστιχακι με το 35αρι προφιλ σε αλλη μια κλασικη ελληνικη γουβα..... Για μενα μην το σκεφτεις καν για 19αρες.Υπερβολη απο ολες τις αποψεις.
  2. Για μενα ποιοτικοτερο το scirocco,πιο φρεσκο σουλουπι,πιο ομορφο,πιο γκομενομαγνητης κλπ κλπ. Και τα 2 εχουν ενα μοτερακι που παει πρωτο σταδιο 400 παρα. Τωρα,επειδη σε ειδα ''φτιαγμενο'' για γκαζια,να ξερεις οτι η ανοχη των αντιπροσωπειων στις βελτιωσεις ειναι περισσοτερο θεμα αντιπροσωπειας και οχι κεντρικου εισαγωγεα.Γι αυτο πριν το παρεις κανε και μια νηξη την αντιπροσωπεια για τυχον βελτιωσεις. Μην νομιζεις,και αυτοι δεν ειναι βλακες.Ξερουν πως μια 70 ελευθερη πισω δεν μπορει να σου χαλασει τον κομπρεσορα του αιρκοντισιον.Το αν θα στα αντικαταστησουν σε περιπτωση στραβης εχει να κανει με το τι σχεση εχεις με τον αντιπροσωπο,με το αν κανεις τα service εκει,με το αν παιρνεις το λαδακι απο αυτους 26 το λιτρο οταν μπορεις να το βρεις εξω με 11.....καταλαβαινεις τι θελω να πω. Ακομα,για το αν κανουν οι ιδιες αντιπροσωπιες βελτιωσεις,οι περισσοτερες παιρνανε απλα ενα προγραμματακι.
  3. Και ηθελα να παρω μια καλη agp για το κατεβαστηρι μου!!!Παω να την τσιμπησω!!!Ρε παιδια επιτηδες τα κανουν??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.