Jump to content

AlCapone

Premium Members
  • Posts

    355
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AlCapone

  1. AlCapone

    COVID-19

    Τι να ασχοληθώ βρε άνθρωπε τα είδα όλα, κάθονται και παραλληλίζουν τους ινσουλινοεξαρτώμενους με τον κόβιντ!! Και πρέπει τώρα εγώ να απαντήσω σοβαρά και με επιχειρήματα πάνω σε αυτό και πάνω στο γιατί δεν θέλω να είμαι εξαρτημένος από δόσεις εμβολίων. Ειλικρινά... σήμερα έχουμε μπριάμτι άλλα νέα
  2. AlCapone

    COVID-19

    Έχεις μπερδέψει τα φάρμακα με τα εμβόλια και οι παραλληλισμοί σου είναι το λιγότερο γελοίοι ειδικά για τους διαβητικούς τύπου 1. Μάθε επίσης ότι τις στατίνες μπορεί κανείς να τις αποφύγει, εξαρτάται βέβαια από πολλούς παράγοντες και από το βαθμό ασθένειας. Κόψε τα πυροτεχνήματα γιατί δεν τρομάζεις κανέναν άσχετε. Ρε σεις είστε σοβαροί;;; Έχετε βάλει στο ίδιο κάδρο τους ισνουλινοεξαρτώμενους (τύπου 1) με τον κόβιντ;;; Σοβαρά τώρα στέκεται στα μυαλά σας;;;
  3. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Ακόμη 76 οχήματα στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας WWW.NAFTEMPORIKI.GR Παρελήφθησαν 76 νέα οχήματα, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο προμήθειας με πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού και θα... Έχουν σχέδιο λέμε, θα λύσουν και το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και της πανδημίας.
  4. AlCapone

    COVID-19

    Βρε σύντροφε κι εγώ μπολιασμένος είμαι και μάλιστα διπλά. Σουρωτήρι δεν θέλω να γίνω για να μπορώ να πηγαίνω στη δουλειά μου. Θέλεις να αναλύσουμε γιατί δεν θέλω να τρυπιέμαι σύμφωνα με τις ορέξεις των «ειδικών»; Βλέπεις εσύ κανένα πρόβλημα; Το θέμα είναι τι λένε οι τηλεπερσόνες, αυτό είναι που μετράει.
  5. AlCapone

    COVID-19

    Μισό λεπτό επιδημιολόγε του thelab, απορρίπτεις δηλαδή το γεγονός ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει προβλήματα και από ότι φαίνεται (Μπουρλά) δεν έχουν λύσει κανένα; Συνειδητοποιείς ότι ένα μέρος του πληθυσμού αν δεν κάνει την τρίτη δόση θα είναι σαν να μην έχει εμβολιαστεί;; Δεν είναι το θέμα να λύσουμε στο thelab τι ισχύει και τι δεν ισχύει σε κλινικές έρευνες και σε εργαστηριακούς γιατί απλά δεν είμαστε σε θέση, αυτό περισσότερο μπεμπεκίστικα δεν μπορώ να στο κάνω. Τώρα ειλικρινά θες να σου απαντήσω στο δεν είναι αλλά θα είναι σαν να είναι; Μισό λεπτό ρε άνθρωπε, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι είσαι διατεθειμένος να τσιμπιέσαι κάθε εξάμηνο-οκτάμηνο(whatever) για να μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά σου; Με τα links θα λύσετε στο thelab την πανδημία. Εδώ τους είπαν ότι οι φωτιές δεν μπορούσαν να σβήσουν με άπνοια γιατί έφταιγε η κλιματική αλλαγή, για το θέμα πήρε θέση και ο γνωστός δασολόγος Βασιλακόπουλος, αυτός που είναι ειδικός και για τα εμβόλια. Εδώ να φανταστώ ότι δεν κολλάει το παραπάνω πτυχίο του facebook γιατί ο συγκεκριμένος έχει το ακαταδίωκτο, είναι στον επιστημονικό κύκλο του Μητσοτάκη. Αν βγουν και πουν ότι οι μάσκες πλέον δεν είναι λειτουργικές και θα πρέπει να φοράνε πάμπερς, είμαι βέβαιος ότι αρκετός κόσμος θα το κάνει απλά γιατί του το είπαν στη τηλεόραση.
  6. AlCapone

    COVID-19

    Η πραγματική είδηση είναι ότι από εκεί που θα παίρναμε τις ζωές μας πίσω έχουμε καταλήξει να παίρνουμε πίσω κάτι δεν μοιάζει ακριβώς με ζωή και να το παίρνουμε σε δόσεις. Το ζουμί της υπόθεσης όμως είναι ότι κάποιοι άσχετοι σαν τον Μοντανιέ τα φωνάζανε απ΄το 2020 ότι τα εμβόλια δεν είναι η λύση και θα αναγκαστούν να πάνε σε πολλαπλές δόσεις και δεν γνωρίζω (είχε πει) που μπορεί να τελειώσει όλο αυτό. Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για εδώ μέσα. Αλλιώς είχε ξεκινήσει η καμπάνια και αλλού έχει καταλήξει στο όνομα της δημόσιας υγείας από εκείνους που την έχουν καταστρέψει και συνεχίζουν να την καταστρέφουν. Δεν γίνεται να πιστέψω τον αντιπρόεδρο της ΝΔ που έχει κάνει του κόσμου τις κωλοτούμπες και που επί υπουργίας του έχει καταστραφεί το ΕΣΥ, δεν γίνεται να πιστέψω αυτό το σκουπίδι ότι νοιάζεται για την υγεία μου και όχι για συμφέροντα. Νομίζω ότι σε γνωρίζω από πολύ παλιά απ΄το pctech και αν δεν κάνω λάθος είσαι στον τομέα της υγείας. Φαντάζομαι ότι τα ίδια ισχύουν για όσους έχουν ευαγγέλιο τους μαϊντανούς της κυβέρνησης. ΥΓ. Μη με πει κανένας ζαίο γιατί θα γελάσουν και τα τσιμέντα.
  7. AlCapone

    COVID-19

    Πως το λέει ο Τσουκαλάς, ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙ!!! Κορωνοϊός - Μπουρλά: Πιθανή η εμφάνιση μετάλλαξης ανθεκτικής στα εμβόλια - CNN.gr WWW.CNN.GR Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμφάνισης μιας μετάλλαξης κορωνοϊού η οποία θα είναι ανθεκτική στα εμβόλια, άφησε ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.
  8. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Μιλάς σοβαρά; Εγώ να βγάλω τα εσώψυχα μου; Διάβασε το σχόλια των τελευταίων σελίδων, μετά ξαναδιάβασε τα.
  9. AlCapone

    COVID-19

    Αδερφέ συμμερίζομαι τα όσα γράφεις μόνο που ο covid εδώ και ένα χρόνο είναι 90% πολιτική και 10% όλα τα υπόλοιπα. Θεωρείς το βίντεο με την ομιλία του Άδωνι off topic; Εγώ το θεωρώ πιο επίκαιρο από ποτέ, μιλάμε για τρελό deja vu. Δεν είναι κάποιος άσχετος είναι ο Άδωνις ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ. Κατά Μητσοτάκη είναι ψέκας και διασπείρει fake news.
  10. AlCapone

    COVID-19

    Το καμάρι της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος που παρολίγον να γινόταν πρόεδρος (μετά την πτώση του Μητσοτάκη έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον δούμε αρχηγό). Δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε ξέρω... τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα, συγκρίνω ανόμοια, έχουν περάσει και 10 χρόνια κανείς δεν θυμάται.
  11. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Καλά τώρα τι ψάχνεις κι εσύ, ο Άδωνις είχε πει πριν πάει στο μαντρί ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι και κλέφτες και ψεύτες και ότι όσοι ψηφίζουν αυτά τα δύο κόμματα νομιμοποιούν την κλοπή του δημόσιου χρήματος. Σκέψου τώρα ότι αυτό το άτομο έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ και τον έχουν και σε καμάρι!!! Μετά προσπαθούμε να βρούμε λογική στα άτομα που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη κυβέρνηση ακόμα και μετά το φιάσκο με τις πυρκαγιές. Χαμένος χρόνος και ήταν λάθος μου μπήκα και σχολίασα ειδικά εδώ μέσα (με όσα είχαν γίνει παλαιότερα, κυβέρνηση Σαμαρά) για πολιτικά θέματα.
  12. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Τελευταία φορά που κατάφερες να τρέξεις 30 μέτρα πότε ήταν πριν ή μετά το δημοτικό; Έχεις άποψη πάντως για τις φωτιές, δεν σβήνουν, φταίει ο στρατηγός άπνοια.
  13. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Δεν ξέρω αν το συνειδητοποίησες αλλά μόλις αυτοαναιρέθηκες.
  14. AlCapone

    COVID-19

    @Samael Είναι λες και διαβάζω το γραφείο τύπου της ΝΔ.
  15. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Είναι τραγικό και μόνο που ξεκίνησε η σύγκριση για το ποιος έχει κάψει λιγότερο, ειδικά σε τεχνολογικό site που δεν είναι καφενείο, είναι ντροπή αν αναλογιστούμε τι έχει συμβεί. Επίσης μου είναι αδιανόητο να βλέπω άτομα να προσπαθούν να υπερασπιστούν τους Δον Κορλεόνε της ΝΔ. Τα ίδια συνέβαιναν και με τους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ, είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι κι αυτοί έβλεπαν παντού χαμογελαστά πρόσωπα. Υπάρχει βέβαια μια μικρή διαφορά, οι πρώτοι είναι μαφιόζοι. Ρητινοσυλλέκτες Bill... ζούσαν απ΄το πευκοδάσος. Δεν γνωρίζω τι και πως ακριβώς γιατί έχει πέσει δραματικά η παραγωγή της χώρας σε σχέση με παλαιότερα αλλά από όσα διάβασα έλεγαν ότι κουτσά στραβά τα έβγαζαν πέρα.
  16. AlCapone

    COVID-19

    Μισό λεπτό αυτό που έγραψα εγώ δηλαδή ήταν κάτι άλλο και το κειμενάκι «υπεράσπιση της αλήθειας» τον τιμάει; Απ΄την άνεση του γραφείου και του ερκοντίσιον όλα φαίνονται εύκολα. Δηλαδή στα φέρι δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε δεν έβλεπαν τις φωτιές και τους καπνούς αλλά μετά το κράξιμο στα social πήραν πρέφα ότι καιγόταν όλη η Εύβοια. Ε ναι ρε εννοείται, τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε-έξι. Τυχερούληδες που δεν έφαγαν πρόστιμο οι αλήτες. Για αυτό λέω ρε συ αγία οικογένεια τυφλή εμπιστοσύνη, μας νοιάζονται οι άνθρωποι. Δεν βλέπετε σε τι επίπεδο έχουν το ΕΣΥ και σε τι ετοιμότητα τη πυροσβεστική. Ατομική ευθύνη κατά τα άλλα.
  17. AlCapone

    COVID-19

    Μιας και αναφερθήκατε σε ημίχαζους ο Βασιλακόπουλος προχθές έκανε συστάσεις να φοράνε μάσκες οι άνθρωποι που καιγόντουσαν και πλήρωναν το φέρι για να περάσουν απέναντι. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τυφλά την εκάστοτε κυβέρνηση και τους αυλικούς της όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, εγώ εμπιστεύομαι Μητσοτάκη Χρυσοχοΐδη Χαρδαλιά και ψάλτη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εξάλλου να μην τους εμπιστευτείς.
  18. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Εγώ λέω να κάτσουμε να αναλωθούμε ποιοι είναι οι λιγότερο κακοί μακελάρηδες, αυτοί του 2021, του 2018, του 2007 κοκ... Μνήμη χρυσόψαρου, για αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να δούμε προκοπή.
  19. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Βασικά όσα χωριά αγνόησαν τις «οδηγίες» μπόρεσαν και έσωσαν καμπόσα σπίτια, είναι γεγονός. Παιδιά δεν είναι θέμα μαγκιάς ηρωισμού κτλ απλά δεν φυσάει, ειδικά για Εύβοια αυτός δεν είναι άνεμος για πυρκαγιά. Μένω Αν.Ηλιούπολη δίπλα στο δάσος και έχω ζήσει 2 μεγάλες φωτιές, έχω πάει εθελοντικά και σε πόσες άλλες γιατί λατρεύω τα δάση. Μια βδομάδα καιγόμαστε με άπνοια. Ότι έχει σωθεί είναι γιατί ο κόσμος αγνόησε τις «οδηγίες». Το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά είναι πραγματικότητα. Το έχουν κάνει εμμέσως πλην σαφώς, έχουν κάνει λόγο (Χρυσοχοΐδης πρώτες μέρες) για 6 μποφόρ όταν ναι μεν είχε 40+ αλλά σχεδόν άπνοια. Απ΄την άλλη ο Μητσοτάκης έχει πετάξει πόσες φορές για κλιματική αλλαγή. Όχι δεν είναι αυτό που βλέπετε και νιώθεται είναι αυτό που σας λέω εγώ, παράλληλο σύμπαν.
  20. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Έχεις συνειδητοποιήσει ότι εδώ και μια βδομάδα έχει καεί και συνεχίζει να καίγεται στην κυριολεξία η μισή Ελλάδα με άπνοια; Δηλαδή μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνεις, πιστεύεις ότι έχει διαφορά το να βρίζουν τη κυβέρνηση στο twitter απ΄το να τη βρίζουν σε live μετάδοση στα κανάλια; Όταν γράφεις για offtopic και μπάλες στην εξέδρα φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην κυβέρνηση που προκάλεσε το χάος και έφερε την οργή του κόσμου, τη ίδια στιγμή που οι πυρόπληκτοι πλήρωναν το φέρι για να περάσουν απέναντι. Το μόνο που λείπει είναι να βγει ο απατεώνας που παριστάνει τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για ψεκασμένους πυρόπληκτους.
  21. AlCapone

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Πήγαινε και πες το σε όσους κάηκαν τα σπίτια και οι δουλειές τους ή στους γονείς του εθελοντή που έφυγε. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει.
  22. Έχω κάνει RMA 2 rapid-i με πρόβλημα στα led κλασικά..., την τελευταία φορά ζήτησα να μου κόψουν πιστωτικό γιατί δεν έβλεπα να έχει τελειωμό όλο αυτό ειδικά αν ψάξει κανείς θα βρει εκατοντάδες περιπτώσεις με πρόβλημα στα led. Για μένα καλά έκανες και πήρες άλλο.
  23. AlCapone

    Battlefield 4

    Ρε παιδιά κάθεστε και συζητάτε και τσακώνεστε για ένα mouse που υπάρχει χρόνια στο χώρο και είναι ευρέως γνωστό ειδικά σε κοινότητες Counter Strike/Crossfire γιατί εκεί δίνει κάμποσο πλεονέκτημα και σας πείραξε επειδή έβαλε ένα link ο Γιώργος;; Όσοι ασχολούνται χρόνια με αυτού του είδους FPS τα γνωρίζουν ήδη :-) Παρεμπιπτόντως είχα καιρό να παίξω BF4, είδα μεγάλες αλλαγές (60Hz υπάρχει ελπίδα..) παρά ταύτα δεν γλίτωσε το uninstall.
  24. AlCapone

    Battlefield 4

    Παιδιά (όλοι μαντραχαλαίοι είμαστε απλά έτσι το είπα για να σπάσω τον πάγο λολ) κάπου χάνετε το μέτρο. Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε πάντα για online games που αν δεν είσαι «pro» για να βγάζεις χρήματα από αυτό πως να το πω... χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι αν με φάει ο άλλος με cheat - no spread/no recoil κτλ. Παίζω για να διασκεδάζω όταν βλέπω ότι αρχίζει να γίνεται εκνευριστικό αντί να με διασκεδάζει το κλείνω και ησυχάζω. Εγώ σαν απλός χρήστης ενός σέρβερ το μόνο που μπορώ να κάνω όταν έχω χρόνο και βλέπω κάποιον ο οποίος είναι ύποπτος είναι να τον κάνω report γιατί ξαναλέω είναι απλά ένα online game και τίποτε παραπέρα.
  25. AlCapone

    Επισκευή τσιπ γραφικών σε λάπτοπ

    Υποθέτω για να σου είπαν στο πλαίσιο για αλλαγή μητρικής το τσιπάκι είναι πάνω στη μητρική. Με αυτό ως δεδομένο δεν έχεις και πολλές επιλογές. Τα 300€ ευρώ που ζητάνε στο Πλαίσιο για αλλαγή μητρικής το κάνουν προφανώς για να σε σπρώξουν στην αγορά καινούριου. Reflow και reballing είναι οι επιλογές με το πρώτο να είναι λαχείο όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω και το δεύτερο αν γίνει σωστά θα σε κρατήσει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.