Jump to content

Dark Oblivion

Premium Members
  • Posts

    735
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Dark Oblivion

  • Γενέθλια 12/03/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Underworld
  • Ενδιαφέροντα
    Pc,films,music,γυναικες...
  • Επάγγελμα
    Οικοδόμος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dark Oblivion's Achievements

  1. Καλησπερα σε ολους και καλο μηνα!!! Καιρο τωρα δουλευω μια SLR Fujifilm Finepix S2500HD και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανω την πρωτη μου αναβαθμιση... Εκανα μια πρωτη - γρηγορη ψακτικη και μεχρι τωρα βρηκα (κατα κυριο λογο σε καταστηματα) : - Sony A380 : 190 ευρω με φακο - Nikon D80 : 190 ευρω με φακο - Canon 1000D : 190 με φακο Το πολυ 200αρι ειναι το αρχικο μου οικονομικο 'ταβανι' . Καποια απο αυτες αξιζει σαν επιλογη? Υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα? Ευχαριστω (προκαταβολικα)...
  2. Dark Oblivion

    TheLab.gr V3 Bugs

    Δοκιμασα πριν κανω το ποστ , τωρα 'επισκευαστηκε' . Ευχαριστω
  3. Dark Oblivion

    TheLab.gr V3 Bugs

    Εχω προβλημα με την καταχωρηση αγγελιων , μου βγαζει αυτο : Ένα Σφάλμα Παρουσιάστηκε [#10CFDM2024] Δεν έχετε την άδεια στη λίστα αγγελιών.
  4. Dark Oblivion

    Ergohuman V2 Chair

    Ειναι στο προγραμμα... Γιατι φευγωντας (τρεχωντας) μετα την αναφορα της τιμης με ρωτησε η πωλητρια 'Θελετε κατι πιο οικονομικο???' (:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:) της λεω σιγουρα , απλα τωρα με 'φωναζουν' οποτε ' I'll be back ' . Δλδ σιγουρα θα εχει και αλλες επιλογες και ουτε το site δεν προλαβε να μου πει
  5. Dark Oblivion

    Ergohuman V2 Chair

    Οχι!!! Απλα την ωρα που σταματησα στο μαγαζι που την ειδα ειχα τηλ απο το boss οτι επρεπε να βιαστω να γυρησω στην εταιρεια γιατι ειχε πεσει δουλεια... οποτε ισα που εμαθα τιμη.
  6. Dark Oblivion

    Ergohuman V2 Chair

    Μα αυτη που ποσταρα δεν εχει καμια σχεση. Δεν εχω ξαναματαδει τετοια καρεκλα.... ειναι χαμηλη , με την πλατη προς τα πισω (για ξαπλα καταστασεις) ... μπαρα με μαξιλαρι για τα ποδια ξαπλα η οποια μαζευει μεχρι το καθισμα αν δεν την θες.
  7. Dark Oblivion

    Ergohuman V2 Chair

    Τα εξτρα που βλεπεις , δλδ το τραπεζακι του λαπτοπ ειναι με πολυ χοντρο - τετραγωνισμενο βραχιονα δυο κομματιων απο πισω του , ωστε να μπορεις να φερνεις το λαπτοπ μπροστα σου. 2.500 ευρω!!!! :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  8. Dark Oblivion

    Ergohuman V2 Chair

    Παιδες δεν ξερω τι λετε ... εγω σημερα ειδα αυτο το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ σε μια βιτρινα και εκανα το λαθος να ρωτησω τιμη.
  9. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.... Τις τιμες δεν τις βγαζω εγω , αλλα οι εταιρειες ... και αυτες οι τιμες υπαρχουν στα ραφια και Online. Ειτε οτι ο cpu εχει 55 , ειτε οτι η ram εχει 40. Ειναι τιμες που υπαρχουν και που τις βλεπουν ολοι. H ram τοσο εχει στο σκρουτζ η σε καταστηματα.... δεν την κοστολογω εγω 40. Εγω την κοστολογω μεταχειρισμενη. Αλλα αφου 40 εχει καινουρια στο ραφι , τι να κανουμε? Αν δεν υπηρχε στο ραφι και δεν υπηρχε τιμη σε καινουρια ναι , θα αναγκαζομουν να την σκοτωσω. Απο κει και υστερα , απορω πραγματικα γιατι τοτε αφου στα λεφτα του σετ μου υπαρχουν καλυτερα μηχανηματακια (δλδ στα 130 ευρω πχ που ειναι χαμηλο το ποσο) η εκαστοτε ενδιαφερομενοι δεν πηγαν γι 'αυτα?!?! Δλδ αν ειναι να δωσουν 80 (που προφανως αυτο ηθελαν , η μηπως να χαρισω και να τα παω και σπιτι τους???!!!) γιατι δεν εδιναν 40-50 ακομα και να παρουν τα καλυτερα μηχανηματακια?!?!?! Ειδου η απορια... ΥΓ : τα κομματια του σετ στο σκρουτζ υπαρχουν σε αρκετα καταστηματα. Δλδ δεν ειναι στοκ σε ενα μονο μαγαζι που δεν εχει ασχοληθει να αλλαξει τιμες και υπερκοστολογει, οπως πολλες φορες συμβαινει.
  10. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    1. απαντησα απλα στο ολο κονσεπτ-σκεπτικο σου που ειχες εξαρχης , οτι δεν ειναι σωστο το 'οσο θες πουλα' γιατι κατα βαθος δεν το θεμα δεν μενει μονο στις πωλησεις. 2. Αν οντως ηθελα να κανω διαφημιση οπως λες την αγγελια μου... θα μπορουσα να της ειχα κανει και Bump. Σωστα??? Αλλα αν τσεκαρεις ειναι πολυ πισω θαμμενη στις αγγελιες. Απλα θελησα να το συζητησω εδω επειδη το TheLab το θεωρω μια πιο κλειστη κοινωνια απο ενα 'ξεφραγκο αμπελι' , οποτε συγγνωμη κιολας!!! Το θεμα ειναι να υπαρχει καινουριο και να κοστιζει τοσο στην κατωτατη τιμη. Αλλιως αν δεν υπαρχει σε καινουριο , τοτε βγαζεις τιμη με κρητιριο ποσο το δινουν τωρα μεταχειρισμενο. Εγω ειχα παρει ενα Aerocool Xpredator Black Edition 70 ευρω οταν καινουριο εχει 160 και ενοιωθα και τυχερος!!!
  11. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Θα κανω μια μικρη παρενθεση με αυτο το ποστ και αυτοματα θα κλεισει ... διοτι θεωρω οτι ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα. Θα το γενικευσω λιγο ... αλλα θα πω την αποψη μου (ταπεινα παντα πως το βλεπω εγω) , οπως την εχω πει καποιες φορες κατα καιρους. Τετοιοι τυποι που πουλανε με 'πονηρια' , η προσπαθουν να αγορασουν με 'πονηρια' ... και βλεπουν τους αλλους σαν 'πορτοφολι' και οτι απο παντου θελουν να κερδιζουν και να μην χανουν χρηματα (να βγαζουν και παραπανω δλδ) ειναι οι τυποι που στην καθημερινοτητα μας : - θα πανε να χωθουν στη θεση παρκινγκ που εκανες 1.5 ωρα να βρεις και ησουν ετοιμη να κανεις οπισθεν να παρκαρεις με αλαρμ αναμενα. Και θα σου βγει και απο πανω οτι εγω την προλαβα. - θα πανε να την πεσουν στην γκομενα σου ενω βλεπει οτι ειστε μαζι , την ωρα που θα πας τουαλετα. - θα σου ριξει την μηχανη κατω και θα σηκωθει να φυγει. - θα σε λασπολογει στην εταιρεια που δουλευεις για παρει αυτος προαγωγη η να εχει καλυτερη 'εικονα'. Οποτε με το να μην λες τιποτα σε τετοιους τυπους (δεν χρειαζεται δλδ να αγορασεις και μονο) ... τους ενθαρυνεις να συνεχιζουν το 'με πονηρια' σκεπτικο τους ... εις βαρος των αλλων!!!! Υπαρχουν ηδη σε αγγελια...
  12. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Θα σου πω ενα σημερινο παραδειγμα. Ενας 'βλαχος' λαικο-σκυλας δινει: - ενα πεταλακι κιθαρας 'Α' 35 ευρω οταν καινουριο εχει 43. - μια κιθαρα 'Α' 150 ευρω οταν καινουρια εχει 162 και με την απιστευτη ατακα του στην αγγελια 'ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ'. Οταν του εστειλα για το πεταλακι μου απαντησε με υφος οτι 'φιλε παρτο καινουριο ... γιατι και το δικο μου καινουριο ειναι με εγγυηση'. Ναι αλλα απο ενα αλλο παληκαρι ειχα παρει δυο πεταλακια της ιδιας εταιρειας/ιδιας τιμης (43) στην τιμη των 25 ευρω το καθενα με φουλ εγγυησεις και αυτος. Αρα το σκεπτικο 'οτι εχεις δικαιωμα να πουλας οσο θελεις' ενθαρυνει τον πρωτο πωλητη να πουλαει 'μεσω κοροιδιας' και με τιμες 'οσα του λειπουν'... με σκεπτικο οτι τα δινει ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Οπως ειπα και πιο πανω ... επειδη οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους οταν θελω καλυτερη τιμη Π Α Ν Τ Α το ζηταω ευγενικα η με επιχειρηματα αλλα παντα με ευγενικο τροπο. Αλλα ναι ... ειδικα στα μουσικα φορουμ εγω στελνω ... ΑΛΛΑ οχι για να κραξω (οταν δεν με ενδιαφερει κατι) , αλλα επειδη εχει τυχει να κανω ερευνα αγορας πανω στο συγκεκριμενο επειδη καποια στιγμη με ενδιαφερε ή επειδη το εχω ηδη στην κατοχη μου. Πχ: - Ενας πουλουσε μια κιθαρα Α , 600 οταν 660 κανει καινουρια ... και του εστειλα μια τελειως φιλικη επισημανση οτι την κιθαρα αυτη την εχω και την ειχα παρει 470 γιατι τοσο κοστολογουντε στα μεταχειρισμενα. Και οτι εκεινη την εποχη που την πηρα υπηρχαν αλλες 3-4 ιδιες με τιμες απο 370 μεχρι 450. Δεν θα παω να στειλω για ντραμς η μπουζουκια η μικροφωνα η μπασα!!! Με ολες τις αγγελιες ασχολουντε αυτοι που πραγματικα δεν εχουν τι να κανουν. - Εχει τυχει να κανω φιλικη επισυμανση σε παληκαρι με εναν ενισχυτη ... με βασιμα παντα επιχειρηματα και οχι μονο αλλαξε την τιμη του , για να μπορεσει να πουλησει... αλλα μου ελεγε και ευχαριστω. Φιλικες επισημανσεις δεχομαι και γω αλλωστε.
  13. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Με εκνευριζει και με απασχολει γιατι ειναι η πρωτη φορα στα ΤΟΣΑ χρονια αγοραπωλησειων που δυο ατομα απανοτα μου ειπαν το ιδιο πραγμα. ΚΑΙ ναι με απασχολει , γιατι ειμαι της αποψης οτι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους. Και επειδη εχω κανει παρα πολλες φιλιες μεσα απο αγοραπωλησειες θελω να τα εχω καλα με ολους. Οποτε αν οντως ημουν υπερβολικος στις τιμες μου απλα θα ηθελα να το ξερω. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι καθολου της αποψης οτι τοσο θελεις να τα δωσεις , τοσα δωσε τα. Γιατι καποτε ειχα πετυχει μια αγγελια με ενα πολυεφφε κιθαρας που ενας το εδινε 400 ευρω με το σκεπτικο οτι 'καποτε στο Τεξας το ειχα παρει 680 , μ@λ@κ@ς ειμαι να το σκοτωσω?!?!?!'. Το προιον αυτο δεν υπαρχει πια καινουριο χρονια τωρα. Και οι τιμη που το δινουν ολοι στα μεταχειρισμενα ειναι 100 με 150 ευρω. Αρα το σκεπτικο οτι τοσα θες να το δωσεις τοσα δωστο... δικαιωμα σου ειναι .... ενθαρυνει τετοιους πωλητες!!! Και οχι δεν καιγομαι να τα δωσω καθολου.... ακομα μαζευω τα κομματια για το καλο project , οποτε αν το εδινα τοτε που ειχα και αλλα λεφτα για εκανα μια σουμα και ισως το project εφτανε κοντα στο τελος επιτελους. Τωρα που περασε καποιος καιρος απο την αρχικη αγγελια... αν τα δωσω θα μεινω χωρις pc , πραγμα αδιανοητο. Και φυσικα : Γι αυτο και θα ηταν προτιμοτερο να φυγει πακετο ωστε να εχω τα λεφτα για το project. Αλλιως σκετο το σετ , δεν εχει νοημα!!!
  14. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Ουτε αυτη την αντιλειψη την θεωρω σωστη. Διοτι σε μουσικο φορουμ πηρα ενα κομματι ηλεκτρονικου υπολογιστη που ο κυριος αυτος το 'ΣΚΟΤΩΝΕ' , και ακριβως επειδη παντα θελω να ειμαι σωστος του ειπα οτι το δινει υπερβολικα χαμηλα και οτι στα τεχνολογικα φορουμ το πουλανε 50 ευρω τουλαχιστον πιο πανω. Μου λεει 'εγω μουσικος ειμαι δεν το χρειαζομαι οποτε'. Και το πηρα... αν μου ελεγε εκανα λαθος και κτλ κτλ , θα πληρωνα και παραπανω. Αρα η τιμη του μεταχειρισμενου δεν οριζεται απο αυτα που δινει καποιος!!! ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ειναι σωστη αυτο το σκεπτικο γιατι εχω δει πολλους (ειδικα στα μουσικα φορουμ) που αγοραζουν 'σκοτωμα' κατι επειδη θελουν να δωσουν τοσα και ο αλλος στην αναγκη το δεχεται ... και μετα αυτοι τα πουλανε παραπανω μιας και ξερουν οτι οι αγοραστες 'Διαθετουν τοσα' (τα παραπανω δλδ). Αρα δεν ειναι σωστο αυτο!!! Φιλε μου : - Μητρικη κοιταζεις την Micro ATX ενω εγω δινω την FULL - Cpu κανει 55,90 , το ειπα 56 για στρογγυλα - Ram ειναι αυτη : https://www.skroutz.gr/s/292418/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-Non-ECC-CL9-1333MHz.html , εσυ κοιταζες για λαπτοπ. Σε καλυψα?
  15. Dark Oblivion

    Υπερκοστολογησεις η ΟΧΙ?!?!

    Ρε παιδες αυτο δεν εχετε καταλαβει ΤΟΣΗ ωρα: ( @Trexx ) ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΚΡΟΥΤΖ: - Μητρικη : 75 (80 αμεσα διαθεσιμη) - CPU : 56 (57 αμεσα διαθεσιμος) - Ram : 40 (42 αμεσα διαθεσιμο) Συνολο 170-180 ευρω. Μειον το 30% = 120-130 ευρω. Καποιος μου ειπε να του πω τιμη του σετ χωρις ram και του λεω : 100 (αντε 95). Και ειπε οτι δινω ακριβα!!! Αρα κοστολογω ακριβα οπως λενε καποιοι?!?!?!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.