Jump to content

La_MoRt

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About La_MoRt

  • Γενέθλια 31/07/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές, βόλτες, gaming
  • Επάγγελμα
    IT administrator

Πρόσφατοι Επισκέπτες

761 Εμφανίσεις προφίλ

La_MoRt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La_MoRt

    ASUS HD 5450 σταμάτημα στα γραφικά

    Έκανα disable s3, s4,s5 θα το παρακολουθήσω και θα σου πω νεότερα, ευχαριστώ για το χρόνο. Έβαλα και το performance mode και θα δούμε.
  2. La_MoRt

    ASUS HD 5450 σταμάτημα στα γραφικά

    Σύμφωνα με το παρακάτω link οι κάρτες που είναι συμβατές με το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι αυτές, άρα από άποψη τροφοδοσίας είμαι σίγουρα καλά γιατί η 5450 είναι πολύ πιο λίγο ενεργοβόρα από ότι αυτές που αναφέρονται. http://www.dell.com/support/article/us/en/04/SLN152041/en#OptiPlex_3020 Όσο για τη θερμοκρασία έχω κατεβάσει software για αν τη παρακολουθήσω την επόμενη φορά που θα το παρουσιάσει. Το πρόβλημα που αναφέρεις στα sleep modes πως μπορώ να τσεκάρω τι γίνεται;
  3. La_MoRt

    ASUS HD 5450 σταμάτημα στα γραφικά

    Όχι η κάρτα είναι στο μηχάνημα σχεδόν ένα χρόνο και ανα τακτά χρονικά διαστήματα το πρόβλημα παρουσιάζεται παρόλα τα updates των drivers. Δε ξέρω αν το πρόβλημα είναιi θέμα HW ή είναι κάποιο θέμα ασυμβατότητας της κάρτας με το μηχάνημα, γιατί το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε την ίδια κάρτα γραφικών και έχουν ακριβώς το ίδιο setup.
  4. La_MoRt

    ASUS HD 5450 σταμάτημα στα γραφικά

    Έχω δοκιμάσει εκτός από DDU και αυτό το εργαλείο πάλι δε λειτούργησε...Από το site της Dell δε μπορώ να κατεβάσω τους συγκεκριμένους drivers γιατί η κάρτα τοποθετήθηκε μετέπειτα δεν ήταν προεγκατεστημένη μέσα στο site έχει μόνο drivers για προεγκατεστημένο HW. Έχω δοκιμάσει μέχρι και αυτόματα προγράμματα εύρεσης drivers τα οποία δε λειτουργούν σωστά ως γνωστό.
  5. guys καλησπέρα, έχω το εξής θέμα: στα ξαφνικά τελείως κάποιες φορές ο υπολογιστής της δουλειάς σταματάει να λειτουργεί με μαύρη οθόνη και μετά πετάει ένα μήνυμα ότι τα γραφικά σταμάτησαν να λειτουργούν. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές να αλλάξω τους drivers με ddu και safe mode, αλλά η κατάσταση δε διορθώθηκε. Κάπου διάβασα και για μια διαδικασία αλλαγής ενός αρχείου μέσα από το system32 αλλά και αυτό δε λειτουργήσε μάλιστα όταν το έκανα σταμάτησαν να λειτουργούν τελείως οι drivers και αναγκάστηκα να ξανά κάνω ddu και εγκατάσταση απο την αρχή. Αυτή τη στιγμή φοράει τους τελευταίους όχι τους beta αλλά τους 15.7.1 ..Σκέφτηκα μήπως και ήταν πρόβλημα θερμοκρασιών και κατέβασα και ένα HWINFO να βλέπω τι γίνεται γιατί έχει παθητική ψύξη. Η κάρτα είναι αυτή:https://www.skroutz.gr/s/2771755/Asu...450-512MB.html Σύστημα: http://www.dell.com/ed/business/p/optiplex-3020-desktop/pd ( core i3, 16GB RAM, SSD 256GB, 2 οθόνες ) Καμία ιδέα;;;
  6. La_MoRt

    Νέο platinum τροφοδοτικό

    Σε γενικές γραμμές δεν ακούγεται τίποτα, η λειτουργία του eco mode είναι πολύ καλή, Εγώ πριν δεν είχα τροφοδοτικό που να την έχει για να ξέρω. Έχω παρακολουθήσει τις θερμοκρασίες του και δε ζεσταίνεται καθόλου βέβαια είναι η αλήθεια πως στο σύστημα μου δε πολύ ζορίζεται κιόλας. Ότι έχει να κάνει με το Modular δεν έχει κάποια διαφορά σε αυτό το σημείο σε σχέση με τα άλλα. Μέσα στο κουτί είχε μέχρι και αντάπτορα 24pin για να το δοκιμάσεις και να το μετρήσεις αν θέλεις. Το έκανα και register EVGA για την εγγύηση και όλα καλά.
  7. La_MoRt

    Νέο platinum τροφοδοτικό

    262€ πήγε από το PCone. Είναι τούμπανο είναι η αλήθεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεχνάω την αλλαγή τροφοδοτικού για τουλάχιστον 5-6 χρονιά.
  8. La_MoRt

    Νέο platinum τροφοδοτικό

    Ίσως αργότερα να κάνω sli με 2 gtx980Ti και τελικά το έχω αγοράσει. Είχα καταλήξει στην αγορά του 850 να σου πω την αλήθεια αλλά τελικά άλλαξα γνώμη γιατί σκέφτηκα το sli.
  9. QWERTY US είναι αυτό που ξέρουμε κατά κύριο λόγω στα πληκτρολόγια.
  10. La_MoRt

    Κατασκευή ιστοσελίδας

    Ευχαριστώ πάρα πολύ το πήρα. Να είσαι καλά πολύ χρήσιμο!!!
  11. Παιδιά καλημέρα, Έχετε να προτείνετε κάτι για 1000w platinum full modular; Εγώ έλεγα για το evga supernova 1000 p2 έχετε στα υπόψιν κάτι καλύτερο;
  12. La_MoRt

    Απεργία και ακύρωση πτήσης

    Είναι η σαιζόν και το λες έτσι ; Με αυτό το σκεπτικό δε πρέπει να πας πουθενά. Πως ξέρεις πως σε ένα 2 μηνο θα είναι οκ;
  13. La_MoRt

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Με αυτές τις αντιδράσεις απορώ ποιος είναι το πραγματικό ζώο. Αυτά τα κακόμοιρα που το μόνο που θέλουν είναι φροντίδα και στοργή, ή εμείς που είμαστε τόσο ελεεινοί;;;
  14. Παιδιά καλησπέρα μηπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια οθόνη με budget 150-170€ για gaming? Ξέρω ότι δε πάω για sync τεχνολογίες σε αυτό το ποσό οπότε όσο το δυνατόν καλύτερη. Ευχαριστώ.
  15. La_MoRt

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Μα η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ τι εννοείς τι δουλειά έχει;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.