Jump to content

chriss1

Premium Members
  • Posts

    104
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About chriss1

  • Γενέθλια 15/11/1976

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    N.ΙΩΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    DRIVER.

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chriss1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chriss1

    Windows 8 Thread

    ρε παιδια και πριν κανα 2μηνο τα εβαλα στο laptop ετσι απο περιεργεια και μολις αγανακτησα γιατι εψαχνα τον πινακα ελεγχου ξαναεβαλα ολοταχως τα 7αρια. τωρα κατεβασα ενα iso των 8 απο torrent με ονομασια underground edition σκεφτομαι να τα περασω σ ενα ξεχωριστο partition. αν τα βαλω θα σας πω. οσο για το metro.sucks!!!!!!!!!!!!!!!
  2. chriss1

    Show your desktop

    ευχαριστω φιλαρακι. εγκαθιστας το Rainmeter, desktop customization tool και μετα φορτωνεις τα skins απο εδω deviantART: More Like Rainmeter Deskop More Blue by ~Progresiv
  3. chriss1

    Show your desktop

    να και η δικια μου
  4. chriss1

    Show your desktop

    dimitrisOS μπραβο,μ αρεσει. τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?
  5. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    karmen1983 γατονι εισαι. πολυ σωστα.το περιγραμμα του διαφανου plexi και το αχνο μπλε που βγαινει κατω στη γωνια.
  6. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    sotoscorfu κατ αρχας εχουμε το ιδιο mobo. πολυ σκυλι μου εχει βγει.τεσπα. σωστα τα λογια σου. θα παω να χτυπησω (τωρα που ξερω)η μαυρο ματ η σατινε plexi. μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω γι αυτο θα στο πω απλα. φαντασου οτι εισαι στον ολυμπο με τιγκα χιονι και νταλα ηλιο. χωρις γυαλια ηλιου δεν μπορεις να καθισεις πανω απο 15 λεπτα και αυτο γιατι το χιονι αντανακλα τις ακτινες του ηλιου. κατι αναλογο θελω να κανω και γω με 2 κομματια plexi.το 1ο θα ειναι μαυρο ματ η σατινε απο την εξωτερικη πλευρα και το 2ο κολλημενο πανω στο 1ο διαφανο.και τα δυο θα εχουν τις ιδιες ακριβως διαστασεις. με το διαφανο θελω να φωτισω το περιγραμμα του με χρωματιστα led που θα χτυπουν ακριβως στο κεντρο των 2 κομματιων αλλα και να αντανακλω το φως απο το 1ο κομματι ετσι ωστε να διαχεεται και να δημιουργει ενα αχνο περιγραμμα του σχηματος των κομματιων. σε μπερδεψα? αν σ πω οτι επειδη εχουμε το ιδιο mobo μολις ειδα το κουτι σου σκεφτηκα να βαλεις μια λωριδα μπλε και μια λευκο γαλακτερο?
  7. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    Seafalco sorry εχεις δικιο. δε μου κοψε!! sotoscorfu sorry και σε σενα. συγχαρητηρια και παλι για το κουτι. οι ερωτησεις μου φυσικα ισχυουν. λες οτι το υλικο κατασκευης ειναι plexi. ειναι μαυρο plexi η διαφανο και το εβαψες μαυρο ματ? οι λωριδες ειναι απο διαφανο plexi σωστα? αν ναι τοτε ο φωτισμος απο τις ledoταινιες θα διαπερνα το plexi και θα χτυπα στο πλαινο παραθυρο. το πλαινο παραθυρο τι υλικο ειναι? σε ρωταω γιατι θελω να κανω και γω κρυφο φωτισμο και ειμαι αναμεσα σε μαυρο plexi και φυλλο αλουμινιου. το 1ο κραταει το φως ενω το 2ο το διαχεει(χωρις να το εχω δοκιμασει).
  8. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

  9. chriss1

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Αερακι!!!!!!!!!!!!!!
  10. chriss1

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    ναι!ναι! δεν το ειχα προσεξει!!! εγω ρε γαμωτο μου ποτε θα φτιαξω υδροψυκτο εργαλειο
  11. chriss1

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    μαματο. το FC 580 GTX που εχει το backplate θα σου προτεινα να το βαψεις μπλε η λευκο. πιστευω οτι θα λεει!!
  12. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    καλα μη βαρας σαλονικιε αν το υλοποιησω θα ανοιξω νεο θεμα εννοειται. σε ενα mid case που ειχα εβαλα πλαινο plexy και εκανα τρυπες για 2 120αρηδες αλλα ολες οι σιτες που πηρα δεν μ εκαναν στο ματι(ειμαι και λιγο ψειρας) και εψαχνα συνεχεια για λυσεις. thanks anyway.
  13. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    δεν μιλαω για σχετη σιτα. την 2η πρεπει να χρησιμοποιησεις και απο μεσα να πιασεις αυτο το υλικο(δεν ξερω ποιο ειναι.θα το βρω ομως)που συγκρατει τη σκονη. και τελος να χρησιμοποιησεις και το εξωτερικο πλαισιο των ηχειων που καλυπτει τις ατελειες στις ακρες και να εχεις ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα.
  14. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    ρε παιδια εννοω οτι αν θελεις να βαλεις plexy πλαινο παραυθρο και θες να κοτσαρεις εναν ανεμιστηρα 120 η 140 η και παραπανω,θα βαλεις καλσον? προσωπικα εμφανισιακα πιο πολυ μου καθεται η σιτα για ηχεια. τα περισοτερα κουτια στον μπροστινο αναμιστηρα εισαγωγης τετοιες χρησιμοποιουν και απο πισω κοτσαρουν φιλτρο πιασμενο πανω στη σιτα.
  15. chriss1

    Δείξτε το κουτί σας...

    καλησπερααααααααα!!! εδω και καμποσο καιρο προσπαθουσα να φτιαξω με καποιο τροπο φιλτρο σκονης για ανεμιστηρες σε πλαινο παραθυρο που εβαλα σε ανα κουτακι. δεν μπορουσα να σκεφτω κατι!!! και σημερα φλασαρα. σκεφτομουν τις σητες των ηχειων αυτοκινητου που ειναι σε διαφορα μεγεθη και διαμορφωμενες καταληλα. λεω να το δοκιμασω. τι λετε εσεις? κατι σαν αυτο η σαν αυτο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.